• Jak zawsze Autor: brututs [31.60.74.*]
    Najbardziej parszywy bank na GPW dzień w dzień na minusie.
    A prezes 2 lata będzie walczył żeby mieć jak najmniejsze zyski i nic nie robić żeby czasami większego cit nie zapłacić. Nie mogę zrozumieć jak taką niedojdę jeszcze dyscyplinarnie na zbity pysk nie wywalili.
  • Re: Jak zawsze koleś ostro pluje na Bosia Autor: ~Andy [37.225.90.*]
    Ty koleś masz jakąś obsesję do Bosia.22 12 2025 na finiszu optymalizacji podatkowej BOŚ był poniżej 10 zeta , w tym czasie ty tradycyjnie plułes ostro na spółkę, a ja kupowałem i wkrótce odbili tak jak pisałem do góry kilka %. Sprzedałem na tym odbiciu akcje, a ty bez akcji i grosza nie zarobiłeś. Teraz znowu lecą na dół, więc trzeba kupować na kolejne kółeczko koleś, a nie pluc w lewo i prawo na spółkę . Kiedy zaczniesz, zarabiać nawet na słabej spółce koleś, no kiedy ?
  • Re: Jak zawsze koleś ostro pluje na Bosia Autor: brututs [31.60.74.*]
    Nie interesują mnie jakieś kółeczka po 10% co pół roku jak większość spółek rośnie po kilkaset %. Gdybym chciał takie grosze zarabiać to bym kupił cyfrowy Polsat który się podnosi.
  • Re: Jak zawsze koleś ostro pluje na Bosia Autor: ~Andy [37.225.90.*]
    Każdy pieniądz nie jest do pogardzenia zwłaszcza z procentow składanych, jak to się robi właśnie na kółeczkach. CPS też kupowałem ,jak tam też były ostre nagony na spadki, szczególnie mi utkwił w głowie buc ,co widział tam formacje RGR i pluł na spółkę tak samo ,jak ty tutaj i ubzdural sobie ze na tym wydumanym RGR kupi CPS po 8 zeta,tak jak ty tutaj bredzisz że BOŚ kupisz,za grosze etc. P.s. po co tu siedzisz ,jak tu takie dziadostwa, jak gdzie indziej można zarobić kilkaset % , no po co koleś
  • Re: Jak zawsze koleś ostro pluje na Bosia Autor: ~Men [5.173.174.*]
    Spokojnie boś to 10 bank w PL a zysk już wzrósł 120%. Cyfrowy wyrzucali poniżej 12 to brałem jak leci a Cyfrowy ma c/z 20 a bos c/z 7. Naganiacze na spadki zawsze będą ale kursu w perspektywie roku tu nikt i nic nie zatrzyma.
[x]
BOS 0,20% 10,04 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.