Dnia 2026-01-22 o godz. 15:18 ~bru napisał(a): > Spokojnie. Do końca marca macie tutaj względny spokój. Może nawet 12 zaatakujecie. > Od kwietnia...
A co będzie w kwietniu? Albo nie pisz, lubię tajemniczych facetów. I stawiaj więcej wielokropków. Wtedy wydajesz się jeszcze bardziej tajemniczy i wyobrażam sobie, że jesteś wysokim, przystojnym brunetem. Mrrrrr.
Nie wierzę! Pewnie mu ubliżasz, bo mu zazdrościsz urody i nie tylko. Bru, gdzie mieszkasz? Umówimy się? Poopowiadałbyś mi o swoich inwestycjach. Nie, żebym leciała na kasę, ale pewnie jesteś milionerem....
Spokojnie wrócimy do rozmowy. "Patience is a virtue", której Wam brakuje. Andżelika musisz się sama zadowolić. Jestem zajęty. Tak mało modnie, bo teraz bycie singlem jest cool.
Dnia 2026-01-22 o godz. 20:08 ~bru napisał(a): "Patience is a virtue", której Wam brakuje.
O, i do tego poliglota, hihi. Co to znaczy, to po łacinie? I pewnie świetnie tańczy. Szkoda, żeś zajęty. Szczęściara z niej. Albo szczęściarz z niego, ja tam tolerancyjna jestem. A to Onde to mi fryzjerka poleciła, bo jej mąż powiedział, ale skoro mówisz, że takie be, to chyba sprzedam. Tylko co mam innego kupić, kiedy się nie znam na tym?
Tak szczerze to myślałam, że ten szerszeń to twój chłopak. Tak ładnie się do siebie odnosiliście, że czuć w tym było coś więcej niż sympatię. Tylko on potem kupił te akcje, a nie zrobiłby tego chyba, gdybyście byli tak blisko. Chyba, że się pokłóciliście i zrobił na złość. Ja jak się kiedyś ze swoim starym pożarłam, to kupiłam sobie futro z szynszyli, hihi. Stare dobre czasy. W każdym razie życzę wam jak najlepiej. Dasz mi znać co mam kupić, czy zapytać fryzjerki?
A gwoli ścisłości Andżelika kupilem po8.83 ale wywalilem po 9.5 bo mi juz wystarczyło zarobku z tego gnieciucha przynajmniej zarobiem parę zlotych co wcześniej na gniocie stracilem przez ostatni rok
O ja cie, to musiałeś dużo kasy zarobić, przecież to jakieś kilkanaście procent. Chyba dobrze policzyłam, ale matma nigdy nie była moją mocną stroną, hihi. Jakby co, to się chłopaki nie musicie wstydzić, mamy dwutysięczny dwudziesty szósty rok. Ale jak rzeczywiście nie jesteście parą, to może ty szerszeń chcesz się umówić? Nudzi mi się, rozerwała bym się jakoś.
Serdecznie dziękuję za zaproszenie ale w jednym jestem (stały) instytucji małżeństwa i uczuciach. Posiadam drugą świetną uzupełniającą moje potrzeby połowkę i również dzieci więc ja rozrywek i wrażeń prócz gieldy nie potrzebuję natomiast jak ty byś potrzebowała się rozerwać to niedaleko mnie stacjonuje brygada saperów podobno mozna w takim przygodnym związku mieć w dłuższej perspektywie niespotykane doznania (bo chcesz się rozerwać) ,lepsze od gry na naszej bananowej .
Babę to ty masz w nosie impertynencki cha.ie a co do godziny to tam gdzie jestem jest inna strefa czasowa poza tym nie do ciebie była ta wypowiedź a na koniec co ty robisz o tej godzinie w Polsce na forum o 1.30 i szukasz wrazen?
A fe!! jakiś ty wulgarny. A on pewnie planuje nowe inwestycje, żeby zapewnić chleb swoim dziadkom, prawda szerszeń? O, może ty mi powiesz co kupić? Ale jak nie chcesz, to też ok. Pisz cokolwiek, bo tak mądrze i ładnie piszesz, że się przyjemnie czyta. Powiedz, pisałeś kiedyś jakieś wiersze? Też bym chętnie poczytała. Lubię poezję. Sama trochę piszę: Na górze fiołki, Na dole róże, Buty mam mokre, Bo weszłam w kałużę.
Dopiero doczytałam, że w innej strefie jesteś. Urlop za zyski? Ale fajosko. Gdzie siedzisz, Malediwy? ja lubię Egipt, ale kiedyś byłam też w Zakopanym. Fajnie było, hihi.
Aktualnie gościnnie w Nowym Yorku u brata ale juz w niedzielę wracam co do wierszy lubię czytać, co do Zakopca bywałem kilkanaście razy ale teraz za te pieniążki to lepiej się za granicę wybrać (więcej atrakcji )I mniejszy koszt .W Egipcie nie byłem bo lubię wycieczki fakultatywne a tam to wiadomo tylko smażalnia i alkohol lubię Rodos i Tunezję.Co do poezji Twoje pisanie wierszy Andzelika to możesz połączyć z stworzoną przez ciebie sugestią ukryta w wierszyku jak masz mokre buciki to najlepsza dla ciebie inwestycją będzie wg mnie dla ciebie zdołowane ccc a jak lubisz Zakopane to bez inwestycji w Trakcje (która ma niski freefloat)I na której jest wg mnie fajna przycinka a cena jeszcze jest optymalnie niska to się dołożysz do drutów kolejowych w góry. A z zagranicy ja aktualnie skupuje sobie amerykański tripadvisor po tym jak go tramp zdołował wizami dla 75 krajów no i oczywiście warto miec w portfelu onde (wedlug niektorych) ale tu się nie wypowiadam dopóki to jak dla mnie nie dojdzie do 12 zyla
Szerszeń dam ci darmową dobrą radę. Kompromitujesz się na kilku poziomach. Wstyd byłoby mi pisać o 67 groszowym zysku. Skaczesz po papierach jak poparzony amator. Do tego jesteś mitomanem piszącym co najwyżej chyba z Nowego Sącza albo z Nowej Sarzyny na Podkarpaciu. Ktoś trafnie zauważył że piszesz o pierwszej w nocy na forum. Na mój wpis pt. „wątek specjalny” odpisałeś po godz. 10-tej czyli w Nowym Yorku było wtedy po 4 nad ranem. :))) kupa śmiechu, nawet Andżelika ma z tego niezły ubaw :) Czytam to i śmieje się - nawet nie chce mi się sprawdzać lokalizacji po IP. Daj sobie spokój na tym forum skoro nie masz nic wartościowego do napisania. Andżelika miała rację z kolegą „brum brum” coś was ewidentnie łączy:) polecam film „tajemnica Brokeback Mountain” :)
Szerszeń, w poniedziałek kupiłam CCC, tak jak doradzałeś. I nowe fajne buciki też sobie kupiłam, hihi. Nie patrzyłam na notowania, ale pewnie już jestem zarobiona. Jak myślisz, kiedy sprzedać? Jak było w Nowym Yorku?
Jak szortujesz to pewnie juz jesteś zarobiona a jak na dłuższy termin to pewnie tez zarobisz tak jak na onde .(trzeba bylo więcej bucików kupic w ccc to wyniki byłyby lepsze) A w Nowym Sączu w porządku tylko sporo tych górali wyjechało do USA za chlebkiem.
Myślę, że za komentarz może nam tu posłużyć cytat z filmu "Chłopaki nie płaczą". - Jak to Psikuta? Mówiłeś, że nazywasz się Keller. - Oj mówiłem, mówiłem, różne rzeczy mówię. Kto scenę kojarzy, przyzna, że dość dobrze pasuje. Chociaż oczywiście kilka różnic jest. Na przykład pan Jarek, gdy wyszło na jaw, że nie jest do końca tym, za kogo się podaje, przestał udawać. Truteń idzie w zaparte.
No jak ci Angelika spada od rana to juz piec procent urosło ech mogłaś dobrze zarobić ale gapa z ciebie. A perelka onde zobacz jak śmiga tydzień się akumuluje przed wystrzalem coś jest na rzeczy
Nie no tego sie nie spodziewałem zostałem wyzej mianowany w chierarchi inwestujących owadów i to jeszcze od kogo ,od produktu ubocznego wydobycia węgla kamiennego
Truteń no cóż znów lepiej
Chłopcze, czy ty naprawdę nie masz odrobiny wstydu? Krztyny autorefleksji i samokrytycyzmu? Żadnej ambicji, żeby cokolwiek sobą reprezentować? Nic? Smutne to i straszne zarazem.
Wybacz Andzelika, ale nie jestem odpowiedzialny za Twoją wyobrażnię i edukację. A szerszeń równy gość. Nie ma potrzeby ironizowania w celu podładowania swojego ego ;)
Dostaniecie tutaj małą korektę spadkową i jak będziecie grzeczni podbitkę do okolic 10,8PLN. Tylko pamiętajcie. Macie być grzeczni. Od końca marca już tylko łomot ;)
Taki sam łomot jak w październiku?? Kompromituj się dalej, siedzi łach od roku na forum spółki która jest dnem i odpisuje z prędkością błyskawica, prawdopodobnie pacjent Choroszczy nic innego nie przychodzi mi do głowy.