Ceny warszafskie :) Sam mam na sklepie koszulki dobrej jakości i wiem, że hurtowo już ceny są wysokie z drukiem. Ale 400zł to przebitka grubo na szt. Zdaje się, że bity idą w rynki zachodnie. Ostatnio jeździła pokazówka po Paryżu z modą Altersów.
Ceny są dobrze skalkulowane. To mają być przedmioty będące obiektem porzadania więc ich jakość musi być na takim poziomie, aby ubrać w to bez wstydu celebrytow i ich sfotografować. Jak ktoś kupuje ciuchy z kosza w biedronce to tego nie zrozumie. Bardzo dobry ruch ze strony 11bit.
Sam mam ich akcje, ale po mojemu to odkleiło się oczko temu misiu z cenami. Bezsensowny projekt, w którym utopią niepotrzebnie kasę. Jak można sprzedawać za 400 zł bluzę i to jeszcze zakładaną przez głowę? :-D. Ludzie decyzyjni w tej firmie już dawno odlecieli hen daleko...
No, tanio to nie jest. Nie będę się wypowiadał na temat sensowności projektu, zależy ile to kosztowało i jaka będzie sprzedaż. Ale taką podkładkę to bym przygarnął: https://tilt.pl/collections/11-bit-studios/products/the-city-core-pad