Oj tor - jakim prawem twierdzisz że jestem golas? Znasz mnie z imienia i nazwiska? Wiesz gdzie mieszkam? Kim jestem? Że nie mam akcji ? Jesteś normalnym pożytecznym giermkiem darka z poddlasia. Żal mi Ciebie że jesteś taki .... W ramach udowodnienia reszcie forumowiczom że jesteś tylko glupppim kłamcą mogę wystawić niewielki pakiecik pod warunkiem że ty wystawisz swój za 2 dni bo nie jestem tu ciągle tylko nad ranem i wieczorem czasu polski bo resztę czasu staram się nie tracić na to forum. Przyjmujesz wyzwanie to wystaw swój parkiet po 30,50 zł ( 30 zł.i 50 groszy) a potem podaj cenę za jaką ja mam wystawić też w tej okolicy gdzie jest pusto. Pod 30,50 jest pusto a cena bezpieczna. Ja wystawie swój po cenie jaką ty zaproponujesz ale tak.jak pisałem zrobię to dopiero wieczorem bo nie siedzę 24h na dobę. Przyjmujesz wyzwanie? Jeśli tor odżuci wyzwanie a ktoś z forumowiczów chce abym udowodnił mu że jest kłamcą proszę o podanie ceny wystawie pakiecik 12345 szt akcji po zaproponowanej bezpiecznej cenie wieczorem lub wcześniej gdy znajdę czas.