Już zupełnie nikogo nie interesuje ta spółka?? Świeżo po raporcie przed premierą a tu -1% przy tak mocnym szerokim rynku ...?? Czyżby spadek o 83% sprawił że już nikogo poważnego nie interesuje ten papier ?? Czyli co po premierze kierunek 150 ??
Zastanówmy się czy ktoś normalny siedzi na wątkach róznych firm i tygodniami krytykuje jakąś premierę itd. ? No pomyślcie czy wy tak robicie, bo ja jestem na wątkach tych spółek w których widze potencjał do wzrostów i mam zainwestowanie środki. No przeciez oni muszą miec w tym jakiś interes :) no chyba że poczucie racji, jeśli naprawde coś nie wypali, ale to zalatuje dobrą patologią
Trójkąt zwyżkujący. Jest to formacja, w której górna krawędź jest pozioma i jest poprowadzona po lokalnych oporach. Dolna krawędź jest natomiast linią rosnącą, poprowadzoną po coraz wyżej położonych lokalnych dołkach. Formacja stanowi „przystanek” w głównym trendzie wzrostowym. Wybicie linii oporu świadczy o kontynuacji trendu.
Jeszcze shorciarze coś próbują, ale nie mają pojęcia gdzie teraz jest rynek gamingowy. Będzie bolało xd
Powiesić sobie na ścianie,
Dzień premiery 60-150k kopii
Przychód brutto/ Przychód netto
$2,040mln/$1,42mln - $5,1mln/$3,57mln
Pierwszy tydzień 150-350k
Przychód brutto/Przychód netto
$5,1mln/$3,57mln-$11,9mln/$8,33mln
Rok po premierze 600-1,2mln kopii
Przychód brutto/Przychód netto
$20,4mln/$14,28mln-$40,8mln/ $28,56mln
Podsumowując ,w ciagu roku z samego The Alters mamy potencjalny przychód netto: $14mln – $28mln nie licząc GamePass i konsoli