proponuje, aby ci, którzy męczą się z akcjami Polnej i nie chcą ich już dłużej trzymać, puścili je PKC. W tej chwili w arkuszu zleceń stoi na K jedynie 2.753 szt. Wtedy teoretycznie arkusz powinien ulec "wyzerowaniu", no chyba, że się są jakieś ukyte kupna! Myślę, że propozycja uczciwa!?
Czyżby nasza perełka do końca tygodnia świeciła w kolorze czerwieni? Regułą raczej był poniedziałek. Ale chyba tylko że to szczególny tydzień.
Pozdrawiam TWA
tak niektorzy robia i nie zdziwilbym sie gdyby to byl ktos ze starej ekipy >=25zl , bo to co sie stalo teraz na polnej jest wielkim rozczarowaniem, jakich jeszcze impulsow potrzeba zeby spolka zaczela rosnac?
przyznam, że też liczyłem na szybszy rozwój sytuacji na Polnej, no ale cóż! Nie zamierzam tak łatwo kapitulować i nie dam satysfakcji Jakubasowi! Miałem nadzieję, że ruszy się trochę na Polnej po pojawieniu się nowego udziałowca - R. Kamińskiego, ale trudno wyczuć, jakie są jego zamiary! Ciekawi mnie bardzo czy faktycznie dojdzie do przejęcia części produkcyjnej Ponaru, jak pokazuje historia podpisanie listu intencyjnego nieczego jeszcze nie przesądza!
ten tydzień może być kiepskawy do samego końca, w przyszłym natomiast będzie odsłonięta część kart; dobrze, że przy słabym ogólnie dniu na całym rynku spadło na Polnej na małych obrotach - może to już resztka się wysypała i ustabilizuje się teraz kurs nieco... chyba, że poleci seria pawi... ale to już by była chamówa do końca... nie pozostaje nic innego, jak spokojnie poczekać na rozwój wydarzeń w listopadzie;
myślę, ze 10 PLN to przesada, ale marne czasy idą, jak kupią Ponar, to się udławią na jakiś czas, jak nie kupią to i tak im siądzie sprzedaż i wyniki, tak czy owak TWA, czyli zaklinacze rzeczywistości będą się jeszcze ze 2 lata kisić
ale po tych dwóch latach zostaną milionerami i wyjadą na seszele