• MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.154.*]
    Witam
    No to mamy cud.Kto wygrywa na naszym papierze? Wygrywają cudaczki, którzy NIE INWESTUJĄ. Popatrzmy ,przecież akcje codziennie lecą na twarz.Podziwiam tych,którzy mimo spadku wciąż się pchają w akcje i ponoszą słuszne straty.Według mnie ponoszą absolutnie za małe straty. To typowe idioctwo ,bo póżniej narzekają na papier ,jakby przed kupnem nie wiedzieli w jakie gówno się wpychają.Tyle razy prosiłem napiszcie co wami kieruje ,że wchodzicie w te akcje.Brniecie dalej i nie ma odważnego ,który by stwierdził ,że kupuje Mostka bo to dobry papier.Obroty śmieszniutkie.LEŚNE DZIADKI ŚPIĄ SNEM WIEKUISTYM. I co? ano nic. Strata goni stratę.Przepraszam ,wy czekacie na odbicie i wzrosty na papierze.Pewnie kiedyś to nastąpi ,tylko kto wtedy zdąrzy to sprzedać i jaki idiota będzie chciał to gówno kupić.
    DZISIAJ tak jak często bywa na Mostku - jakiś kretynek podniósł akcje na dogrywce o 2 grosze na 1.98 ,a jutro dalsza kiszonka i planowy spadek,
    Pozdrawiam jato
    PS witajcie jutro.Będzie to znów kolejny dzień spadku.Głupole do boju po straty.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.154.*]
    Przepraszam.
    do czego to doszło ,że wypisuje 1.98 .To typowe chciejstwo.
    Jeszcze raz przepraszam.Widzicie to już daleko zaszło
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~borygo [88.156.170.*]
    jato nie stesuj się ja swoje wszystkie opchałem do poziomu 1,9 no prawie wszystkie może jeszcze na jakimś fikingu zepchne kurs o 3-4 gr ,kiedyś ci pisałem że będzie dół a ty uśredniałeś hahahahaha zaczne odkupywać od poziomu 1,55 bo taki jest nasz cel ciekawe ilu wytrzma taki kurs, hahahahana tum poziomie pokisimy się tak do marca aż ludki będą zmuszone sprzedać by zapłacić podatek
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~oberwator [89.74.234.*]
    cel 1 zl ...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~Piter [188.33.182.*]
    jato nadal siedzisz z gotowka? ja wytrzymalem tylko pare dni ;) to jak nalog teraz mam co najmniej 4-5 spolek wczesniej dwie w tym mostka, apropo samego mostka czyzby kurs z krotkiej konsolidacji chcial sie wybic w dol? zwiekszylem swoje zaangazowanie tu do smiesznych 2000szt ;) podoba mi sie to ,ze moge zawsze sprzedac pod koniec sesji bo zazwyczaj ktos nie wiedziec czemu bierze pkc
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~ fachowiec [83.29.218.*]
    kto.ja z chłopakami-zbieramy tani papier.spółeczka super i niedługo odpał nie łudżcie się taniej nie będzie,wzięliśmy od was i innych lesczy.a 4 kwartał -zysk pod miliard złotych-dobrze to policzyłem.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~rysiul [83.19.96.*]
    juz po nocach spac nie mogą -to tylko moze byc taniej i tak az do bankructwa
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~wiola [41.196.81.*]
    super
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~ fachowiec [83.29.218.*]
    tylko z tym wynikiem to cichutko,bo jak inni się dowiedzą to odrazu skoczy na 3-3,50, a tu trzeba jeszcze inne papiery sprzedać i brać mosteczka.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: marcinos78 [89.74.225.*]
    A można spytać skąd te prognozy zysków, skoro w ostatnich kwartałach były kilkumilionowe straty?? Strata poniżej miliona to by już był pozytywny sygnał, ale pisanie o olbrzymim zysku to zwykłe naganianie.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.113.255.*]
    Fachowiec kupuj Mostostal-Export ze swoimi kumplami. Ja od ciebie odkupie po 1.4 zł

Pozdrawiam i miłego kupowania - Bankier94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.155.*]
    Witam
    No to mamy dalszy ciąg kręciołka.Mostek znów planowo leci do tyłu.Obroty jak zwykle marniutkie.Nawet kretynek / kretynki / od podnoszenia kursu na zamknięciu odważyli się podnieść cenę akcji tylko o 1 grosz. Zebrało ich się tu czterech i kupili 14.000akcji. gdyby to było co najmniej 140.000 to powiedziałbym ,że zawiązali spółdzielnię.Chociaż przy gównianych obrotach na Mostku to kto to wie? jato śmieszności ty moja.
    Obserwując codziennie notowania MSX na żywo mogę stwierdzić,że nasz papier jest jedną z najbardziej gównianych i badziewiatych spółek.Oczywiście stąd
    LEŚNYM DZIADKOM MÓWIMY STANOWCZE N I E
    Wiecie ja nie mogę się przemóc ,by napisać ,że to nasze badziewie ma szanse na wzrosty.Bo niby dlaczego ma mieć?
    Pozdrawiam jato
    PS
    Myślę ,że są tu jeszcze tacy ,którzy pamiętają guru i kręcioła nad kręciołami ,człowieka o nicku RE.On umoczył swoim naganianiem sporo mało doświadczonych na Mostku.Nie martwcie się .Jeszcze więcej jest przy jego pomocy w plecy na Jutrzence.

• Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~wuja [79.186.89.*]
    A może ty jesteś ze spółdzielni JATO? I podpierdalasz cały czas? Bo nie rozumiem. Chyba, że jesteś zakochany w tym papierze? Z tego co pamiętam jakoś Ciebie ubyło tu na forum, jak mostek jechał z 2.2 na 3. Odkochałeś się wtedy?
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.114.110.*]
    Wielcy Inwestorzy którzy mają te akcje w swoim portfelu, zauważyli Twój zakup. I co będą specjalnie dla Ciebie pompować spółkę, żebyś TY sobie zarobił. NIE! Wielcy Inwestorzy po takim Twoim zakupie grają na zniżkę. TY wpadasz w panikę i wyrzucasz swoje akcje Wielcy je przechwytują i mają z Ciebie ubaw po pachy. W książce "Sztuka spekulacji" uczy że TY masz być na Giełdzie niewidoczny! Jesteśmy tylko malutkimi leszczykami ale dla Rekina Giełdowego to tylko mało znacząca przekąska.

• Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~wlkp. [66.90.73.*]
    że też Ci się chce jato pier...lić w kółko to samo...
    takie hobby?
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.155.*]
    Do wlkp
    Taki jesteś spostrzegawczy ,to może coś napiszesz .Oczywiście Ty nie piszesz w kółko.
    Znam więcej takich mądrali ,tylko oni mają kłopoty z pomyślunkiem.
    Czcigodny wlkp ja absolutnie nie zmuszam Cię do czytania moich wypocin.
    Co do mojego hobby to nie trafiłeś. Ja pasjonuję się wychwytywaniem na forum kręciołków
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~wlkp. [195.74.37.*]
    ojojoj - nie unoś się tak.
    przepraszam - nie wiedziałem, że taki wrażliwy jesteś.
    na drugi raz postaram się pisać do Ciebie jakbym pisał do kobiety, np.:

"Wybacz drogi Jato, mam nadzieje, że nie obrazisz się, ale wspominałeś już o tym kiedyś, a ja Twój przekaz zarejestrowałem, więc może tym razem napiszesz coś równie interesującego na zgoła inny temat?"

Good?
    Nie chciało mi się po prostu rozpisywać - ale jeśli kultura tego wymaga to ok...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.112.158.*]
    Aktorstwo w pisaniu o spólce mile widziane. Panowie naganiać dalej by mniej rozsądni kupowali akcyjki Mostostal-Export

Tego wam życzy Bankier94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.157.*]
    Do WLKP
    Witaj w czwartek po sesji.
    Twoja wczorajsza odpowiedż na mój post miała w sobie dużą dozę dobrze pojętego humoru.
    Popatrz wlkp co tu można pisać nowego o Mostku.Ta sama kiszonka i te same nędznoty.
    Z kulturalnym pozdrowieniem jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.115.180.*]
    Siedzi sobie przed komputerem zwerbowany UFO-ludek i kupuje akcyjki Mostostala w niewielkiej ilości po około 100 - 200 sztuk i udaje że kupują to drobni inwestorzy i szuka tak zwanej zaczepki
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.150.*]
    Witam
    Jak nasz papier taka i cała gówniana giełda.
    Oczywiście rajdu Świętego Mikołaja nie widać.Popatrzcie uczeni i mądrale na Mostku i zastanówcie się ,czy nie lepiej pozostać z pieniędzmi ,aniżeli wpychać się w papiery.
    Pomyślmy -pozostanie poza rynkiem to przy zbliżającym się wygaszaniu pochodnych i przy krótkim okresie czasu do Świąt to trudny okres do kumulowania akcji.Co więc może nas czekać w przyszłym tygodniu na giełdzie.
    Według AT może dojść do lekkiego odbicia ,a więc lekkiego wzrostu.Przykro mi ,ale ja nigdy NIE wierzyłem i NIE uwierzę w wypociny AT.Patrzę tu też na obroty i można się tylko uśmiechnąć.
    Pozdrawiam z nowym tygodniem
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]
    ~jato Też jestem podobnego zdania .Lekkie wzrosty najdalej do wtorku lub lekkie wzrosty już były w piatek
    Pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~kgh [217.153.216.*]

jato,
    odnosnie obrotow to ja nie widze tutaj zadnych wielkich zmian,
    od czasow nawet jak szlo na 3 pln ostatnio

http://gielda.wp.pl/POD,7,a,1,b,4,c,0,typ,gpw,porownania.html?P%5Bopcje_tab%5D=on&P%5Bid%5D=PLMSTEX00017&P%5Bsp_nazwa%5D=MOSTALEXP&POD=7&a=1&b=4&c=0&typ=gpw&kat=0&data_od=&data_do=&ile_wierszy=100

coraz mniej chetnych do oddawania na ty poziomie
    z tego co widac powyzej

wiadomo,
    kazdy chcialby kupic jeszcze raz po 1,45 pln

:))
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~qqryq [94.23.61.*]
    jato - czy Ty grasz na kontraktach?
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.145.*]
    Witajcie BŁĘDNI RYCERZE. z innych dzisiejszych postów piszący o MSX
    Jak papier lekko do góry ,to mamy na forum Mostka wysyp madrali, którzy nagle dostali pomroczności jasnej i twierdzą ,że przewidzieli i przewidują wzrosty na Mostku.Skąd Was przyniosło .Jeszcze raz witajcie BŁĘDNI RYCERZE .
    Brawo Leszczu- wczoraj bardzo prawidłowo oszacowaliśmy dzisiejszy lekki wzrost papiera.To była dobra AT.A niech jej tam.I tak jej nie cierpię.
    Niestety popatrzcie błędni rycerze na dzisiejsze obroty .Są SŁABE.Tylko tyle i aż tyle.Oby to nie była zapowiedż KOREKTY skromnej dzisiejszej podwyżki akcji. Oby to nie znamionowało spadku notowań i to dużego spadku.Będą jednak Święta i koniec roku.Może to oznaczać ,że rynek powoli zacznie się wyciszać.Mostek może wpaść w kiszenie ,a wtedy nie ma zmiłuj się.Mostek w kiszonce jest prawie królem giełdy,
    Pozdrawiam szczególnie BŁĘDNYCH RYCERZY.
    jato
    PS Przepraszam KUKURYKU,że dzisiaj dopiero odpowiadam na Twoje pytanie.NIE gram i NIGDY nie będę inwestował w kontrakty.Dlaczego?długo by pisać.Powodzenia
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.115.226.*]
    Jutro miało nastąpić odpalenie ale dzisiejsze próby ćwiczebne spowodowały naderwanie wora prezesa Prawdopodobnie odpalenie zostanie przełożone WYZBYWAĆ SIĘ SZYBKO MAŁO CZASU błedni rycerze

Ja będę nastawiał swój wór bo pończocha już pelna - Bankier94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~manmark [91.94.34.*]
    do jato i bankiera
    co sądzicie o LCC
    przyglądaliście się kiedyś?
    Witaj MANMARK
    Przykro mi ,ale nic nie mogę powiedzieć o LCC. Nie interesowałem się.
    Warto? może coś Ty podpowiesz.Chętnie posłucham
    Pozdrawiam jato
    jato wydaje mi się że warto,
    i nie z AT
    ale ze zdrowego rozsądku

Do MANMARK-a
    Wiesz Manmark lubię ludzi konkretu.
    Stąd pozwolę sobie kupic trochę akcji LCC. Dlaczego? ano może to być ciekawe .
    Jak takie nie będzie to zawsze pozostanie adrenalina i to już chociażby przez to warto wchodzic.
    To jak Manmark wchodzimy spokojnie i bez nerwów?.Ja jestem za.Wierzę w Ciebie.
    Przed Świętami i Nowym rokiem nie chciałem wchodzić w giełdę,ale te trochę akcji nie zaszkodzi.
    Pozdrawiam jato
    jato ja dalej uważam że na mostku będzie można zarobić
    ale wiem że na lcc będzie można wcale nie mniej a może i więcej...
    a co najważniejsze chyba w krótszym czasie... a wiadomo czas to pieniądz...

mostek nie ma gospodarza
    i to mnie głownie zniechęcą do mostka...

miałem jeszcze skotan
    ale ponieważ dbam o zdrowie psychiczne w tej chwili
    100% mam w LCC

wejdziesz nie wejdziesz, Twoja decyzja,
    ale proponuję jato obserwuj tę spółkę..

• Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~Gracz [83.29.114.*]
    Lcc jest w okolicy dolnego ogranczenia kanalu tredu wzrostowego wiec albo rybki albo....
    wodospad. Ale badzmi dobrej mysli swieta ida pozdrawiam.
    Do GRACZ-a
    Witaj
    Dzięki za podpowiedż.Jutro zrobię swoją analizę papiera, oczywiście będzie to analiza cholernie uproszczona i wstępna.To musi trochę niestety potrwać. Wtedy będziemy mogli więcej dyskutować o możliwościach LCC.Dzisiaj przyznaję, jestem w temacie cieniutki.
    Jeszcze raz dzięki gracz-u
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.115.32.*]
    Siedzi Ufo-ludek i przekłada akcje z jednego konta na drugie, Wystawia na sprzedarz po 200 akcyjek i patrzy co cie dzieje, jest popyt czy go nie ma. A może by tak kupić 300 akcyjek i tak niezliczoną ilośc razy dziennie.Trzeba tak umiejętnie prowadzić skup i sprzedaż by nie przekroczyć 5 procent ogólnej liczby akcji i siedzieć w ukryciu. Można mieć kilka kont. Niewychylać się. Nie trzeba też podawać do publicznej wiadomości żadnych informacji. Scenariusz do filmu Mostostal-Export został już dawno napisany i żadna AT ani inne dane typu: wyniki, układy z bankami, kontrakty, nic nie zmienią w tym scenariuszu bez zgody "reżysera"

Miłej lektury - Bankier94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~obserwator [89.74.234.*]
    -----------> 1zl
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.169.*]
    Witam
    Gówniana giełda ,gówniany papier.
    Nic tylko wspólczuć czekającym na odbicie i chociażby redukcję strat.
    Może wreszcie przestać kupować ta kiszonę?.Dzisiaj na wejściu na drugą transakcje trzeba było czekac 27 minut.SZALEŃSTWO.
    Stanęło na 1.75 i stoi.Pewnie jak ruszy to znów w dół i tylko w dół.
    Gdzie są ci wszyscy chłopcy / a przecież znamy ich / od wzrostów .Od pisania ,jaki to dobry papier.
    Rzeczywiście jest to dobry papier ,ale do toalety.
    I to by było na tyle.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~ostry jak przecinak [83.27.111.*]
    Panie jato-nostradamus.Cos panu słabo dziś wyszło wróżenie.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~bankier94 [77.115.247.*]
    "Ostry" Idź do baru tam znajdziesz duże audytorium.

Myślę, że będziecie kupowali akcje do 1,70 PLN, i macie kupione na samym dołku, to ja wtedy będę odkupował od was może po 0.9PLN, bo sami od siebie drożej nie odkupicie, a ja będę taki dobry i wezmę od was wszystkie, co wy na to pampersiaki.

Bankier94 się wam kłania
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----ONI WYGRYWAJĄ. Autor: ~jato [79.184.146.*]
    Witam
    Do wszystkich tych jak np TEMPY JAK PRZECINAK i innych szukających sposobów by nie poniżać się do czytania moich postów.
    Nie wysilajcie sie ,czytać to trochę umiecie ,ale zrozumieć co jest pisane to już nie potraficie Świadczy to o Waszej tempocie co z przykrością stwierdzam.Ten post założyłem ja więc wara wam od niego.Nie musicie tu pisać,ani tym bardziej czytać.
    Dajmy spokój dupkom. Teraz o Mostku.
    Popatrzmy jak cwaniaki GRAJĄ papierem.Na zrównoważeniu, a więc na końcu sesji podnoszą kurs.Tak bylo np wczoraj.poszlo 20.000 akcji po 1.80 czyli podnieśli kurs o 2grosze / ponad 1% /.Dzisiaj od rana kurs jest zbijany i oczywiście niższy. Zabawa zaczyna się od nowa.Kto traci ,ano my tracimy ,a cioły się śmieją, aż do powtórki z rozrywki.Przed świętami nie liczylbym na podwyżkę kursu.
    Pozdrawiam jato
    PS Tempy i inne badziewiaki- może napiszecie coś merytorycznie. Oczywiście na innym poście.
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.