I po co to piszesz. Jak nie inwestujesz w nich to nie trać swojego i naszego czasu. Co chwilę piszesz posty które dyskredytują to firmę, widocznie zarabiasz w ten sposób pieniądze proste
Bzdury. Powiedz to Starwardowi, ze się zwrocil Niezwyciezony i 11bit, ze inwestycja w akcje Sta jest rentowna. Widac , że bardzo niewiele wiesz i branzy skoro poslugujesz sie takimi zrodlami. Bez urazy
Tak, pan inwestor, co chciałby dokupić taniej straszy wszystkich swoimi analizami. Prawda jest taka, że 11 bit miał kryzys co spowodowało gwałtowny spadek, ale nowe pomysły i projekty idą jak najbardziej na korzyść. Liczę, że wróci na 400zł minimum do końca roku.
Najlepiej intencje typa widać po tym, że założył trzy kolejne wątki krzyczące w swoich tytułach o tym jak bardzo 11B robi wszystko źle. Typie! Zmieniaj podpis to będziesz bardziej wiarygodny! :D
Chłopie, a gdzie napisałem, że Invincible był sukcesem sprzedażowym? Oczekiwania były ogromne, kurs napompowany to się to mocno odbiło na Starward, (chociaż sam nie wiem jak można inwestować w 2023r. w Walking Sim i liczyć, że się dobrze sprzeda). Ale 11 bit ma kolejną wydaną grę w portfolio która zebrała przyzwoite oceny i staje się w stopniowo coraz bardziej rozpoznawalna na świecie. Gdyby każda inwestycja 11bit była trafiona w 100% to by tu był kurs z 2000 a nie 200 i nawet by tej rozmowy nie było. Podaj mi jakąś spółkę z polskiego gamedevu gdzie każda ich decyzja była sukcesem?