• Słowo na nowy 2026 rok. Autor: ~dre222 [91.208.78.*]
    Firmy grupy HAWE S.A. przez klika (2-3) następnych lat nie wrócą na giełdę, nie ma na to, żadnej szansy.
    Walczymy, żeby nam akcjonariuszom nie została wydmuszka bez infrastruktury i to z długami.

Układ będzie, bo musi być! Bez układu jest upadłość likwidacyjna. Układ w pierwszej wersji, był dobrym rozwiązaniem.
    Dążył do spłaty zobowiązań do 10 lat, ale nie tracimy infrastruktury. Przy dobrym zarządzaniu można, to radykalnie skrócić.

Tematy prawne są w toku, nie zamierzam ujawniać naszej strategii, będzie się działo!

ARP zrobiła poważny błąd nie negocjując z nami warunków spłaty, czują się wygrani, nie doceniają nas i to jest ich błąd.

• Re: Słowo na nowy 2026 rok. Autor: ~kenaj52 [188.146.156.*]
    To (2-3 lata ?) nie do zakceptowania przez akcjonariuszy.
    Przygotujcie i opublikujcie niezwłocznie zaległe raporty.
    Złóżcie wniosek o przywrócenie na GPW.
    Wyemitujcie akcje.
    Działajcie na otwartym rynku a nie w "zakamarkach", przecież Hawe to spółka publiczna !
  • Re: Słowo na nowy 2026 rok. Autor: ~dre222 [91.208.78.*]
    Nie Pan tu decyduje! Ja sam nie jestem tylko prezesem, ale i akcjonariuszem mam ponad 2% akcji HAWE S.A. i
    nie ma mojej zgody, nie ma też szans na ten czas na ruszenie procesów które umożliwią powrót na giełdę.
    Ponieważ nie jest to w interesie spółki i akjoncruszy, przynajmniej tych myślących.
    W tej ciężkiej obecnej sytuacji akcje byłyby chyba po 0,01 nie o to chyba Panu chodzi, bo mi napewno.

Na chwilę obecną ratujemy infrastrukturę (jedyny ważny majątek firmy) i tyle, nic więcej na ten czas nie jest ważne.
    Mamy ograniczone środki, a przeciwnik ma mld złotych.
    Szanowny Panie Prezesie Grzegorzu Kuriera !
    Po pierwsze: Proszę o komentarz do mojego ostatniego wpisu "Do dre222" dotyczącego pisemnego uzasadnienia zatwierdzenia układu.
    Po drugie: Skoro szacuje Pan aktualną wartość jednej akcji Hawe na 0,01 t.zn. że posiadane przez Pana 2 mln akcji warte są 20 tyś zł. Porównanie tej sumy ze 100 mln zł wierzytelności ARP daje relację 0,0002 czyli 0,2 promila i takie są pańskie szanse na odrzucenie układu. Jest Pan skazany na klęskę a my akcjonariusze razem z Panem.
    Amen.
    Czytaj Pan ze zrozumieniem poprzednie wpisy i będzie wszystko jasne.
    Przepraszam za błąd w nazwisku. Powinno oczywiście być: Grzegorzu Kuriata a nie Kuriera.
    Że zrozumieniem czy bez i tak wszystko jest jasne !
    Over.
    Koniec???
    No nie, proszę dać nam czas, ważne działania prawne niezbędne dla ratowania firmy szacowałem na 3/4 lata , a zrobimy je w tym roku. Przez całe moje biznesowe życie nie byłem częścią tak wielkiego procesu sądowego jaki jest i będzie toczony na wielu polach
    w naszej sprawie.

Ogólnie jest szansa, iż wiele osób które nie ogarną się, nie zreflektują, nie zmienią swojego podejścia i sposobu działania bezprawnego w stosunku do GRUPY HAWE skończy w więzieniu, ewentualnie poniesie bolesne koszty finansowe. Tęgie głowy planują i realizują plan który wielu zaskoczy, niedocenianie zarządu i PAH-u będzie przez naszych adwersarzy wiele kosztowało.
    Ci którzy odtrąbili "wielki sukces przejęcia" HAWE TELEKOM sami się ośmieszyli, bo piłka jest w grze, a skład naszej drużyny, to zawodnicy "wagi ciężkiej" łatwo nie będzie:).

Z poważaniem / Mit besten Gruessen / With best regards 

Grzegorz Kuriata

PREZES ZARZĄDU HAWE S.A. 
    KRS NR 0000121430   

PREZES ZARZĄDU MEDIATEL S.A. 
    KRS NR 0000045784

PREZES ZARZĄDU HAWE TELEKOM S.A. W RESTRUKTURYZACJI  
    KRS NR 0000981831

PRZEWODNICZĄCY PAH

• Re: Słowo na nowy 2026 rok. Autor: ~Ddd [37.225.92.*]
    Mi osobiście się przypomina wypowuedz PP że jesteśmy niepoważni że myślimy że grupa Hawe jest coś warta . Jak wypowiedział się ze myślimy że to kura znosząca zlote jajka a to wydmuszka nic nie warta.....Tylko dziwna sprawa że żadna siła od tej wydmuszki go nie może oderwać ha ha ha....więc ja osobiście trzymam się mocno hawe jak nasz Pawełek.....
  • Re: Słowo na nowy 2026 rok. Autor: ~Ddd [37.225.87.*]
    Jak sprawa ...co mądrego miał do powiedzenia Pan Wiesław ? .....
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.