• Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~Mikołaj_na_Polwyspi [46.112.232.*]
    Siemanko. Widzę że jest ciśnienie na papier. 24/7 Qgen Jacek Zielony944 i cały batalion spóźnialskich. :))) wszystko pod kontrolą oko cieszy. Od kilku dni wiatr na zatoce jak marzenie, ręce i nogi wysiadają. Nowy trapez przetestowany. Zar z nieba wjechał od kilku dni nie do zniesienia poza plaża. :)) Może ktoś też się ślizga akurat? Czarny jak Ty w tym ciasnym pokoju nie masz pojęcia o czym piszesz. :) biedaku… Zadzwoń do kogoś teraz i zapytaj jak tu jest zamiast się błaźnic. Wiesz chłopaku byt określa świadomość, ciemny ciasny pokój to co masz pisac. Real serdeczności ja jestem całkowicie głową na wakacjach. Znów te same mordeczki mokre od bryzy i wyszczerzone od ucha do ucha. Jakie to świetne. Serdecznie pozdrawiam szczególnie wszystkich na zatoce jeśli ktoś jest. :)))
  • Re: Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~C32 [13.212.95.*]
    Dnia 2025-06-20 o godz. 17:19 ~Mikołaj_na_Polwyspi napisał(a):
    > Siemanko. Widzę że jest ciśnienie na papier. 24/7 Qgen Jacek Zielony944 i cały batalion spóźnialskich. :))) wszystko pod kontrolą oko cieszy...

A co to ma znaczyć 24/7 Qgen, znamy sią czy co? sio mi tu ...

• pozdrawiam Mikolaj. Ja tak mam 365/Y :) Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    tylko innego rumaka :)

Baw sie dobrze

• Re: pozdrawiam Mikolaj. Ja tak mam 365/Y :) Autor: ~C32 [13.212.95.*]
    Dnia 2025-06-20 o godz. 18:42 ~realista7201velCzysc napisał(a):
    > tylko innego rumaka :)
    >
    > Baw sie dobrze
    >

Real a co Ty mi tu odpowiadasz?

Real serdeczności ja jestem całkowicie głową na wakacjach. / ..../Serdecznie pozdrawiam szczególnie wszystkich na zatoce jeśli ktoś jest. :)))

https://i.ibb.co/LTggnJM/jurata.png

Ot tak, Półwysep ale Zatoka Pucka jest po drugiej stronie , na plaży prawie pusto...

"całkowicie głową na wakacjach" a wypisuje na forum.... spoko

Dobrego weekendu

https://www.youtube.com/watch?v=5rlz2iW0Kzs
    Danny Vera Roller Coaster

Od Ogena sio!
  • Re: Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~bankier_64 [46.112.228.*]
    Dokładnie. Jestem tego samego zdania.
    Gdyby nie atrakcyjność papieru to dawno by ich tutaj nie było.
    Akcji jest w obrocie bardzo mało. Więc przed rajdem. Każda akcja na wagę złota.
  • Re: Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~Mikolaj_na_Polwyspie [46.112.238.*]
    Qgen c cos tam wkleja zdjęcia z kamerek… no prawie jakby tu był :)))))) posikałem się ze śmiechu..
    Dnia 2025-06-20 o godz. 20:37 ~Mikolaj_na_Polwyspie napisał(a):
    > Qgen c cos tam wkleja zdjęcia z kamerek… no prawie jakby tu był :)))))) posikałem się ze śmiechu..

Fotka jak fotka

Spójrz na nią jeszcze raz, ładnie widać horyzont coś co było dla greków linia granicy, rzymianie nazwali w sposób podobny swoje granic, nazywali je limes, ale zasada była ta sama, to co widzimy i rządzimy i to co jest nam znane i tu masz dowolny zwrot na granicę między fizyką, a metafizyka, czyli te wszystkie zwoje co lezały za zwojami z dziendziny fizyki....

a więc zawsze gdzie jest jakaś linia graniczna ale u ludzi jest ona róźna, gdzie zaczyna się granica między oceną szansy a ryzyka?
    To czyni każdego człowieka wyjątkowym...

")))))) posikałem się ze śmiechu."

tak pracuje przepona ale ona ma też inne właściwość i pobudza...

Przynajmniej jeden uśmiech po tej sesji z PKP Cargo
    Dnia 2025-06-20 o godz. 17:19 ~Mikołaj_na_Polwyspi napisał(a):
    > Znów te same mordeczki mokre od bryzy i wyszczerzone od ucha do ucha.

Ha ha, sz.cz.ur lądowy. Bryza jest lekkim wiatrem a właściwie tych ruchem powietrza i jeśli jest to na plaży to skoro jest upalnie to chłodniejsze masy powierza znad wody chłodzą bo ląd szybciej się nagrzewa, dość podobnie jest na pustyni, ale na pustyni nie ma brzegu więc całe ciepło idzi w kosmos...organizm "marznie". Wieczorami znowu temperatura na lądzie spada i woda oddaje swe ciepło o ile woda w jakimś stopniu jest nagrzana. Sama bryza nie jest istotna ani dla lotni ani nawet do deski z żaglem, tylko wiaty już morskie albo lądowe i odpowiednio trzeba mieć to na uwadze, przeważnie zwykła chorągiewaka, flaga wystarcza czy wiatr jest do lądu czy od lądu. Wpis ten może komuś się przydać jeśli sam na sam mierzyć się będzie z naturą, żywiołem i codziennie innym obliczem morza.

• Re: Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~black944 [31.61.169.*]
    Ostatnio przy 17 zł słyszałem, że ma rosnąć... Teraz znowu słyszę, ale kurs juz na 15, którego podobno miało nie być : )
    Dnia 2025-06-20 o godz. 21:48 ~black944 napisał(a):
    > Ostatnio przy 17 zł słyszałem, że ma rosnąć... Teraz znowu słyszę, ale kurs juz na 15, którego podobno miało nie być : )

https://i.ibb.co/1Jp8zhF9/pkpcargo.png

Dzienny:
    Widzę formację RGR
    Kurs przebił MA200
    Kurs wybił się dołem z kanału i wykonał już ruch powrtony
    Real szukał wsparcia i strzelono mu gola

Miesięczny
    Rajd szalony był do momentu owarcia postępowania sanacyjnego , rok temu 18zł nie powinno przekroczyć bez AF
    Druga próba była pod wejście Semailowej na urząd
    PKPCargo zliża się do końcówki formacji tj nie wybił się z symetrycznego górą, wyskoki o były pułapki.
    Dziś do Reala pisałem że 13,30 do 30.06 raczej nie pęknie ale jeśli odrzuci się poCovidowy peak gdzie wtedy całe forum mnie "przeklinało włącznie z Kenobi" gdy wychodziłem..
    Od 2020 jest prosty kanał wzrostowy ale kluczowym jest właśnie 13.30-13.50zł

Na forum mamy wpisy: "każda akcja na wagę złota"

Ten lutowy wystrzał to miała być data do końca lutego złożenia planu ale mieliśmy dopisanie kolejnych wierzytelność sam plan 30.06 i zapowiedz 2x transzy zwolnień.

Kto sypie?
    wg mnie OFE bo akcje mają zarejestrowane na ZWZ
  • Re: Ciasny pokój czy uśmiech na paszczy? Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Witam po trzech tygodniach. :) Widzę że wszystko zgodnie z koncepcja tylko, że wolniej niż sobie wyobrażałem. U mnie bez zmian jestem tu inwestorem, spokojnie czekam, działam na kilku innych spółkach, rozważam po raz pierwszy od dłuższego czasu, żeby tu dokupić co nie co. :) 

Tak sobie myślę czy Wojewódka wchodzi w ostatniej fazie boczniaka? Miałby kapitalny timming. Patrzę na wykres i nie widzę już miejsca na boczniak dalej. Przychylam się do opinii tu kogoś, że W. kupuje powoli małymi paczkami, żeby nie było to medialnym newsem typu Insajder kupił za bańkę akcje PKPC! Moim zdaniem po pierwsze nie kupiłby tak tanio jednym strzałem, dwa przyciągnąłby takim newsem uwagę wielu i znowu podbił, a coś mi się widzi że nie na tym mu zależy. On idzie po swoje. I wie co robi. Jak to ktoś napisał połączymy kropki ale do tyłu. 

Pozdrawiam nas inwestorów trzymaczy, ładnie nas tu testują ale jestem absolutnie spokojny o to że idzie dobre.

:)

ps. jak widzę ciągle te same pseudokreatywne naganianie na spadki to czuję coś w stylu b*tch please.
    Serio taka robota to musi być dla nich tak koszmarna nuda.

• Dobre :)))))))))) Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-07-08 o godz. 10:04 ~Mikołaj napisał(a):

Patrzę na wykres i nie widzę już miejsca na boczniak dalej.

=============================

Brawo !!!!
  • Ciasny, ciemny pokój, klawiatura spocona . . . :))) Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    O Zielony, hahaha, myślałem, że dałeś sobie spokój, ale twardy jesteś, kiedyś się odkujesz . . .

Tego Ci życzę.

Ciśnij, ciśnij.

Uciekam, bo piątek kolejny wyjazd.

• Re: Ciasny, ciemny pokój, klawiatura spocona . . . :))) Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.46.*]
    Czesc Mikołaj, on nie zrozumie, on nie wyjeżdża.
    Pozdrowienia
  • Pustynia atencjusza . . . Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Siema Nowicjusz milo widziec rozsadnych na forum :)

Doprowadziłeś Zielonego do tego że dziesięciu minut nie umie wytrzymać kiedy coś napiszesz.

:)))))))

Widzę, że jesteś jednym z ostatnich którzy mu cokolwiek odpisują.

:)))))

Odliczaj . . .

;)

• pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~realista7201velCzysc [167.220.197.*]
    pieknie jest i chce sie zyc. pozdrawiam akcjonariuszy a platnym zycze zeby ich kiedys bylo stac na wakacje.
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Iga [31.60.103.*]
    To zapraszam w sobotę na korty
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Trzeba korzystać. :))) Good life.

Część rodziny prawdopodobnie będzie na meczu.

Ja bez szans, ale polsat i gin&tonic for sure.

Przy okazji Real (jeśli lubisz gin&tonic) to skoczcie na jednego do hotelu Connaught w Mayfair. Uważany za najlepszy gin&tonic na świecie, resztę życia będziesz pamiętał jak to powinno smakować. Wiem że teraz my inwestory cicho piszczymy :)))) ale szarpnij się na jednego w imię lata i wakacji. Po lewej za lobby jest dyskretne wejście, ale jest dostępny chociaż bardzo elegancko tam, wiec marynarka, koszula raczej. Top of the top bar.
    Sorry za prywatę mimo że tu dużo wątków bez związku :)
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~realista7201velCzysc [167.220.197.*]
    spoko, ale ja nie pijacy :) strzelimy wieczorkiem w twoim imieniu po porzadnym steku z widokiem na Londyn :)

oszczedzimy na ginie, to starczy :)

• Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Nieśmiała_Zosia [31.60.122.*]
    Nieśmiała jestem, to nie śmiem zauważyć, że nie piją z reguły Ci, którzy już swoje wypili.
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.46.*]
    A to ciekawa teoria - taka polska.
    Ja wyznaje raczej taka (choc i ta nie jest prawdziwa), ze nie pija ci, ktorzy czuja, ze im to szkodzi.

Szkodzi raczej wszystkim, ale nie wszyscy to czuja
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Poznaniak [31.61.246.*]
    To tak jak z inwestowaniem tutaj? Nie wszyscy sobie zdają sprawę z tego, że nie zarobią, ale inwestują ,:)?
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [109.144.16.*]
    Widze 31.60 ze troche ci sie zmienia modus operandi, czas sie konczy? Pozdrawiam niesmialych poznaniakow! Powodzenia zycze akcjonariuszom.
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [109.144.16.*]
    Ja to slyszalem niesmiala 31.60 ze nie pija ci co donosza?
    Real ja też nie piję dlatego czasem się napiję. :)

A pisałem na górze, że batalion spóźnialskich kwili o papier?

Parę dni minęło i już się z wypiekami zgłaszają, że kupili.

Trochę już się w to bawię.

:)))))

Dobrego dnia!
    Teraz my na wyjazd, a chłopaki od czarnej roboty już naganiają.

Samo się robi i to jest piękne.

:)))
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [47.60.42.*]
    My dzisiaj London Eye, Tower bridge i wlasniw jedziemy balck cabem do hotelu i pora na lotniako.
    Kwilenie i zmiennosc rosnie. Jak juz maska opadla 31.60 to czas sie zbliza.
    Mi sie nie spieszy. Wracamy i zabieramy sie za nurkowanie z dzieciakami w morzu. A chlopaki nurkuja w wyobrazni z kursem:)
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Jola [31.61.183.*]
    Czyli nie będzie zdjęcia ze stekiem albo fish and chips?)
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [47.60.42.*]
    A jeszcze bylismy na hms belfast. Polecam dla chlopakow. Moj mlody nakrrcil chyba z godzine filmikow
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Poznaniak [31.60.84.*]
    Trochę mi ręce opadają.) Pamiętaj tylko ze tam odwrotnie 3 razy główka jak się przez ulice przechodzi.) Pozdrawiam i życzę udanej reszty wycieczki i miłego pisania na bankierze.)
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [178.139.234.*]
    Dzieki 31.60. Nie martw sie zara stnr napisze ze Kenobi znowu wygral ale to tylko takie pisanie. Jak wszyscy wiemy czas juz powoli idzie.
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Jola [31.61.183.*]
    No po 5 latach czekania to nawet mała zieleń i mały plusik cieszy
  • Re: pozdrawiam z wycieczki do Londynu z synem. Autor: ~Realista7201 [161.30.201.*]
    Cierpliwi beda wynagrodzeni. Do tej pory tylko na jesnwj spolce mi sie to nie sprawdzilo ale tylko dlatego ze nie bylem cierpliwy wystarczajaco.
    Tak wiec tego - pozdrawiam akcjonariuszy z samolotu.
    A zaba no coz niech sie gotuje:). Jak na innych spolkach.
  • Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Cześć.

Odpalam forum pierwszy raz od kilku dni, wchodzę a tu te same chłopaki od czarnej roboty w ciemnym pokoju spocone, stukają.

Od góry do dołu te same nicki.

Jakie to jest low-endowe życie i low-endowa praca.

W ciągu kilku dni pięć razy zmieniają koncepcję czy kupili czy jednak sprzedali.

Komedia.

A wpływu to na kurs? null, zero.

U mnie ostatnie sprawy, spakowany i ciąg dalszy lata z radiem :)))

Przyjaciele, przyroda, sport i cała reszta.

Polecam każdemu nawet na chwilę złapać dzień, weekend.

Życie za krótkie na forum.
  • Re: Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Czesc.

Do tego ludzkie dramaty.
    Najlepsze ze gosciu caly czas pisze sam ze soba , przez ostatnie 4 lata 24h.
    Ciekawie czy wie gdzie jest i kim jest ? :)

Z takim zaburzeniem osobowosci jeszcze sie nie spotkalem.

Pozdrowienia dla akcjonariuszy.
  • Re: Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Obserwujący [31.61.184.*]
    Może być też i tak, że jemu lepiej płacą za te pisanie i więcej na tym zarabia, niż wy tutaj na tym waszym inwestowaniu? Zaraz pewnie Black napisze, że nie jest to niemożliwe
  • Re: Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Od założenia wątku mija 2 miesiące a kurs 4-5% wyżej.

Troliki, spadzie i inne istoty zatrudnione tu do czarnej roboty :

te 4-5% wyżej u mnie płaci za wyjazdy przez te dwa miesiące.

:))))))))

Dlatego chciałem podziękować i oby tak dalej.

Zachęcam wszystkich by dużo pisali.

Dobrego dnia dla nas trzymaczy!

• Re: Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Realista7201 [77.208.174.*]
    U mnie wreszcie koniec fali goraca.
    Moze trzeba kupic nowy rower?
    Dziekuje sponsorom w imiwniu akcjonariuszy!
  • Re: Wszystko tu dokładnie, zgodnie z planem . . . :) Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    Bierz rower.

Ja też kupuje rowery rodzinie.

Akcjonariuszy PKPC stać na rowery w tym roku.

Nie to co kolarze "easy money lambo".

:)))))))
  • Modlitwa trola z nocnika . . . Autor: ~Mikołaj [217.119.76.*]
    W czwartek powrót do wywczasów . . .

A tu wszystko mi się podoba.

Obroty + nieprawdopodobna trolownia.

Tratują się spóźnialscy, oj tratują.

Jak to się pięknie ogląda.

Pozdrawiam nas trzymaczy.

:))))))

• Re: Modlitwa trola z nocnika . . . Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    pozdro Mikolaj. Ja juz wrocilem :) zabawa na maksa :)

Auuu!
  • Re: Modlitwa trola z nocnika . . . Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    chyba pora zabukowac nastepne wakacje:)
  • Re: Modlitwa trola z nocnika . . . Autor: ~Weronika [91.94.22.*]
    Tez jade! Stac mnie. Będę inwestorka.
  • oj, real, real . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-08-27 o godz. 09:43 ~realista7201velCzysc napisał(a):
    > chyba pora zabukowac nastepne wakacje:)

-------------------------
    przy takich obrotach,
    gdyby jeszcze dało się wyjść z tego bez uwalania kursu . . .
  • Re: oj, real, real . . . Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.42.*]
    oj czarna czarna, tu nikt nie mysli o wychodzeniu ponizej 30 zł (a moze raczej 40 zł), takze daruj sobie te madrosci

• Re: Modlitwa trola z nocnika . . . Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.42.*]
    Nawet jakąś inwestycję w mieszkanie sprzed 2 lat wyciągnęli. Oni musza poświęcać na to mnóstwo czasu, a efekty zerowe...

inwestycja w trolownie się nie zwraca...

• oj, Stary- nie masz pojęcia o zarabianiu . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-08-27 o godz. 11:03 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > Nawet jakąś inwestycję w mieszkanie sprzed 2 lat wyciągnęli. Oni musza poświęcać na to mnóstwo czasu, a efekty zerowe...
    >
    > inwestycja w trolownie się nie zwraca...
    >
    -------------------------------------------------------------------------------------

naprawdę w to wierzysz?

https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=mx&t=l&a=ln&b=1
    Stary, tyle ich co potroluja. Pewnie nie przeszli rekrutacji do McD, wiec maja taka robote jak maja.
[x]
PKPCARGO -1,83% 15,55 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.