• Jeszcze jedna sprawa Autor: ~StarszyPan [195.225.69.*]
    Wypowiedź obecnego prezesa

Udzieliłem w/w kredytu zaufania,na dzień dzisiejszy nie mam zastrzeżeń, jestem zadowolony z jego pracy i zaangażowania

Co obecny prezes chciał tą wypowiedzią przekazać a co przekazał.

Dla mnie przekaz jest taki.
    Jesteśmy w czarnej d... nie wiemy co robić, nie mamy pomysłu brak nam doświadczenia dlatego jesteśmy zmuszeni do korzystania z wiedzy p. PP.
    Tego samego PP który przez lata kiwał akcjonariuszy mniejszościowych i którego celem było wyprowadzenie majątku że spółki. Celem PP było i do dzisiaj jest obrona HT przed przejęciem przez ARP ale to nie znaczy że robi to dla drobnych akcjonariuszy. Po wpisaniu HT na listę spółek chronionych wie że innej możliwości nie ma. Co będzie gdyby się to udało można się tylko domyślać i spekulować. Być może będzie chciał dokończyć to co wcześniej mu się nie udało. A może nie. Kiedyś się o tym przekonamy.

P.S.
    I kto tu kogo kontroluje prezes PP czy też PP prezesa. Ot ciekawostka.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~starynowy [37.109.162.*]
    Kompletnie błędne spekulacje.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~StarszyPan [195.225.69.*]
    To nie są spekulacje. To fakt. Widocznie bardzo go potrzebujecie skoro znajdzie się znowu HT. Uchwałą walnego powinien odpowiadać i być zobowiązany do naprawienia szkód wyrządzonych Hawe a wy z nim chcecie współpracować i być może jeszcze mu płacić. Bajka.
    Teraz będą spekulacje.
    Można się domyślać że te 5 kancelarii prawnych i pięć kroków naprzód to jego pomysły. Trzeba przyznać że był w tym dobry.
    Szanowny Starszy Panie sieje Pan dezinformację. Pańskie spekulacje wprowadzają zamęt w głowach innych forumowiczów. Niech Pan tego nie robi dla dobra sprawy. Przyjdzie czas, kiedy wiele będziemy mogli ujawnić. Teraz nie jest to możliwe. Tu każdy szczegół ma znaczenie i może być wykorzystany na naszą niekorzyść. Dlatego jest to dosyć ścisłe embargo informacyjne.
    Szanowny Panie oto pana wypowiedź

Paweł Paluchowski jest przez nas zaangażowany, ponieważ posiada wiedzę o grupie Hawe jak mało kto.

Znaczy to że bez niego jesteśmy jak dzieci we mgle. On jest kluczową postacią i bez niego nic nie zdziałamy.
    Nie ma co przeczyć faktom.
    Każdy z forumowiczów ma własną ocenę sytuacji i zapewne wie jak ją oceniać.
    Decyzje zapadają w sądach więc pisanie na forum nie ma wpływu na bieg wydarzeń oraz postanowienia sądu.
    Lepiej mieć więcej argumentów do dyspozycji niż mniej. Jak powiedziałby D. Tramp mamy więcej kart w ręku.
    Nie zatrudnia się osoby która wyniosła wszystko z jednego mieszkania do pilnowania drugiego w którym jest pozostała część majątku. Wy to zrobiliście i jesteście z tego zadowoleni. Myślicie że macie nad tym kontrolę ale to może być iluzją.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~dre222 [91.208.78.*]
    Witam
    Uspokój się człowieku, bo szkodzisz wszystkim akcjonariuszom pisząc te brednie.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~StarszyPan [188.146.156.*]
    Witam.
    Nie masz pojęcia czego oczekują pozostali akcjonariusze a to dlatego że przez prawie 2 lata z nimi nie romawiasz i niczego z nimi nie uzgadniałeś. Podejmowałeś dezyzje w ich imieniu bez ich zgody i wcześniejszych ustaleń. Twoje założenie że każdy akcjonariusz chce tego samego co Ty jest jednym z grzechów głównych.
    Nawet jeżeli Hawe odzyska kontrolę nad HT czy to na drodze sądowej czy też znajdzie się inwestor który spłaci długi nie gwarantuje akcjonariuszom że odzyskają zainwestowane pieniądze.
    Nie na forum są podejmowane kluczowe decyzje dotyczące przyszłości Hawe więc nikomu moje pisanie zaszkodzić nie może.
    Forum jest publiczne i każdy może pisać co chce. Ja jako akcjonariusz z Twoimi decyzjami się nie zgadzam i nie widzę powodu żeby o tym nie pisać. Jeżeli uważasz iż powinny pisać osoby które Ci potakują to jest to Twój problem. I nie jest mi przykro z tego powodu.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~StarszyPan [188.146.156.*]
    Obecnie nie płacę składek i płacić już więcej nie zamierzam. Żadne informacje na temat Hawe już nie są mi potrzebne.Podemowanych przez Ciebie decyzji komentować nie będę.
    Na walne jeżeli będzie na dzień dzisiejszy się nie wybieram. To chyba przysługa.
    Spokojnie poczekam na rozwój sytuacji. Co ma być to będzie.
  • Re: Jeszcze jedna sprawa Autor: ~dre222 [31.0.28.*]
    Obejdzie się:)
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.