• raport Autor: ~ania [188.33.11.*]
    Kiedy raport ktos wie?
  • Re: raport Autor: ~eve [83.31.67.*]
    Dzisiaj. Przypuszczam, że ogłoszą po zamknięciu sesji. Mają czas do północy.
  • Re: raport Autor: ~lady-p [83.16.131.*]
    Nieładnie robią, że tak każą czekać!. Taka długa emisja była. Potem zarząd zapieprzył z opcjami. I każą czekać dzisiaj cały dzień.
    Co to, myslicie, że oni dopiero ten raport wyliczają?
    Maja wszystko dawno, ale dowartościowują się tym, że sa tacy wazni, że kilkadziesiąt, a może kilkaset osób czeka, aż jasniewielmożny zarzą raczy rzucić ludowi raport półroczny.
    Przed Jakubasem płaszczą się jak małe pieski, więc musza gdzieś pokazać, że sa ważni i cos warci. Mali ludzie!!!!!!!!
  • Re: raport Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    spokojnie, teoretycznie mają czas do północy, bez nerwów:)
  • Re: raport Autor: ~1212121212 [81.190.202.*]
    prosze bardzo raport

http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1567079&category=31,32,33,35,5,6,7,10,9,8,15,41,18,13,42,16,43,14,44,17,45,11,36,47,48,58,59,54,55,56,57&_CheckSum=-1778026744
    albo dostałem oczopląsu, albo zysk netto wyniósł prawie 2 bańki! no to jak na półrocze, które zawiera w sobie nieciekawe wyniki 1-szego kwartalu, to jest rzeczywiście nieźle - to chyba od jutra kurs zacznie wyrywać się z tej konsolidacji mocno w górę:)
    to skurczybyki, tak po cichutku, po cichutku, a se wypracowali jednak zysk w kryzysie!
  • Re: raport Autor: Jethro-Tull [94.78.182.*]
    Właśnie wróciłem z Gdyni i oczom nie wierzę, wyniki są w każdym calu wyśmienite.
    POLNA potęgą jest i basta. Jutro odpał do 17 zł!
    to by znaczyło, że jutro +38% - w sumie możliwe... nie będę płakał, jak rozłoży się to na parę dni:)
  • Re: raport Autor: ~pijok [79.191.94.*]
    38%.....słabiutko , min 40% ..........
    Mnie bierze dopiero ...........50% .........i to bez zakanszania...
    Ciebie pijok, z racji góralskiego pochodzenia, podejrzewałbym o branie pod uwagę dopiero min. 70%, które zapewnia delektowanie się śliwowicą... choć Ty chyba nie z Żywiecczyzny, jeśli dobrze pamiętam:)
  • Re: raport Autor: ~pit [82.143.155.*]
    taaa.. .a moze 200 % od razu... ;] jak przebije 13 to bedzie cót... ;] aloha
    pit, w moim poście - a wcześniej rozpoczęte pijoka - to przeca nie chodzi o jutrzejszy wzrost kursu o 70%, proszę czytać uważnie, jeśli już komentujesz sarkastycznie...
    pamietam, że jesteś w gronie osób, które zwątpiły w Polną i nie na rękę Ci jest ten dobry raport półroczny...
    wszystko to nie znaczy, że jutro będzie choćby +38%, jaki to ruch przewiduje Jethro - wolałbym, żeby skrobało się trochę wolniej, wtedy jest szansa, że ludziska dłużej papier potrzymają, bo za duży, gwałtowny wzrost, to zbyt duża chęć do natychmiastowej realizacji zysków...
  • Re: raport Autor: ~pit [82.143.155.*]
    spoko, pisałem już raz ze jestem w polnej choć nie tak mocno jak kiedyś...i dobrze bo w tym czasie mozna było zarobić masę pieniedzy na innych kwitach. taka prawda i tu sie wszyscy zgodzimy co nie? wierze w polną ale myśle ze nie wzrośnie mocno jeszcze w tej chwili. raport poprawny ale chyba znowu trafili z tym na nie najleszy czas...poza tym wielu czeka na jaki kolwiek ruch w góre zeby wywalić więc jakiejs wielodniowej jazdy bym sie nie spodziwał. ale jak to mówią rynek pokaże.. ;] powodzenia. aloha
    luzik:)
    no to, ze Polna przykisiła nieco, to chyba nikt nie zaprzeczy - jest też pozytywna strona tego: poniewaz przybrało to formę stosunkowo długiej konsolidacji, jest szansa, że jeśli się nic nie schrzani i przebije zdecydowanie ten silny opór, to wzrost powinien być raczej bardzo mocny

szczerze chciałbym, żeby ci, co nie mają cierpliwości, coby poczekać na realizację wszystkich pozytywnych scenariuszy na Polnej, żeby sprzedali w końcu akcje od razu jak wybije i przestali płakać , jak to ugrzęźli w "badziewiu" i jak to nie mogą teraz pozbyć się papiera... zresztą to może być okazja również dla pozostałych, których denerwuje wystwiwanie na próbę posiadaczy Polnej, żeby przebudować portfel; ja sobie wolę poczekać, nie będę sprzedawał tego złota za wcześnie, nie spieszy mi się

tak na marginesie - na jakich spółeczakch teraz jesteś? :)
  • Re: raport Autor: pablo7 [79.162.118.*]
    bolo7 ja tam sobie cierpliwie potrzymam przeciez polna jesc nie wola :)))
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.