Impex ktory ma realne zyski, porządne wyniki - jest spolką mocno niedowartościowaną , w sumie jego akcje mało wzrosły i na dodatek ostatnio sie kisiły dzis mial korekte prawie - 8% a skotan spółka z mizernymi wynikami rosla od prawie tygodnia po 20% czy 35% dziiennie dzis miala korekte - 1,7% To chore !!!
nie płacz tylko łap jutro ile możesz
i spal hasło do konta jak masz slabe nerwy a zajrzyj za miesiąc
robią ci promocje to nie narzekaj
złoty krzyż na SKT BRS IPX
IPX sie raczył wrócić i poczekać..
To jak najbardziej normalne. Na skotanie ktos lapal leszczy pod info o dofinansowaniu, czas zeby leszcze opuscily spolke. Impex jest teraz wykorzystywany przez kogos, kto ma grube pieniadze - a moze Roman zbija kurs, zeby zaczac skup w celu umorzenia.... Fundamentalna mowi jedno: 'wchodzic", dlatego wyjscie grubasa po w miare wysokim kursie, moglo byc spowodowane tylko jednym - checia wejscia po nizszej cenie. Życze powodzenia w inwestycjach (na impexmetalu oczywiscie!)
Impexmetal szykuja dla Chinczykow ktorzy zbieraja na swiecie spolki surowcowe wywalajac ginacy dollar ktorego maja dosc bo te tryliony sa w nadmiarze juz tylko papierkowa drobnica.
ucieczka Chinczykow w Impexmetal i KGHM i nawet jak na dropsy skupuja pewnie Ekoexport choc to tyle co paczka fajek dla nich.
To co się działo w ostatnich dniach na impexie to owczy pęd...jak wszyscy to i ja też?? jak tak można,. trochę rozumu pany i wiadomo o co chodzi...AT mówiła sama za siebie ze będzie zjazd...fundamenty spółka ma niezłe .....cena spółki jest o wiele wyższa niż obecny kurs...a aby zarobił guby musi zbić kurs....tzw. strząśnięcie.....słabizny, aby odświeżyć...kurs....dla mnie to jeszcze powinien kurs zjechać...tak wynika z AT...ale myślę ze Kark nie pozwoli na to tak łatwo... spółka ma przed soba potencjalne wzrosty....a KOREKTY muszą być.....PULS CENOWY to istota GPW....pozdro