Wstawać trole do roboty co was strach ogarnął, sytuacja na szerokim nie ciekawa ale Polimex nie raz nie dwa szedł na przekór jak szeroki szedł w górę to on spadał i odwrotnie z nóżki na nóżkę i czekamy he he he
Zaraz się odezwą, zrobią zrzut z kilkudziesięciu tysięcy akcji i wyskoczą z pseudo biadoleniem, że to dno, że a nie mówiłem itd. Ale my już znamy te numery. Paniki nie bedzie tzn bedzie ale u nich. Wystarczy nie sprzedawac. A po 8,50 bedziemy juz na dobrej drodze.
Według mnie obecne wsparcie jest bardzo mocne, czyli 7,55-7,60. Tu jest wszystko zbierane. Dlatego uważam, że jak nie będziemy wspierać sztucznych fal, to siłą rzeczy będziemy musieli wejść wyżej.
Widzę, że na manipulowaniu znasz się wyśmienicie. Nie wiem jak na giełdzie. Każdy może sprawdzić twoje kłamstwo. W 2017 było to jednorazowy pik spekulacyjny. 30.01 kurs 5,2. 28.02 kurs 7,83. A już 06.03 13,80. Wzrost od początku roku wyniósł 268% w przeciągu dwóch i pół miesiąca. Czy teraz mamy podobną sytuację? W kilku kwestiach tak. Wówczas spekuła wyciągnęła PXM na szczyty, teraz ciągnie w dół. Druga podobna. Wówczas nie było powodów do wzrostów, a teraz nie ma powodów do spadków.
Dnia 2026-06-08 o godz. 12:07 ~Inwestor napisał(a): > Widzę, że na manipulowaniu znasz się wyśmienicie. Nie wiem jak na giełdzie. Każdy może sprawdzić twoje kłamstwo. W 2017 było to jednorazowy pik spekulacyjny. 30.01 kurs 5,2. 28.02 kurs 7,83. A już 06.03 13,80. Wzrost od początku roku wyniósł 268% w przeciągu dwóch i pół miesiąca. Czy teraz mamy podobną sytuację? W kilku kwestiach tak. Wówczas spekuła wyciągnęła PXM na szczyty, teraz ciągnie w dół. Druga podobna. Wówczas nie było powodów do wzrostów, a teraz nie ma powodów do spadków.
jasne, teraz to spekuła ciągnie w dół, a jeszcze niedawno pisaliście do spekuły przy powyżej 9 zeta że " no dawać poniżej 9, co boicie się że wam papier odbiorą" jakoś nie odebrali im paiera przy poniżej 9 przy 8 a teraz/ zaraz nie przestraszą się poniżej 7 wielki inwestorze :))))))
Ale odpowiedz merytorycznie. Lanie wody nic więcej. Przepowiadales bankruta, wieszczyles cene ponizej 1 zl. Krzyczysz i wychodzisz z nory gdy jest spadek. Ale bez konkretow tylko lanie wody i sciemnianie. Jak to bylo psi ekspert czy jakos tak.
Przecież to największy oszust ,prz..pas byłego tu niegdyś trola Pyry i Tvnok czy jak mu tam było straszyli że Polimex to bankrut że zdejmą niebawem z GPW itd . naganiali na kupno bankruta Rafako,jakby miał odrobinę honoru to by zamilkł
Myślisz agwercik trolu ze jak nastawiasz nawiasów piętnaście sztuk po każdym słowie to ci ego urosnie mały człowieczku z wąskim zakresem myślenia którego przedłużeniem wiesz czego są znaki interpunkcyjne ale nie martw sie jak bede jeszcze dobierał Polimka to to ujrzysz to napewno i przestaniesz sie w koncu śmiać spadziu bo nie będziesz sie miał z czego cieszyć
Pożyjemy zobaczymy ja jestem pewny swego bo od 5.5 zaczynałem a skończę tam gdzie ciebie tylko do tylu nauczyli liczyć czyli po trzech cyferkach na polimku a wtedy ty dla spoldzielni będziesz juz mało przydatnym trolem analfabetą do zwolnienia
Dlaczego unikasz merytorycznej dyskusji? Dlaczego wypowiadasz się tylko, jak akcje lecą w dół? Pamiętam cię, jak twierdziłeś, że PXM zbankrutuje. Wowczas twierdziles ze 1 zl to za drogo za tego smiecia. Jak zweryfikowal czas Twoje wypowiedzi? Tak bedzie i tym razem. Potrzeba tylko czasu. Ja obecnie mam średnią 4,40, ponieważ cały czas dobieram. Źle wyszedłem, że ciebie nie słuchałem?