Najbardziej parszywy bank na GPW dzień w dzień na minusie.
A prezes 2 lata będzie walczył żeby mieć jak najmniejsze zyski i nic nie robić żeby czasami większego cit nie zapłacić. Nie mogę zrozumieć jak taką niedojdę jeszcze dyscyplinarnie na zbity pysk nie wywalili.
Ty koleś masz jakąś obsesję do Bosia.22 12 2025 na finiszu optymalizacji podatkowej BOŚ był poniżej 10 zeta , w tym czasie ty tradycyjnie plułes ostro na spółkę, a ja kupowałem i wkrótce odbili tak jak pisałem do góry kilka %. Sprzedałem na tym odbiciu akcje, a ty bez akcji i grosza nie zarobiłeś. Teraz znowu lecą na dół, więc trzeba kupować na kolejne kółeczko koleś, a nie pluc w lewo i prawo na spółkę . Kiedy zaczniesz, zarabiać nawet na słabej spółce koleś, no kiedy ?
Nie interesują mnie jakieś kółeczka po 10% co pół roku jak większość spółek rośnie po kilkaset %. Gdybym chciał takie grosze zarabiać to bym kupił cyfrowy Polsat który się podnosi.
Każdy pieniądz nie jest do pogardzenia zwłaszcza z procentow składanych, jak to się robi właśnie na kółeczkach. CPS też kupowałem ,jak tam też były ostre nagony na spadki, szczególnie mi utkwił w głowie buc ,co widział tam formacje RGR i pluł na spółkę tak samo ,jak ty tutaj i ubzdural sobie ze na tym wydumanym RGR kupi CPS po 8 zeta,tak jak ty tutaj bredzisz że BOŚ kupisz,za grosze etc. P.s. po co tu siedzisz ,jak tu takie dziadostwa, jak gdzie indziej można zarobić kilkaset % , no po co koleś
Spokojnie boś to 10 bank w PL a zysk już wzrósł 120%. Cyfrowy wyrzucali poniżej 12 to brałem jak leci a Cyfrowy ma c/z 20 a bos c/z 7. Naganiacze na spadki zawsze będą ale kursu w perspektywie roku tu nikt i nic nie zatrzyma.