• Umowa partnerska Autor: ~Yoksi [31.175.50.*]
    Będą jaja jak w środe pojawi się prezes i oświadczy, że z tą umową w pierwszym kwartale to był prima aprilis. Shorty będą miały bogate Święta.
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~InwMaciek [77.236.24.*]
    Nie będzie żadnej umowy w tym miesiącu. Info o umowie to bajka dla naiwnych. W ostatnim wywiadzie prezes wspomniał, że Spólka ma w umowach partnerskich czteroletnią przerwę, a mimo to nic złego się nie dzieje.

Naiwni zostali ubrania i to jest sukcesem Spółki.
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~zielony_guzik [83.24.247.*]
    Ojej dziś też spadnie o 0.2 ?

Kurcze to pewnie bedzie okres kiedy shorty zrealizuje ogromny zysk. Wchodzili w 3 wiedźmy po 23,xx qzl za akcje teraz jak zaczną odkup 100k akcji przy tej płynności to ostatnie 30k bedą odkupować po 40zl+. Do tego płacą odsetki od pożycznych akcji.
    Wizimir dałbyś radę to dokładnie policzyć, jaka jest ilość połączonych akcji i gdzie to się skonczy na arkuszu. Oby skończyli odkup przed San Diego bo później zaboli ich jeszcze bardziej. Miłego dnia Maciuś
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~InwMaciek [77.236.24.*]
    Nie wiem ile spadnie
    Ja też nie wiem ile spadnie.
    Dla mnie drugorzędne jest, czy dno wypadnie na 20,50, 20,10 czy nawet 19,50 – to nadal ten sam obszar. Kluczowe pytanie jest inne: czy ktoś, kto wystawił ten baton 73k sprzedaży po 66, już skalkulował, że shorty będą w stanie go w całości (albo częściowo) odkupić – i czy warto ustawiać się przed nim, czy za nim. 140k całego arkusza podaży może okazać się za mały żeby pokryć zapotrzebowanie.
    Mam też wrażenie, że część osób za bardzo zachłysnęła się potencjalnym zarobkiem na shortach, zapominając o jednej rzeczy – te akcje trzeba będzie odkupić. A przy tej płynności to może być kosztowna operacja.
    Ale bedzię dobrze Maciuś, to tylko pieniądze
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~SzynSzylowy [31.61.184.*]
    Arkusze zleceń są jak ser szwajcarski z obu stron. To nie pko któreś, żeby przy dryfie kurs wahania były minimalne. Są wartości, przy których odpowiednie ręce się budzą na zakupy i tyle. Póki się do nich nie zbliżamy, to wartosci 19-26 reprezentują aktualnie dokladnie taką samą wartość spólki dla rynku.
    Takie stwierdzenie zaryzykuję.
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~zielony_guzik [89.8.67.*]
    Wiem, dostosowuje poziom do rozmówcy. Dziś i przez kolejne dni zrobi się cicho na forum. Pokerzysta i Yoksi przestaną publikować swoje wpisy. Patrząc na szeroki rynek Rsi i kalendarz. Po mojemu wracamy do gry. Kto kupił poniżej 21 czapki z głów
    Może jeszcze będzie okazja taniej kupić. Mam wiarę w spółkę i jej fundamenty i takie zachowanie kursu bardzo mi odpowiada w tym momencie. Ale zdecydowanie wolałbym nie użerać się z niektórymi tutaj. Wolę spokój niż ujadanie wkoło waloru.
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~zielony_guzik [89.8.67.*]
    Ja i tak się cieszę że to nie spółka skarbu państwa. Tam dochodziły by polityczne komentarze przy kazdej decyzji albo wyborach.
    Skandalicznym jest za to poziom niedofinansowania grantami państwowymi w sektorze R&D w Polsce.
    To się realnie zmienia — demografia działa na korzyść sektora, społeczeństwo się starzeje, a to automatycznie zwiększa presję na innowacje w ochronie zdrowia. Nakłady na R&D już rosną, co widać choćby po zachowaniu amerykańskich indeksów biotech. Duże firmy zwiększają budżety na mniejsze projekty i licencjonowanie — i to nie są plany na przyszłość, tylko środki zabezpieczone już w budżetach na 2025.
    Warto też pamiętać, że takie umowy nie powstają z dnia na dzień — to proces liczony w miesiącach. Skoro Przewięźlikowski celował w 1Q, to raczej nie był to strzał w ciemno, tylko efekt wcześniej prowadzonych rozmów. San Diego to bardziej miejsce „finalizacji relacji” niż ich rozpoczynania.
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~Xd [37.225.80.*]
    Zielony guzik to AI
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~zielony_guzik [83.24.251.*]
    Taaa, ostatnio wszczepili mi chip on Nvidii i mam bioniczne ramię i kuśke jak w cyberpanku. Ale żeby odrazu AI
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~zielony_guzik [83.24.251.*]
    Przy okazji Nowe Reko. Chociaż pewnie klienci Noblel mieli do nich dostęp już w poniedziałek
    43,1 uważam za cenę dobrą na początek. Jako AI przetestowałem to na 10 000 000 możliwości i uważam że tak. 43,1 to dobry początek wzrostów
  • Re: Umowa partnerska Autor: ~DrobnyCiułacz [31.175.20.*]
    Jeszcze rano kurs dawał radę. Teraz wraca poniżej 21. No dobra, taka wola inwestorów
[x]
RYVU 2,08% 24,50 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.