WIG 20 TAM SPOLKI SA JUZ MOCNO PRZEWARTOSCIOWANE A POZATYM DUZY KAPITAL AKCYJNY DOBRE DLA FUNDUSZY. MALY POTENCJAL DO WZROSTU DLATEGO SKUPIAM SIE NA MISIACH
Karolina oka nie masz ???
Poczytaj o Swarzedzu!!!
PGE zapisałem na 200 akcji zobaczymy moze przydziela
Brokerski chciałem zwiekszyc to mi odmowe przysłali DZICZ!!!
Ropczyce cpenergia marvipol dga - te spółki Karolinko niedługo odpala pisałem już kiedyś do Ciebie z propozycja spółki i chyba ja przyjelas - podalem ci wtedy Grajewo - nie sugeruj się wskaźnikami spółek lecz sytuacja techniczna - jako inwestor stosujacy granie pozycjonalne polecam je ze względu na początki widziane na interwale tygodniowym - zakupy należy robić na dziennych znizkach
Pozdrawiam i polecam dokładnej obserwacji przecież nie trzeba kupować w poniedziałek rano PKC
do szelmy:
napisz coś więcej o swoich spólka pod wybicie, dlaczego sądzisz że wkrótce pójdą do góry? Obroty na nich niewielkie więc chyba nikt nie skupuje...
A ja obstawiam - Relpol - perspektywiczna branża i możliwe przejęcie oraz Lubawę - jedna z nielicznych firm, która jest w stanie coś sprzedać na perpektywicznym rynku chińskim.
A ja obstawiam Procad od samego początku i jak narazie top 10 GPW w okresie rocznym. Kapitalizacj/kasa 3 - możliwość mega przejęć i w perspektywie lepszy 4 i I kwartał z uwagi na stabilny kurs euro i mega promocje. Niedawno pan KOrzeń wziął 5% chyba nie po to żeby stracić. 8 mln akcji i 3 mln ff z wielką kasą. NIedawno firma skupiła 1 mln akcji ze średnią 2,3 pln i cena maksymalna została osiągnięta- obecnie kurs 3,7 a cena maksmalna skupu 3,5 PLN więc chyba w miare bezpiecznie a przecież takie spółki podskoczyć spekulacyjnie w jeden dzien potrafią o 40%.