• PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~pkpCAR [83.175.189.*]
    Mam do was serdeczną prośbę o pomoc w pomysłach na ustalenie adresu korespondencyjnego Wojewodki. Zamierzam go pozwać. Z góry uprzejmie dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące zasadności tego pozwu, szans na jego wygranie, oceny moich decyzji inwestycyjnych, itp. Nie o to tutaj chodzi. Poniosłem realną stratę finansową i nie jest ona czystą stratą inwestycyjną, bo jako racjonalny inwestor podejmowałem decyzje na podstawie komunikatów ze spółki. Komunikatów wskazujących na poprawę sytuacji finansowych, zakupów insiderów. Decyzję o sprzedaży również podjąłem po gigantycznym zrzucie akcji Wojewodki. Zrzucie, który jak się okazuje był optymalizacją podatkową i manipulacją kursem. Manipulacja kursem jest prawnie zabroniona, moja strata wynikająca z tego bezprawnego działania jest realna. Zatem należy mi się odszkodowanie od winowajcy, którego zamierzam dochodzić przed sądem. Pozew zamierzałem wysłać na adres spółki, ale w obecnej sytuacji stało się to bezzasadne. Czy macie pomysł jak mogę ustalić właściwy adres Wojewodki?
  • POZEW Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    Będzie to bezowocną stratą czasu . . .
  • Re: POZEW Autor: ~benek [79.124.123.*]
    skoro KNF zazwyczaj tylko kończy na analizowaniu, a nawet jak jest kara to dostaje ją spółka, a nawet jeśli ktoś ją dostanie to nic to nie rekompensuje inwestorom, którzy stracili na tym ruchu

to powództwa cywilne a najlepiej zbiorowe o odszkodowania mogą być szansą dla poszkodowanych akcjonariuszy, a również odstraszyć kolejnych insiderów
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~Lu4xigi [195.158.8.*]
    Dnia 2025-12-11 o godz. 21:16 ~pkpCAR napisał(a):
    > Mam do was serdeczną prośbę o pomoc w pomysłach na ustalenie adresu korespondencyjnego Wojewodki. Zamierzam go pozwać.

Wpisz w wyszukiwarce Marcin W. Wspólnicy KRS
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~Maszynista [84.40.152.*]
    Może trzeba zebrać wszystkich oszukanych i stworzyć pozew zbiorowy.
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~dobry [37.72.121.*]
    GŁUPOTY PISZECIE . GIEŁDA to gra nerwów - słabi przegrywają, twardzi pija szampana
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~benek [79.124.123.*]
    słabi czyli ci którzy się nie bronią i nie walczą

w Polsce jest za mało spraw cywilnych w takich sprawach, niech sąd cywilny zadecyduje czy to był wałek
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~Janek [83.28.197.*]
    Dokładnie ja kupowałem jessce więcej
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~pkpCAR [83.175.189.*]
    Dnia 2025-12-11 o godz. 21:30 ~Lu4xigi napisał(a):
    > Dnia 2025-12-11 o godz. 21:16 ~pkpCAR napisał(a):
    > > Mam do was serdeczną prośbę o pomoc w pomysłach na ustalenie adresu korespondencyjnego Wojewodki. Zamierzam go pozwać.
    >
    > Wpisz w wyszukiwarce Marcin W. Wspólnicy KRS

Dziękuję!
    Dnia 2025-12-11 o godz. 21:55 ~pkpCAR napisał(a):
    > Dnia 2025-12-11 o godz. 21:30 ~Lu4xigi napisał(a):
    > > Dnia 2025-12-11 o godz. 21:16 ~pkpCAR napisał(a):
    > > > Mam do was serdeczną prośbę o pomoc w pomysłach na ustalenie adresu korespondencyjnego Wojewodki. Zamierzam go pozwać.
    > >
    > > Wpisz w wyszukiwarce Marcin W. Wspólnicy KRS
    >
    > Dziękuję!

Pamiętaj o jednym, korzystaj z pomocy prawnej a jak ci kasy brakuje są bezpłatne, pamiętaj byś nie korzystał z dróg nielegalnych
    Złap oddech

Nie zapomnij, tylko DROGA LEGALNA!

https://i.ibb.co/yFCb0HGZ/niezapomni.png
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~west [185.21.86.*]
    Prawdziwy z Ciebie Polski inwestor kupuje na górce sprzedaje na dołkach ,jak to mówią Janusz Biznesu
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~Janek [83.28.197.*]
    Proponuję pozwać anali co pisza bzdury w swoich rekomendacjach
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~benek [79.124.123.*]
    lepiej założyć

Stowarzyszenie Poszkodowanych przez Spółki Skarbu Państwa

członków nie braknie
    JSW
    Energa
    PKP
    itd
    Dnia 2025-12-11 o godz. 21:16 ~pkpCAR napisał(a):
    > Zatem należy mi się odszkodowanie od winowajcy, którego zamierzam dochodzić przed sądem.

W prawie rzymskim a państwo istniało ponad 2000 lat istniało domniemanie niewinności i sorry nie możesz w emocjach naruszać jego dóbr osobistych i Twoim imieniu Marcina W. a ów zwrot przerasza się. Wyroki wydają sądy. Twoje argumenty wskazują że sprawę nawet z papugą przegrasz, nie macie narzędzi, ani wiedzy...

Marcin W. wykonywał ius in re do czego miał pełne prawo, a jak widzisz w przeciągu 24 godzin nie pojawiła się żadna informacja poufna...

• Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~XXX [46.113.2.*]
    Co płaczecie niedlugo odkupisz w tej cenie co sprzedałeś. Nie ma podstaw do wzrostów. A tak poza tym jeszcze niedawno die śmialiście ze Wojewodka ma 300tys straty. A jak zrobił myk to wszyscy płaczą ze zarobił trochę kasy
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Mam nadzieję że ta akcja pobudzi służby do pilnowania interesu drobnych akcjonariuszy. Nie tylko tutaj dzieją się cuda. Zobaczcie na Bogdankę której obecna kalitalizacja jest niższa o prawie 75 mln zł w porównaniu do capex (inwestycji) zaplanowanych na 2025 rok. Bogdanka w bilansie ma inwestycje krotkoterminowe szacowane na 25 zł w przeczeniu na akcje a kurs 18 zł. Cuda cuda i nikt nie pilnuje wałków.
  • Re: PROŚBA O POMOC - POZEW Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    pozew chcesz składać a nie wiesz jak adres uzyskac ? mitoman.
    p.s. adwokat wystepuje do rejestru pes.el jak ma w tym interes prawny i mu podaja

[x]
PKPCARGO -1,92% 12,76 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.