Witam po trzech tygodniach. :) Widzę że wszystko zgodnie z koncepcja tylko, że wolniej niż sobie wyobrażałem. U mnie bez zmian jestem tu inwestorem, spokojnie czekam, działam na kilku innych spółkach, rozważam po raz pierwszy od dłuższego czasu, żeby tu dokupić co nie co. :)
Tak sobie myślę czy Wojewódka wchodzi w ostatniej fazie boczniaka? Miałby kapitalny timming. Patrzę na wykres i nie widzę już miejsca na boczniak dalej. Przychylam się do opinii tu kogoś, że W. kupuje powoli małymi paczkami, żeby nie było to medialnym newsem typu Insajder kupił za bańkę akcje PKPC! Moim zdaniem po pierwsze nie kupiłby tak tanio jednym strzałem, dwa przyciągnąłby takim newsem uwagę wielu i znowu podbił, a coś mi się widzi że nie na tym mu zależy. On idzie po swoje. I wie co robi. Jak to ktoś napisał połączymy kropki ale do tyłu.
Pozdrawiam nas inwestorów trzymaczy, ładnie nas tu testują ale jestem absolutnie spokojny o to że idzie dobre.
:)
ps. jak widzę ciągle te same pseudokreatywne naganianie na spadki to czuję coś w stylu b*tch please.
Serio taka robota to musi być dla nich tak koszmarna nuda.