• Konferencja wynikowa Autor: ~Pepe [188.146.154.*]
    Korzystajac z pięknej pogody na jachcie zfinansowanym z KPO poszę aby wielka trójca czyli darek, tor i ptak1234 złożyli tu pisemną deklarację w jakich konferencjach będą uczestniczyć: Energa czy Orlen. Żądanie takie wysłała nam Gg a oni bez wątpienia należą do niej. Żądanie swoje motywyje tym iż te osoby mają zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii Energa a swoich przeciwników bezlitośnie ciągle krytykują i piętnują oraz obrażają. Macie jajka?
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-08-15 o godz. 18:08 ~Pepe napisał(a):
    > Korzystajac z pięknej pogody na jachcie zfinansowanym z KPO poszę aby wielka trójca czyli darek, tor i ptak1234 złożyli tu pisemną deklarację w jakich konferencjach będą uczestniczyć: Energa czy Orlen. Żądanie takie wysłała nam Gg a oni bez wątpienia należą do niej. Żądanie swoje motywyje tym iż te osoby mają zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii Energa a swoich przeciwników bezlitośnie ciągle krytykują i piętnują oraz obrażają. Macie jajka?

Pływaj dalej ,gdybym mieszkał w Gdańsku to bym przyjechał . Ja nie jestem w żadnej grupie, jedynie magnesy wożę na aucie i wspieram ich 1,5 % podatku . Jeżeli jeden z drugim piszą źle o spółce i chwalą pis..ców to krytykuję a za co prywatnie. Nominat pisowski szatniarz pełniący obowiązki prezesa ,chciał nas rozwiązać inni nominaci przez swoje działanie doprowadzili spółkę tam, gdzie pracuję na skraj bankructwa ,o innych wałach pisowców w SSP wiesz, to nie będę pisał .Po za tym nie lubię jak ktoś źle pisze o Spółce mając jej akcje ,bo jak chce zachęcić do kupna nowych inwestorów .
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Pepe [188.146.154.*]
    No to jest demokracja !!! Za obajtka można było pisać źle o spółce a teraz za Fąfary nie można pisać źle !! Czyli w jednym zdaniu : Na konferencję się nie wybierasz bo liczysz że zrobią to inni.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~darek [79.185.188.*]
    hipokryto,Ty o demokracji piszesz,o udziale w konferencjach?za nieudacznikow ktorych tak wychwalasz nawet konferencji wynikowych nie było na Enedze bo uwazali,ze dla pospólstwa nie opłaci się ich oranizować,teraz są konferencje,chcesz/możesz jedziesz,nie chcesz/nie możesz, masz daleko,nie jedziesz ale oglądasz transmisję,wtedy nawet tego nie raczyli jasnie państwo zorganizawać-bo po co,przecież tylko "drobni" zostali w akcjonariacie,fundusze przepedzili wezwaniem delistingowym.?Widziałeś Obajtka/Paryłę na chociaż jednej konferencji wynikowej?Teraz prezes Orlen/Energa zawsze jest,można się z nim zgadzać lub nie,ale jest.Widziałeś notowania wig 20,wig energia za populistów?szorowały poniżej dna,teraz biją rekordy,a wig energia jest na poziomie szczytu z 15'
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Tor [91.94.117.*]
    Siedząc na pięknej działce rekreacyjnej patrząc na jachty boję się że takich jak Pepe jest wielu -mentalnie wschód Takim to mały dyktator plus jakieś stabilne koryto i będą pana chwalić Troll nawet nie zwraca uwagi na cenę akcji
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-08-15 o godz. 22:46 ~Pepe napisał(a):
    > No to jest demokracja !!! Za obajtka można było pisać źle o spółce a teraz za Fąfary nie można pisać źle !! Czyli w jednym zdaniu : Na konferencję się nie wybierasz bo liczysz że zrobią to inni.

Cena 6,5 zł chwalmy Pana ,tylko do betonu nie dociera co ten twój Obajtek nawywijał ,mam kolegę w pracy, któremu, tv szczujnia zrobiła wodę z mózgu ,mówię do niego co, ci twój pisowcy z naszą spółką zrobili, nie ma kasy na spłatę odsetek od kredytu a on mi odp.ale Tusk będzie zwalniał i to jego wina . Jak pisałem wielokrotnie kupiłem i dokupywałem Energę dość tanio i nawet gdybym sprzedał miałbym zysk . Tu ludzie walczą z niegodziwym potraktowaniem przez g. pisowskie ich wspieram . Dziś Energa bez Orlenu i tego twojego Obajtka latałaby po 20 zł tak jak Enea
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Pepe [31.61.244.*]
    Czekam panowie tor ptak I darek na jasne deklaracje: na których konferencjach się pojawicie !!!!!
    na których konferencjach się pojawicie?
    Proszę o krótkie odpowiedzi a nie zaczynanie od prób podważenia mnie i mojego autorytetu stylem : pisowski troll!!!
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~tor [91.94.117.*]
    Pepe - tutaj na forum są duze podejrzenia ze jestes golas bez akcji a tacy nie mogą pytan zadawać
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~yoyo [87.206.116.*]
    Niektórzy podejrzewają że masz coś z głową . Widzisz jakie to proste wypisywanie głupot bez żadnego potwierdzenia
    Troll trolla broni -jutro bede miał na was małe kadzidło tj kase na zakup akcji
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~darek [79.185.210.*]
    słychać trolli wycie-znakomicie;-)

~Leszcz [87.206.116.*] 
     ~1499996 [87.206.116.*]
    ~Yoyo [87.206.116.*]
    ~widdelec [87.206.116.*]

Co to ma wspólnego o to o co pytał pepe. Trolli i grubasów tylko widzicie dla tego tutaj tkwicie :)
    przygadał,kocioł garnkowi,przecież warujesz tutaj również od lat,tylko pod rożnymi nick-ami,więc chyba na coś liczysz?
    Bardziej jestem obserwatorem i utwierdzam się w przekonaniu o nie inwestowaniu w spółki Skarbu Państwa pod dywidendę
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Pepe [31.61.251.*]
    Krowa (w naszym przypadku darek tor I ptak) która najwięcej ryczy najmniej mleka daje !!!! Nas wysyłają na konferencję a sami będą opychać na górce!!!!
    Ta wielka trójka działa w zmowie i wszystkich krytykuje plus podbija sobie łapki.. Taki mają plan jak peowcy. Straszyć pisem i obrażać a pozatym żadnych konkretów. Nawet nie potrafią odpisać czy na konferencji się pojawią!!!
    Yoyo napisał ze jest tylko obserwatorem ale to nie fizyka kwantowa ze sama obserwacja zmienia rzeczywistosc bo tu trzeba miec akcje a ty pepe jestes golas -troll Odpisuje tylko dlatego ze lubie jak posłusznie merdasz ogonem hehheee
    Oj tor - jakim prawem twierdzisz że jestem golas? Znasz mnie z imienia i nazwiska? Wiesz gdzie mieszkam? Kim jestem? Że nie mam akcji ? Jesteś normalnym pożytecznym giermkiem darka z poddlasia. Żal mi Ciebie że jesteś taki .... W ramach udowodnienia reszcie forumowiczom że jesteś tylko glupppim kłamcą mogę wystawić niewielki pakiecik pod warunkiem że ty wystawisz swój za 2 dni bo nie jestem tu ciągle tylko nad ranem i wieczorem czasu polski bo resztę czasu staram się nie tracić na to forum. Przyjmujesz wyzwanie to wystaw swój parkiet po 30,50 zł ( 30 zł.i 50 groszy) a potem podaj cenę za jaką ja mam wystawić też w tej okolicy gdzie jest pusto. Pod 30,50 jest pusto a cena bezpieczna. Ja wystawie swój po cenie jaką ty zaproponujesz ale tak.jak pisałem zrobię to dopiero wieczorem bo nie siedzę 24h na dobę. Przyjmujesz wyzwanie? Jeśli tor odżuci wyzwanie a ktoś z forumowiczów chce abym udowodnił mu że jest kłamcą proszę o podanie ceny wystawie pakiecik 12345 szt akcji po zaproponowanej bezpiecznej cenie wieczorem lub wcześniej gdy znajdę czas.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-08-19 o godz. 05:28 ~Pepe napisał(a):
    > Ta wielka trójka działa w zmowie i wszystkich krytykuje plus podbija sobie łapki.. Taki mają plan jak peowcy. Straszyć pisem i obrażać a pozatym żadnych konkretów. Nawet nie potrafią odpisać czy na konferencji się pojawią!!!

Mylisz, się nie działam w jakiejś zmowie (każdy sadzi według siebie) MOże podobnie myślimy, odpisałem Ci ,że mam za daleko
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~desideratum [91.94.90.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&start_radio=1
    jak z igły,zrobić widły,i analogicznie,jak tępą propaganda,z żaglówki,zrobić luksusowy jacht,z legalnie pracujących obcokrajowców,hordy barbarzyńców gwałcących polskie kobiety
    -pepe napisał
     (..)Żądanie takie wysłała nam Gg a oni bez wątpienia należą do niej.(...)
    -tymczasem informacja z GG,brzmi
    (...)Ważne terminy...........Ważne jest abyśmy wzięli jak najliczniej udział w obu spotkaniach. Ponieważ są one zorganizowane tego samego dnia, kto ma bliżej do Warszawy, niech weźmie udział w Konferencji PKN Orlen, a komu bliżej do Gdańska niech weźmie udział w Konferencji Energa SA.(...)
    -czy /niech weżmie udział/ to żądanie wzięcia udziału,czy informacja zachęcająca do wzięcia udziału?
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~tor [91.94.110.*]
    Pepe- przypuszczalne dosc dlugo musiałes zawracac d;;;ę swojemu patronowi zeby tutaj twoją osobe uwiarygodnić Ale załózmy ze masz te papiery to tym bardziej rodzi sie pytanie , skąd u ciebie ten twoj pesymizm Oczywiscie mozna wszystko zrzucic na geny ale chyba przyznasz ze troll tez by tak pisał negatywnie Jasne ze w tej sytuacji wychodzi duzy rezonans i zderzenie z tymi ktorzy czekaja na "ponadprzecietne zyski" PS Namiarow na swoją osobe nie zostawiaj bo ja tak jak wiekszosc na forum lubie panienki Aha swoich akcji do weryfikacji nie wystawie bo to juz robiłem Pepe wiecej optymizmu - jest około 14 Zaufaj partyjnym notablom bo oni ladnie tu krecą
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Pepe [31.61.250.*]
    Tor przegrał i nie podjął wyzwania bo nie ma akcji
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~tor [91.94.106.*]
    Pepe,widac , ze tak jak ja jesteś człowiekiem małej wiary a wystarczy tylko uwierzyc i potem nie zadawać pytac Ja rok temu,bedąc w Grecji wybralem sie do miejsca przeświętego - jeden z celow to wejscie z kumplami na gorę Olimp , skad gromowladny Zeus rządzi swiatem Niestety cwany Dionizos skusił nas winem a piękna Afrodyta zatrzymała przy swoim żródle I wowczs z nieba zszedł piekielny żar / 42 / - musielismy włączyc wsteczy bieg Teraz, gdy obserwuję kurs Energii , wiem , ze miejscowi mnie tam na plecach zaniosą ,a w gorszym przypadku na mule zaciągną Pepe - uwierz, bo nawet w poniedziałek, w reakcji na twój pesymizm,za ostatni grosz wziąłem 580 akcji
[x]
ENERGA 3,18% 14,92 2025-09-12 17:03:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.