• Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Mike75 [217.97.53.*]
    Nie wierzę w Pisowców, ale też nie wierzę w PO. NIe wierzę w WSA i nie wierzę w NSA... Jedno wielkie oszustwo..
    Nie wierzę tez w Polskę.
    Tej wiary nie można już odzyskać...
    Ale... Wierzę w Chinczyków ( i mam nadzieję, że dokopią Zachodowi za to co zrobili Narodowi Chińskiemu w XIX i XX wieku ).
    Odszkodowanie - choć słuszne - sobie wsadźcie!

Pozdrawiam.
    www.youtube.com/shorts/Txallrtlm_Q

• Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Mike75 [217.97.53.*]
    I oni mówią, że są Polakami?
    Śmiech na sali:)
    Ta sędzina, która w WSA mówi, że przejęcie IDEA było zgodne z PRAWEM!
    JAJA!
    JA NIE DAM RADY... NIESTETY... ALE CHIŃCZYCY ZROBIĄ Z WAMI PORZĄDEK, PRZYNAJMNIEJ COŚ DOBREGO NA NAS CZEKA:)
    Poza tym - jako Polak - po co zadarliście z Rosją i Chinami? Te Państwa za 20 lat będą rozdawać karty... Ale Wy Polacy... Jak zwykle ustaliście po złej stronie.... Mogliście chociaż dyplomatycznie jak Orban czy Fico - ale Wy... No tak, macie Sikorskiego ( prawie jak Rydz Śmigły, podobny sposób myślenia... ).
    Ja straciłęm jako Polak wiarę w takie pańśtwo... Może nie w Polskę, ale w polityków, sędziów, decydentów... OLBRZYMIA SZKODA...
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Mike75 [217.97.53.*]
    Choć z drugiej strony...
    Gdyby ktoś Polsce naprawdę zagroził...
    Tak - ustanę w tej walce z moim MISIEM i LILIANA!

Mówią o Polsce silnej. Już dziś liczą sztaby,
    Jak ją ziemią okopać, oprzeć na bagnecie.
    Lecz ja, wybaczcie, bracia, pragnę Polski słabej,
    Ja pragnę Polski słabej, lecz na takim świecie,
    Gdzie słabość nie jest winą, gdzie już nie ma warty,
    Ryglów u bram i nocą dom bywa otwarty,
    Gdzie dłoń nie utrudzona okrutnym żelazem
    I gdzie granica wita tylko drogowskazem.
    Antoni Słonimski

• Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Trep [87.207.254.*]
    Idź marudzić do biblioteki.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Buddy [87.207.254.*]
    Nie jesteś dla mnie autorytetem, znawcą w żadnej dziedzinie, czy to giełda, czy polityka, czy poezja, czy rodzina, czy cokolwiek.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Mike75 [217.97.36.*]
    Haha:) Dobre:) Ja nie szukam autorytetów, a sam - pewnie, że nie jestem żadnym autorytetem i nigdy bym nie chciał nim być - jestem zwykłym, normalnym śmiertelnikiem...
    Proponuję Kaczynskiego i Tuskowi wziąć swoich polityków, sędziów i innych decydentów... I niech pomogą Ukrainie pod Pokrowskiem... Ale oni wolą wysyłać zwykłych, normalnych Polaków - był taki wiersz Tuwima na ten temat.
    A propos to nie tylko Rosja i Chiny... To nie tylko BRICS ( skrót I oznacza India warto zwrócić uwagę na to państwo ) - to cały trzeci świat, pańśtwa afrykańskie wykorzystywane przez wieki przez Zachód... Pańśtwa azjatyckie wykorzystywane i niszczone przez Zachod ( Wietnam - zdjęcie dziewczynki po ataku USA napalmem itd ... ).

Generalnie ja w to nie wierzę - przykład IDEA Bank pokazał mi "potęgę Państwa" - gdzie instytucje państowe, które powinny chronić przed takimi sytuacjami same je wywołały na zlecenie i zamówienie polityczne Pisowców ( zrzucić odpowiedzialność za upadek GetBack na Czarneckiego - ktoś z "super inteligentnych " Pisowców na to wpadł ) upadek banku ( PO jest złe ale Pisowcy to jeszcze inny poziom zła..). Jak zresztą prawie wszyscy politycy.

A tą piosenkę też lubię:

www.youtube.com/watch?v=7811AQTaRrM&list=RD7811AQTaRrM&start_radio=1
    A ja ci cały świat wyśpiewam Aneta Łastik i Jerzy Wieczorek

• Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Mike75 [217.97.36.*]
    Plus Strefa Gazy - gdzie Izrael pod płaszczem ochronnym USA niszczy w sposób barbarzyński Naród Palestyński - i znowu nikt nic nie powie... To samo NIemcy robili ze Słowianami - wtedy też nikt nic nie mówił - i gdyby NIemcy nie zaatakowali ZSRR pewnie dzisiaj świat byłby podzielony na NIemcy i USA, no część wziełaby Japonia, część może Anglicy by zatrzymali - Słowian by już nie było...
    To nie jest moja Polska - którą była ojczyzną Broniewskiego, Mickiewicza czy SŁowackiego - to nie jest moja Polska.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~7612 [87.207.254.*]
    I co ten bełkot ma wspólnego z Idea Bankiem, tyle co nic, albo jeszcze mniej. Bzdury.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~AntyMike [31.61.247.*]
    Żałosne wpisy, bez żadnej merytoryki a ja stąd spadam jako jedyny uczestnik. Żegnam, szkoda czasu na te żałosne wpisy.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~Buddy [31.61.243.*]
    Wyprowadź się do Chin i przestań marudzić.
  • Re: Ziobro na Węgry uciekł? Autor: ~desideratum [91.94.74.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&start_radio=1
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.