Dokładnie:))) Dałes sie nabrac na fgówno to teraz sie martw, kupiłes po 2,5 - oddasz po 90gr bo tyle warta ta spolka, a właściwie działka, bo sama społka to trup!
jesteś nienormalny, albo maż zbyt wybujałą fantazję:)))))
Znam te spolke bardzo dobrze, miałem ja wtedy kiedy na jej temat były 3 wpisy rocznie i nie tkne jej juz nawet z a te 90 gr bo wiem ze wyzej wała nie podskoczy:)))
jak sie polaczaz kims to spekulacyjnie mozna wskoczyc na kilkanascie procent alenie gadaj ze nie bedzie plynnosci, 99proc ludzi czeka na wywalenie na poziomie 2.5-3 zeta po info oprzejeciu
Ela, Ala, Ada, Gienia wszystkie mysla ze pemug to spolka slaba tyle ze...po 2zl juz sie buja pare miechow i to min godziwa cena za pemug a nie za pemug plus no wlasnie Na tym bankierze to same dobrotliwe duszyczki ostrzegaja przed kupnem siedzac caly tydzien online i w piatakowa noc przed kompem lol
Nigdy nie spojrzałem na to z tej strony. Czemu nas dobrotliwie ostrzegają? Jaki mają w tym interes? Czy chodzi o to, aby na razie przed odwrotnym przejęciem kurs nie poszybował bo będzie kłopocik? A może dlatego, że ciężko jest kupić więc warto wystraszyć płochliwego leszcza?
Popatrz się naganiaczu na obroty. Z dnia na dzień maleją. Nawet przy dzisiejszym wzroście bardzo zmalały. Coraz mniej chętnych do kupna. Ja też posiadam akcje Pemuga i też chciałbym, by kurs wynosił 10 zł. Tylko te wasze idiotyczne posty typu: "3 zł. w tym tygodniu", albo "10 zł. do końca roku" odstraszają od spółki, bo to są przykłady bezczelnego naganiania. Za tego rodzaju posta na Stochwatchu dostałbyś bana. Wybacz, ale ani ciebie, ani tobie podobnych naganiaczy nie można traktować poważnie. Jeżeli podajesz w poście prognozowaną przez ciebie kwotę kursu to należy wyjaśnić jak ją wyliczyłeś, dlaczego własnie tyle. Czy wynika ona z analizy technicznej (podaj z jakiego wykresu ci tak wyszło), czy może uważasz, że będzie to kwota, za którą będą przejmowane akcje Pemuga przez Awbud, bądź tajemniczą spółkę zagraniczną, czy może w jakiś inny sposób ją sobie wykalkulowałeś. Na dzień dzisiejszy patrząc na AF (OBECNE podkreślam OBECNE wskaźniki typu: C/WK, C/Z, C/P) akcje Pemuga są przewartościowane. I to jest fakt, z którym wszyscy muszą się zgodzić, prawda? Żałuję tylko, że taki szum nagle zrobił się wokół tej spółki. Nagle pojawiło się tylu znawców tematu, forumowych insajderów wiedzących więcej niż pewnie pan Doleżal z Michałowskim razem wziętych. A już miałem nadzieję, że Pemug będzie sobie spokojnie wzrastał z dala od wszelkiej maści naganiczy. Niestety na tym forum zrobiła się dziecinada i tyle. Koniec tematu.
PS. Gdy kurs poszybuje to będzie dla mnie kłopocik? O Boże, co za idiotyzm. Długo nad tym myślałeś?
Co ty pierdzisz? Najpierw piszesz, że PEMUG to przewartościowany balon a chwilę później, że masz akcje i wolałbyś powolne wzrosty. Czytałeś sam siebie. Pierwszy raz widzę akcjonariusza, który nie chce aby jego akcje rosły. Sam się zdemaskowałeś na forum jako kłamca, kabotyn. A tymczasem na spółce zaczynają dziać się takie rzeczy, że jak pójda informacje to się będa zabijać, by kupić papier.
Aktualne wskazniki bedą historycznym wspomnieniem jesli Pemug zrealizuje plany .Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie co mial na mysli zarzad piszac w komentarzu do raportu za III kwartal ,ze ma zamiar rozpocząć dzialalność w obszarze pozagorniczym.Radze uruchomić wyobrażnie i polączyc treśc listu intencyjnego z faktem posiadania super ieruchomości w Katowicach Ligocie.Niewatpliwie najbardziej cenionej ,willowej dzielnicy Katowic.Oczywiście mozna poczekac na ostateczne /mam nadzieje korzystne/ roztrzygniecia ,ale ile wtedy bedzie kosztowala jedna akcja?