mnóstwo dowodów na wash trade, MNÓSTWO !!! ... te z pompowaniem były nudne, ale wczoraj !!! podpompowanie do 10,40, potem przesypywanie między sobą po prawej stronie arkusza - tym razem, żeby wciągnąć ludzi do kupowanie akcji, a następnie kilka zrzutów by uwalić kurs do 8,72 !!! noe nie mogło być lepiej , a te popychacze przed zamknięciem, któy znikł o 16.59 na 12 tyś sztuk .... a dziś to już masa .... popychacze przed otwarciem również na 12 202 sztuki, 3500 i 5000 ... ten na pięć ciekawy, znikł o 8.59.59 .... i dzisiejsze uwalanie na automatach co kilka naście, kilkadziesiąt sekund małymi transakcjami .... no naprawdę nie spodziewałem się na taki urodzaj, wszystko spisane, opracowane ........ te sesje z pompowaniem, piątkowa i wcześniejsze - nudne choć epizody mam również spisane .....
oszukujecie innych uczestników rynku manipulując kursem na zasadzie wash tradingu ( definicję i zasady każdy znajdzie w Internecie) ... to co piszesz w komentarzu na mój wpis jest dodatkowo potwierdzeniem obecności na forum osób związanych z grupą manipulującą kursem .....
....że zawsze komunikat o sprzedaży akcji wiązę się z wczesniejszym uwaleniem kursu, tak, by można było jeszcze bardziej docisnąć ... pewnie przypadek ??
cóż za niesamowite wyczucie !!!! ceny sprzedaży przez prezesa najwyższe są w granicach 9 zł z hakiem, wczoraj kurs doszedł do 10,40 zł i potem na zasadzie wash tradingu długo był przesypywany po prawej stronie arkusza ponad 10 zł, by sprzedać jak najwięcej akcji w tej cenie !! a nastepnie uwalenie kusu do 8,72 i dziś kontynuacja uwalania na przesypywaniu, po czym nastapił ten komunikat !!! Przypadek ??
Dnia 2025-09-23 o godz. 11:43 ~wuj napisał(a): > cóż za niesamowite wyczucie !!!! ceny sprzedaży przez prezesa najwyższe są w granicach 9 zł z hakiem, wczoraj kurs doszedł do 10,40 zł i potem na zasadzie wash tradingu długo był przesypywany po prawej stronie arkusza ponad 10 zł, by sprzedać jak najwięcej akcji w tej cenie !! a nastepnie uwalenie kusu do 8,72 i dziś kontynuacja uwalania na przesypywaniu, po czym nastapił ten komunikat !!! Przypadek ?? .... widzę, że moje "odkrycie" jest niewygodne i szybko zasypywane przez "forumowiczów współpracujących z grupą manipulującą kursem .... dla tych co myślą, że tu się dzieje wszystko na zasadach rynkowych !!! nic bardziej mylnego !! ZWRÓĆCIE UWAGĘ na ceny sprzedaży przez prezesa wczoraj, a najwyższy kurs i przerzucanie akcjami powyżej 10 zł z wczoraj !!!
No niestety ale obojętnie jak to się skończy to dzisiejszy komunikat "Prezesa," pokazuje nienormalność. Te jego transakcje i komunikaty powinny być zbadane dokładnie. Nie tego należy wymac od Prezesa spółki notowanej na nc. Dziecinada
... albo nie znasz przepisów, albo celowo wprowadzasz w błąd, ... zabroniona jest pod odpowiedzialnością karną sprzedaż akcji przez członków zarządu, jeśli mają dostęp do informacji, które mają znaczący wpływ na wycenę spółki, ... jeśli pojawi się takowy komunikat przesz będzie za to odpowiadał więc ...????
No właśnie, który! I dlatego ciekawe co wydarzy się na spółce, bo teraz to wygląda że albo pod niego poszła pompa i sprzedawał albo jego sprzedaż to element działania żeby blokować kurs i zbierać z rynku. Jedno i drugie gdyby się potwierdzilo, powinno skutkować że ktoś zapyta o to Prezesa. Te zachowania nie są dla mnie normalne.
Nie wiem czego oczekujesz ,przecież prezes doskonale miał świadomość że uwali kurs ,on ma w dupie to czy zarobisz czy stracisz chłopie tu nic nie będzie
Ostatnio jak prezes sprzedał to też kurs się osunął a potem wystrzelił, było to bodajże z 6 na 4,40. Myślę że te komunikaty służą zebraniu akcji a akcje i tak pozostają w tych samych rękach.
... ale dziś mam spisanych transakcji na wash tradingu, nie mówiąc o tych porannych , połowa by wystarczyła .... ta przesypka w nieskończoność po kilka sztuk na 7,50 była komiczna
... bardzo mi się podobała transakcja "sprzedaż" po 7,20 --9712 sztuk akcji .,,, zlecenie kupna postawione było ułamki sekund przed sprzedażą .....ciekawe nie ?!
wszystkie transakcje wash tradingowe spisane, kilka stron elaboratu dokumentacji, piekna sesja, dla mnie piękna, .... jeszcze kontekst komunikatów ze spółki i powiązań !? .... pieknie !!
naganiacze na spadki zorganizowanej grupy masnipulującej kursem są przeogromnie rozbawieni tym, że oszukali innych uczestników rynku na manipulacji kursem na zasadzie wash tradingu okradając ich prawdopodobnie z akcji, ale jakże będa rozbawieni ich pracodawcy już niedługo .. hoho, im więcej dokumentacji tym lepiej, ostatnie dwie sesje to kopalnia