• Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~stańczyk [89.231.208.*]
    Śmieszni jesteście w swojej negacji dla tego papieru. Pewnie kasy nie mieliscie na zakupy na pierwotnym i nie macie dalej. Możecie opluwać i wieszczyć apokalipsę, a tu kurs zrobi swoje, bo innego wyjścia nie ma. Kto kupował poniżej 25 zarobi na 1000%. Szczekajcie dalej do ilu to spadnie, bo na nic innego Was nie stać.
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~VIOTTINI [194.0.100.*]
    Jak przyjdzie ostre odreagowanie wzrostów, a nastąpi to wkrótce, żadna spółka tego nie wytrzyma, ani PKO BP, KGHM, ani niestety PGE. Wszystko poleci.
    Ale ma tez dobre strony....
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~green_bull [77.254.101.*]
    odreagowanie wzrostów???
    o czym ty człowieku piszesz???
    korekty są naturalnym elementem funkcjonowania giełdy, ale korekta znosi zwykle o 1/3 skale wzrstow poprzedzających..w fazie hossy jest jedynie przystaniek we wzrostach a nie nową bessą..poza tym chyba żadnej bańki nie widzisz, bo nie możesz jej zobaczyć..jej po prostu nie ma!!!
    A kiedy nastąpiła korekta 1/3?
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~green_bull [77.254.101.*]
    nie nastapiła choć była wieszczona od kilku miesiecy..ale nie mozesz pisać, że "żadna spółka tego nie wytrzyma"..zreszta PGE to zupełnie inna bajka
    Żadna spółka tego nie wytrzyma = spotkamy się niedługo przy 2000.
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~HorNet [77.253.223.*]
    Jak piszesz takie rzecy i jeszcze jestes i pewiem to ja nie mam wątpliwości że jesteś wróżbitą i wieżysz w to co piszesz ale ja i pewnie wiekszość tutaj we wróżby nie wieżymy chociaż masz szansę na 50% trafności - a to dużo. POWODZENIA.
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~do stańczyk [78.133.188.*]
    stańczyk napisał :
    Śmieszni jesteście w swojej negacji dla tego papieru. Pewnie kasy nie mieliscie na zakupy na pierwotnym i nie macie dalej. Możecie opluwać i wieszczyć apokalipsę, a tu kurs zrobi swoje, bo innego wyjścia nie ma. Kto kupował poniżej 25 zarobi na 1000%. Szczekajcie dalej do ilu to spadnie, bo na nic innego Was nie stać.

PS

Śmieszny możesz być tylko ty
    ponieważ na 1000% to jest tylko pewne że wszyscy kiedyś umrzemy
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~iryt [85.28.164.*]
    NARESZCIE JEDEN INTELIGENTNY
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~stańczykowi myśl [81.190.240.*]
    zarobią tylko ci co kupowali po 24 - to zczaczy, że ci co kupowali wyżej nie zarobią - to według ciebie do ilu wzrośnie : 24.01? Ale, w ogóle, to zgadzam się z tobą. Na tej spółce się zarobi, ale z czasem - może krótkim może długim - ale się zarobi
    Absolutnie nie neguję tej spółki. Zakładam, że nadchodzi czas na głęboką korektę i odbije się to także na PGE. Rozumiem, że ktoś jest innego zdania, na tym polega giełda. Handel wymienny, ktoś traci, ktoś zyskuje.
    Mam już trochę papieru PGE i nie martwię się zbytnio spadkami, dlaczego? Bo nie zamierzam na tej ilości poprzestać.
    Zgadzam się, że w dłuższej perspektywie zysk murowany.
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~FED [78.133.188.*]
    Własciwie to nie przejmował bym się zbytnio korektą na WIG 20
    gdyż PGE a WIG 20 to w tej chwili całkowicie odmienne 2 wykresy ( jeden robi szczyty , drugi zalicza dna)
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: rafall88 [86.45.241.*]
    Prawada jest taka że możemy sobie gdybac. Na forum pojawiło się nagle stado malkontentów pewnych, że spółka poleci na pysk. A jak było przed emisją? Również stado, tylko o odmiennych poglądach.
    To że spółka spada/rośnie kilka dni to nie powód, żeby popadac ze skrajności w skrajnośc.
    To co jeśli nagle PGE zacznie rosąc i przekroczy 27zł za akcje wtedy zaczniecie pisac jaka to wspaniała spółka i rozpoczniecie skup walorów? Jeśli robicie to o czym piszecie to niezbyt dobrzy z was inwestorzy.
    Od razu przypomina mi się telekomunikacja: do 20 października wszyscy krzyczeli że śmiec, od 21 do 27 że akcje pójdą na 22zł, zaś po spadkach związanych z raportem że znowu śmiec;)
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~ klon [89.72.160.*]
    mam 80000 zt kupwać czy czekac na 19 zt prosze o opinje
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~Olek 49 [77.255.125.*]
    Kupoweć ,ale nie nachalnie, po 500 ,1000 ale cały czas nawet jak leci na dół przecież średnia i tak wyjdzie dobra.
  • Re: Wielu tu pajacuje!!! Autor: ~instruktor [89.72.160.*]
    czekaj zdąrzysz kupic tanej
[x]
PGE-PDA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.