już otwarcie na plusach i na 2600.bo do tej rozgrywki trzeba mieć tytanowe jaja-jak ja-mam 28L-a nie wydmuszki.kto przetrzymał te spadki to od poniedziałku pan,bo akcje skupione przez grubych.
Jasiu nie wiem czy jesteś gruby, czy chudy, ale wiem jedno - nie znam spółki które nie byłby obstawione przez grubych.
Oczywiście za wyjątkiem tych, które kiepsko przędą i takie w których gruby oznacza tych, którzy mają chudy portfel.
Są takie spółki w których tzw. grubasy mają po 5% kapitału o wartości niższej niż 500 tys. zł.
jedno Jasiowi trzeba przyznac - jest ryzykantem - nie nazwalbym tego odwaga a bardziej brawura. Ma chlopak rezerwy na swoje 28 L po 2300 jakies 17k wiec zjazd o 60 pkt urywa mu jaja a ten jeszcze chce pozyczac od brata, aby miec na utrzymanie depozytu w razie jakby co...
Obserwuje od pewnego czasu jego tworczosc na forum ale nikomu nie polecam nasladownictwa tego, o czym pisze...
a on mi od ......... .
Jedno muszę przyznać - Jasio na koniec sesji pokazał charakter i to kim jest.
Broniąc swojej tezy ładnie wyciągął kontrakty w górę.
Brawo Jasiu. Tak trzymać.
Jasiu - co kasy zabrakło, aby powalczyć z grubasami - z zagranicą.
Ja tam wierzę w ciebie, "bo do tej rozgrywki trzeba mieć tytanowe jaja-jak ja-mam 28L-a nie wydmuszki". Twoje słowa, a Ty je masz.
Przeprosisz za "ĆWOKA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale Jas juz wczoraj okolo 14 pisal, ze odwrocil sie na S po 2274 i ze raczej idzie na 2150 :)
Tak wiec uciekl spod noza i moze dobrze, bo jeszcze mialby rodzinne problemy przez kase pozyczona od brata na depo a tak juz zarobil nawet..