• PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~przejedzony jadłem [78.28.18.*]
    ... WIDZĘ DUŻY POTENCJAŁ SPADKU DLA TEJ SPÓŁKI NA KWOTY GROSZOWE.

KUPIĆ TO BĘDZIE MOŻNA MNIEJ WIĘCEJ ZA PARĘ MIESIĘCY PO ZJEŹDZIE W OKOLICE POŁOWY JEJ WARTOŚCI KSIĘGOWEJ TAK JAK TO JUŻ SIĘ SŁUSZNIE PRZYTRAFIŁO NIEJEDNEJ PRZEWARTOŚCIOWANEJ SPÓŁCE OBIECUJĄCEJ ZŁOTE GÓRY I ROBIĄCEJ Z INWESTORÓW WYCIERACZKI DO BUTÓW.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~-KAT [83.21.74.*]
    Ty przejedzony, skorzystaj z toalety. A nie czytałeś że wartość księgowa na jedną akcję wzrosła, więc widać że inwestują w nowe restauracje/karczmy, apowiem Ci że po 4 kwartale powinni mieć świetny wynik bo kończą kilka inwestycji.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~liczykrupa [84.10.217.*]
    to ile jest teraz c/wk? 3,5 ?
    Megaatrakcja:)
    To jest dziadostwo i robienie z ludzi balona.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~jadlo [95.49.198.*]
    wyniki bardzo slabe, jutro ostro w dol.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~UBRANY [84.10.217.*]
    ŚMIEĆ.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~olo [77.253.24.*]
    Dwa miesiące temu pisałem o pogaszających się wynikach i o spadku conajmniej poniżej 4zł. Typowa spółka która umie robić zyski tylko podczas koniunktury! Zjazd będzie prosto do piekła.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~wyniki [84.10.217.*]
    Po takich wynikach to może ze 2 złote warto dać???
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~olo [213.238.96.*]
    Stało się, JadłoSyfek zjechał do 4zł. teraz progi na 3 - 2 - 1 zł i jedziemy na groszach!
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~RABO [79.191.68.*]
    zuber ratuj jadlo w proszku
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~olo [213.238.98.*]
    Pisząc o progach 3-2-1zł nie myślałem, że to będzie następować dzień po dniu, a tu proszę, idzie jak po sznurku!
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~pako_krakow [95.155.101.*]
    skoro to taka super spółka to czemu zamknęli oba "Lanczowiska", sieć Redy'Go co najmniej cztery punkty a flagowa włoska restauracja Santorini (chyba tak się nazywa) to syf i malaria.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~oko [84.10.217.*]
    To jest lipa, młodzi chcą jest sushi a nie kotlety!
    Co widać po wynikach.
    Przychody mizerne!!!!
    Przy cenie 1 zł bedzie odpowiednia wartość ksiegowa do brania bo c/z to jakiś kosmos.
    Ale przy takiej płynności to i tak ryzyko.
    Zuber zarobił bo kupił akcje po nominale, przejmować sie nie musi.
    Reszta ubrana koncertowo
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~spasiony_wieprz [83.31.149.*]
    Wykrakali... Syf i malaria... Pozdro dla wszystkich dawców kapitału-łączę się z Wami w bólu i rozpaczy i zapraszam na Trakcję-tam odrobicie, bo aktualnie jest mega promocja, ale tylko w tym roku nowe kontrakty opiewają na 400 mln, więc korba niebawem pewna!
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~yogi70 [87.204.205.*]
    nie naganiaj na taki sam śmieć,miej litość. piszesz że łączysz się w bólu ,a chcesz ludziom wbić nóż w plecy.
  • Re: PO WYNIKACH ZA III KW ... Autor: ~spasiony_wieprz [83.31.149.*]
    Co prawda będzie tam lada moment nowa emisja, więc radzę kupować dopiero po tym fakcie, czyli najlepiej w połowie marca Daleki jestem od chęci wbicia komukolwiek noża w plecy-Trakcja to perełka, choć dla cierpliwych, ponieważ jakiegoś rozsądnego wzrostu można się będzie spodziewać dopiero w IV Q 2013 lub na początku 2014, tym niemniej uważam, że warto poczekać, bo perspektywy spółka ma bardzo dobre, fundamenty zdrowe i jest obecnie jedną z najmocniej przecenionych i niedowartościowanych spółek na GPW.W PLJ wtopiłem, 40% w plecy, ale grałem hazardowo i relatywnie niedużą kasą.Szczerze współczuję tym, którzy nie zdążyli się ewakuować.
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.