• W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Arkusz wygląda byczo.
    Ewidentnie na coś czekamy
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Lufą do góry panowie, lufą do góry :)
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Jw [31.0.44.*]
    Czyżby dziś Mpc?
    Wg mnie wyniki są już w cenach. Wiemy , że operacyjnie rosną.
    Liczę w końcu na jakieś Espi o konkretnej umowie.
    Swoją drogą nie rozumiem dlaczego nie podają w Espi umów typu ta z Korei?

Mój realny zarzut do prezesa - gdzie jest ta obiecana ofensywa komunikacyjno-marketingowa?
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Jw [46.205.196.*]
    Trzeba pisać do prezesa w tym temacie już pisałem po ustaleniu z boś Bank planów ma się to zmienić kiedy ?
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Vee [37.31.26.*]
    Zgadzam się Biały z Tobą.
    Brak komunikacji można odbierać, że nie ma się czym chwalić, ale wiemy, że jest.
    Dawidzie prosimy zwalczyć nieśmiałość
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Jw [46.205.196.*]
    Pisać do prezesa a nie na forum którego pewnie nie czyta !
    Jak go zasypiemy mailami to nie będzie mieć czasu na biznes.
    Umowy powinny być komunikowane przez Espi. Albo jako umowa o poufności, albo info o umowie gdy wiadomo kto jest stroną umowy.
    A poza tym są kanały w social media plus tą oczekiwana ofensywa marketingowa.

Lepiej, żeby promowali się aktywnie i informowali równo wszystkich akcjonariuszy, a nie każdy będzie pisać osobno.
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Jw [31.0.47.*]
    O to mi chodzi by zmienił podejście do komunikacji im więcej ludzi napisze to może to przemyśli i zmieni ?
    A to nie jest tak, że spółka ma obowiązek informować oficjalnymi kanałami o podpisaniu umów, które mogą mieć istotne przełożenie na wyniki?

Bo można odnieść wrażenie, że jakieś umowy m.in. w Korei podpisują, ale żadne istotne.
    O współpracy z Miracell nie ma ani jednego śladu. Tylko news w lipcu i potem studnia.
    To albo podpisuje się konkretne umowy i idzie to przez Espi, albo jest to wodzenie za nos. To wtedy może sobie takie informacje odpuścić w raporcie.

Nie rozumiem ich strategii informacyjnej, o ile takowa istnieje.
  • Re: W oczekiwaniu na iskrę Autor: ~Jw [31.0.47.*]
    Umowa musiała by przekroczyć 20% dochodów mi się wydaje by musieli dać espi a prezes mi pisał że nie mogą z góry określić jaki będzie zysk .
    Mają być zmiany jak już pisałem po konsultacjach nad planem rozwoju z boś Bank
    To zobacz o jakich umowach kanałami Espi pisał np. taki Bumech. Podpisali umowę z jakąś firmą od dronów i będą coś tam robić.
    Nie rozumiem skąd wymóg 20%. Inne firmy jakoś nie mają problemu, żeby informować o umowach o poufności, czy nowych kontraktach.
    Inni nie wiedzą co robią?
[x]
VEE -4,64% 11,30 2026-05-14 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.