ba nawet 250. Pospólstwo to jednak ma marzenia - chodzi z gołymi zadkami (często przybrudzonymi) i wieszczy kosmiczne zyski i starty rakiet. Nie dziwi mnie, że w polandii psychiatrzy mają takie wzięcie :)
W domu tak na cięcie wołali ? Jak ktoś siedzi na long to nie słucha głupot twoich i twoich kolegów którzy panicznie dzień w dzień plują tu żeby tylko spadło i żeby jak najtaniej dobrać bo wiadomo że na zimę kurs odbije na ile to nie wiadomo zależy to od waszej pazerności po mojemu 300 w zasięgu można je zrobić w kilka sesji
Potencjał na 500 jest ale to raczej koniec 2026. Teraz jeśli na koniec roku wykażą ponad 40kk przychodu i przez 2026 tak przynajmniej 8-10kk na kwartał to bedzie powrót do starych poziomów.
Ale leci a chłopacy z ferajny już nie piszą o 2 kwartale tylko pod koniec roku że zobaczymy. Dajcie żyć, trzebabyło sprzedać po 230- ale (ALL pisał że zaraz wystartuje) i daliście się nabrać. widać gołym okiem że to on najwięcej zaklina rzeczywistość. Chętnie zobaczę co będzie pisał przy 120-- wczesnij mi pisał żebym się odezwał jak za 180 kupię. (NIE kupię bo po co?) dużo niżej się zastanowie, ale najpier musi być zejscie do 150 , tam gdzie poszła lawina niedawno..
niezłe te wasze pospólcze inwestycje :) ja wiem wy zaraz zarobicie krocie bo rakieta tuż tuż zaraz startuje hehehe lecicie jeszcze o kolejne 25% conejmniej
O kolejny Janusz. Gdybyś znał podstawy księgowości to byś wiedział że nie można tak księgować. Ale przecież Janusz uczy się dopiero po fakcie, nigdy przed.
Jak nie można księgować, o czym Ty piszesz i czemu go obrażasz? Jestem bardzo ciekawy co miałeś na myśli z tymi podstawami księgowości. Jak możesz to proszę rozwiń swoją myśl.