Haha:) Dobre:) Ja nie szukam autorytetów, a sam - pewnie, że nie jestem żadnym autorytetem i nigdy bym nie chciał nim być - jestem zwykłym, normalnym śmiertelnikiem...
Proponuję Kaczynskiego i Tuskowi wziąć swoich polityków, sędziów i innych decydentów... I niech pomogą Ukrainie pod Pokrowskiem... Ale oni wolą wysyłać zwykłych, normalnych Polaków - był taki wiersz Tuwima na ten temat.
A propos to nie tylko Rosja i Chiny... To nie tylko BRICS ( skrót I oznacza India warto zwrócić uwagę na to państwo ) - to cały trzeci świat, pańśtwa afrykańskie wykorzystywane przez wieki przez Zachód... Pańśtwa azjatyckie wykorzystywane i niszczone przez Zachod ( Wietnam - zdjęcie dziewczynki po ataku USA napalmem itd ... ).
Generalnie ja w to nie wierzę - przykład IDEA Bank pokazał mi "potęgę Państwa" - gdzie instytucje państowe, które powinny chronić przed takimi sytuacjami same je wywołały na zlecenie i zamówienie polityczne Pisowców ( zrzucić odpowiedzialność za upadek GetBack na Czarneckiego - ktoś z "super inteligentnych " Pisowców na to wpadł ) upadek banku ( PO jest złe ale Pisowcy to jeszcze inny poziom zła..). Jak zresztą prawie wszyscy politycy.
A tą piosenkę też lubię:
www.youtube.com/watch?v=7811AQTaRrM&list=RD7811AQTaRrM&start_radio=1
A ja ci cały świat wyśpiewam Aneta Łastik i Jerzy Wieczorek