• Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Wybaczcie, ale mogłem się oprzeć, żeby to napisać.
    A tak na poważnie, od jutra zaczyna się finalne przygotowanie pod nieuchronne nadanie kierunku. Wszyscy oczekują na ogłoszenie najlepszego wynikowego raportu, który potwierdzi, że biznes w końcu dobrze zarabia.
    Główne pytanie, jak dobrze?
    Odpowiedź poznamy za dwa tygodnie.
    Do tego czasu jeszcze powinno dać się dobrać w dobrej cenie, chyba że rynek z wyprzedzeniem zacznie dyskontować spodziewane dobre wyniki.

Wierzę w spółkę z dwóch powodów. Emisja, która oddłużyła spółkę w kluczowym momencie rozwoju.
    Zarząd,.który walczy i udowadnia wynikami operacyjnymi zasadność obranego kierunku.
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Jw [46.205.199.*]
    Długi spłacone w grudniu ale i tak powinno być dobrze o 1q będzie peterda...
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Ggg [188.33.46.*]
    Bialy, poki co twoje statystyki sa takie:
    - przemyslec doglebnie, wydac osąd i trzymac się go (bo byl przemyslany): 0
    - zmieniac zdanie w zaleznosci od tego co anonimowy bankierowicz napisze na pudelku: 1

Nieudolne te twoje manipulacje
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Można przyjąć strategię i trzymać się jej uparcie pomimo zmieniającego się otoczenia.
    Można też zaakceptować fakt, że sytuacja firmy i otoczenie uległy pozytywnej zmianie i dostosować do tego swoją strategię.
    Nie mam problemu z tym, żeby przyznać się do błędu. Lepsze to niż ciągle zaklinanie rzeczywistości.

Prezes wyraźnie napisał na forum, że w ciągu kilku tygodni czeka nas tu wiele pozytywów. Nie mam powodu, żeby mu nie wierzyć.
    Podpisał się z imienia i nazwiska, jeżeli byłaby to manipulacja to już dawno powinno być to zgłoszone.

Jeżeli uważasz, że to nie pisał Prezes to czy zgłosiłeś do spółki, że ktoś się pod niego podszywa?
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Ggg [109.243.65.*]
    No, tp ze sytuacja firmy sie zmienia to niewatpliwe. Watpliwy jest argument ktorego uzywasz: ktos napisal cos na bankierku, podpisujac sie jako prezes, a ty reklamujesz to jako znak z niebios.

Firma na temat tych wpisow milczy. Ja obstawiam ze to dlatego, ze nikomu nie chce sie przeznaczyc nawet sekundy na pudelkowe wyglupy. Mam takie zdanie, ze w spolce nikt nie traktuje tego powaznie.

No a zebym ja cos z tym zrobil, to tez musialbym bankierforum, i ciebie traktowac powaznie, a na to się nie zanosi :⁠-⁠)
    No widzisz, poświęcasz swój cenny czas na komentowanie osoby, której nie traktujesz poważnie. Często tak robisz?
    Ja wierzę, że to by Prezes. Ty wierzysz, że nie. W czym twoja wersja jest lepsza od mojej?
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Dusan [194.145.103.*]
    100 do końca roku ale za 10 szt. akcji ?
    100 nie będzie. Nie ma się co czarować.
    Kluczowym testem będą okolice 21-23 zł.
    Jeżeli to przejdzie na dużym wolumenie to może być dobry zysk.
    Jak nie to zmarnowany czas.
    Wyniki coraz bliżej

Do boju !!!!!!!!!!
  • Re: Poprowadzę was na 100 do końca roku Autor: ~Dusan [194.145.103.*]
    Srali muchy, będzie woisna.
    Stój z boku sympatyczny kolego, obserwuj i ucz się na przyszłość.
    W kolejnych tygodniach podziękujesz za naukę
[x]
VEE 0,00% 12,00 2026-05-07 15:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.