• Bilans Akcja S>=25 Autor: MO14000 [85.89.173.*]
    ODBÓJ! Wycofałem swoje zlecenia S>=25 zł. To samo zrobił Bolo. Proponuję aby zrobili to wszyscy inni Koledzy z TWA. Panowie, czyścimy prawą stronę w arkuszu zleceń. Oczywiście przymusu nie ma.
    Uzasadnienie: MOim zdaniem akcja spełniła swoją rolę, tzn. uświadomiła akcjonariuszom POLNEJ ile tak naprawdę warte są ich akcje. I tyle.
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: ~kufelek [80.48.73.*]
    Wycofałem swoje zlecenie z prawej. Czy będzie nowa strategia w celu podniesienia wrtości walorku? Jeżeli tak jestem za.

• Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Moje już dawno wycofane zostało tylko jedno na 127,50 :)
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: pablo7 [87.96.89.*]
    moje tez juz wycofane pozdr
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: bolo7 [89.78.121.*]
    W akcji S>=25 nie udało się zebrać wystarczającej ilości free float po właściwej stronie podaży - po ciężkich stratach w bessie ludzie na tyle byli (i są?) wygłodniali szybkich, szybciutkich megazysków, że nie chciało się im bawić w tą mozolną, bądź co bądź, pracę;
    teraz do gry dołączył również p. K., który sam jest niechcący megauczestnikiem tej nie istniejącej już akcji - zbiera akcje (to co miało zrobić kilkaset osób) i nie będzie ich podawał na podaży na zbyt niskich poziomach (miejmy nadzieję); w sumie o to chodzi :)

A zlecenia to się same skasowały 3 sierpnia w czasie zmiany systemu na GPW, ja ich po prostu nie odnawiałem potem ;)
    W kontekście braku akcji S>=25 chyba rzeczywiście lepiej teraz wyczyścić prawą, jak ktoś je tam zaktualizował...

Nowa strategia? - poczekajmy na ruch p. K. - nie sądzę, żeby chciało się facetowi tak bez powodu przekraczać delikatnie 5% tak tylko se i tak to zostawić.
    a propos - jak mamy się do Ciebie zwracać: Jethro, czy MO ? :)
    bo sam już nie wiem... :)
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: ~benek [88.199.56.*]
    Mów Mu OBYWATELU
    Mów Mu OBYWATELU !
    ale ja nie złośliwie się zapytałem, tylko wolę zwracać się "po nicku", a przyzwyczaiłem się do "Jethra", a tu zmiana i nie wiem, jak ma być teraz? ;)
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: MO14000 [85.89.173.*]
    MO.
    OK.
    eeeetam, nie przyzwyczaję się tak łatwo...
    nie mogłeś tak zrobić, jak firma przejmuje firmę, połączenie nazw, a potem stopniowe wypieranie starego członu:
    1. We wrześniu: Jethro-Tull-MO14000.
    2. W październiku: Jethro-MO14000.
    3. W listopadzie: MO14000.
    A tak to szok. I jeszcze ten p. K. wszedł jako kolejny gracz....
    Nie wiedziałem, że po wakacjach, będzie tyle niespodzianek :)
    Lubię szybkie i natychmiastowe zmiany:)
    Równie szybko mogę powrócić do JT:)
    chyba lepiej wróć do JT, bo ten nowy nick mi się kojarzy z Milicją Obywatelską, a nie wspominam ich z sentymentem...
    a poza tym, to Ty i tak pozostaniesz "Jethro" i kropka :)
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: ~Basia [85.222.86.*]
    jak go zwał tak zwał...........................................................................odgrzewa ciągle stare kotlety................................................cały czas wierzy, że kursowi służy samo gadanie, nawet jeśli jest prawie zupełnie bezwartościowe.......................................................................ożywić dyskusję ma samo pojawienie się nowego nicku, a przecież po samym stylu wiadomo kto jest autorem..............................................................................znowu ma problemy ze zrozumieniem podstawowych kwestii (patrz jego rozumienie prostego wskaźnika EV/EBITDA).................................................................................i na koniec miał mnie ignorować, ale......................................................no nie, tu przesadziłam, ze sklerozy nie powinnam szydzić..............
    Basiu Tobie podpaść to póżniej na każdym forum jest duupa
  • Re: Bilans Akcja S>=25 Autor: ~Pan J. [83.22.140.*]
    A cwaniaczki , myślałżem aby ciut dłużej pociongnońć , wyłapaliśta mojego sposoba , wnusiu bedzie mioł lizoka droższego , i to przeze jednego niejakiego K.
    EBITA trocha dziwnowate imie , ale nie jezd tak upierdliwo jak Baśka .
    Panie J. zrób Pan lepiej wezwanie, bo jak się p. K. rozhula, to Ci przejmie większość udziałów w Polnej - a jak zrobiłby dobre wezwanie, to ludziska podawaliby mu papier, że hej! :)

ta "EBITA", to jest dokładnie "eeee, bita jest ta cena, oj bita..."
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.