• A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~germany12 [86.63.118.*]
    JW
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    a to nie idzie jedynie na fali dzisiejszej podejrzanej euforii na WIG20?

kto dobry w DT, to wykasował nieźle... :)

ja na razie podtrzymuję, że kurs IDM musi wrócić do 2 zł, dokładnie poniżej... a póki co, gratulacje Germany za znaczny wzrost aktywów:)
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~rafiik [95.50.152.*]
    ja mysle ze jescze mozna wskakiwac, powinno juz teraz przebic 3
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~germany12 [86.63.118.*]
    och dzis chyba 3,00 peknie )))))))))))))))))
    och dzis chyba 3,00 peknie ))))))))))))))))).
    i pekło
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: pablo7 [91.94.8.*]
    no germany i to wlasnie jest ta cierpliwosc gratuleje
    Nie dziekuje licze na wiecej )))))))))))))))
    germany, jak to pójdzie dalej w następnych dniach, a nie skoryguje finalnie mocniej, to znaczy, że jednak duuużo lepiej wyczułeś tą spółkę ode mnie:)

gratulacje, jednak trzymaj rękę na pulsie :)
    ok ))))))))))
    z moich analizi idm teraz powinni urosnac pod 3,90 i skorekcic na około 3,00 zł oczywiscie jesli rynek sie nie posypie teraz
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    No to jestem zdziwiony, że IDM wykupując (nadal) własne akcje tak puścił kurs do góry. Myślałem dzisiaj, że zakończyli zakupy i dlatego tak wystrzeliło, a oni dobrali 35 k po średniej 2,86 zł. Ciekawe....
    juz nie duzo im zostało do skupienia skupia do 10 mil a maja 9 ....
    a przy takich obrotach prawie 30 baniek nic nie moga zrobic
    no, mnie też lekko zdziwiło... albo to jest to co myślę, czyli dziwna euforia na WIG20 (podbitka blue pod coś) i tak jak wzrósł, tak spuści powietrze; jeśli tak będzie, to IDM pójdzie odpowiednio mocniej w dół; a jak nie - to zgupłem...
    ważne, że germany zarabia :) niech tylko zdąży wycofać się na samej góreczce przed jakąś większą zwałką na tym specyficznym papierze ;)

germany, Ty to musisz mieć nerwy ze stali...
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: 4tunat [84.10.100.*]
    Czemu dziwna podbitka ... ?? Pamietajcie, ze GPW spadała gdy w USA i eurolandzie poprawiali maksima. Nasz rynek został o ok.9% w tyle(w20) i właśnie dzisiaj kapitał zachodni wpadł(jak burza-patrz obroty), by na tej dysproporcji zarobić. Wygladałoby to jeszcze lepiej, gdyby nie duża przecena(realizacja zysku) na częsci karkosikowych spółek ...
    a to niech idzie dalej IDM, do 4, albo lepiej, do 5 zł - wtedy germany sprzeda akcje i dokupi Polną :) i ze sobą ściągnie sporo nowych, którzy wtedy też zrealizują solidne zyski na IDM - same korzyści :)

o tym WIG20 dlatego tak piszę, że za dużo już widziałem ustawiania tego indeksu przez morganów, goldmanów i innych tam takich
  • Re: A MOWIŁEM BRAC BOGDANKE Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Żebym nie byl gorszy, polecalem Bogdanke przy 63 zl dzisiaj mamy 73,50 :)
    To taki stabilizator w moim portfelu....
  • Re: A MOWIŁEM BRAC BOGDANKE Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    jak sprzedam Reinholda - to wystarczy, że powiecie z germanym: jakie spółki i kiedy - wchodzę w ciemno :)
  • Re: A MOWIŁEM BRAC BOGDANKE Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Spoko, mam nadzieję że będą okazje, aby podpowiadać sobie na wzajem....
    pijok a widzisz nie trzeba było pogrywac na idm-ie dt w piatek trzeba było trzymac choc łatwo mi to powiedziec
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~pijok [79.191.91.*]
    No widzisz , lecz ja już tak mam , jak sprzedam to za moment idzie w górę...
    Ile dajecie za sprzedaż Polnej ...?.......z mojej puli oczywiście ....:)
    )))))))))))))))))))))) lepiej trzymaj
    jak grasz na krótko, to trzeba mieć albo dziadowskie szczęście albo co, bo co teraz miałby zrobić pijok, jakby miał ten IDM - sprzedać? a jak pójdzie na 4 zeta to sobie by potem pluł w brodę; nie sprzedałby, to zaczęłoby się korekcić, on by trzymał, licząc, że odbije, a tu dalej spada i wtedy plułby sobie w brodę, że jednak nie sprzedał... nie ma mundrego, oj nie ma;

ja dlatego wolę wchodzić przynajmniej na średni okres, jest to w miarę przewidywalne; a długoterminowo, to prawie 100 % sukcesu, jak patrzysz na fundamenty i wycenę akcji
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~pijok [79.191.91.*]
    Dziadowskie szczęście mam...
    Kiedyś pomyliłem spółki , GTC Z GCN ( Groclin) właśnie ze względu na skrót.
    I kupiłem GCN , a jak się zorientowałem o pomyłce , po dwóch godzinach , to kurs GTC wzrósł o 22% . Oczywiście biorąc pod uwagę niesamowitość sytuacji zrobiłem się pazerny i.....sprzedałem z zyskiem "zaledwie" 16% po 2,5godz...)))
    Więcej grzechów nie pamiętam...
    dzis mi nie wesoło i polna i idm --------------
    Polna, jak się w ciągu trzech dni nie wybije w górę, to co najwyżej się chwile pokisi, a i tak później pójdzie spokojnie wyżej; do 20 zł to jest droga przez mękę, potem poleci;
    z IDM-em jest tak, jak myślałem - a spróbuj jutro z samego rańca opchnąć połowę akcji IDM - jak wzrośnie, to będziesz cieszył się, że wzrosła chociaż połowa akcji, a jak spadnie (uważam to za bardziej prawdopodobne), to będziesz się cieszył, że za tą samą gotówkę dokupisz sporo więcej akcji na niższych poziomach:)

i tak Cię podziwiam, po takim bujaniu na kursie i postach co poniektórych na forum IDM to pozostaje jedynie włożyć sobie 2 paluszki... ;/
  • Re: A MOWIŁEM BRAC IDM Autor: ~pijok [79.184.62.*]
    ...środa , germany , środa . Jakby nie patrzeć to IDM w ciągu dwóch dni zarobił 10%
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.