Kto obecnie jest właścicielem Mediatel s.a.
Kto obecnie jest właścicielem Hawe Telekom.
Gdzie i pod czyją kuratelą obecnie znajduje się infrastruktura Hawe Telekom.
Myślę, że na początek powinno to rozjaśnić sytuację do jakiej celowo doprowadzono.
Czytam i tak sobie myślę skoro wszyscy zarządzają Hawe to gdzie są akcje akcjonariuszy czy są na kontach maklerskich a może ktoś je zajumał i trzyma w wirtualnej walizce ale po co skoro jest prezes.Oddsc co nie wasze i po problemie a tak jak czytam to wypisujecie w koło pierdoło od paru lat
Czy ktoś z zarządu Hawe SA, dysponował bez mojej wiedzy, moimi udziałami w Hawe SA po dematerializacji akcji w 2018r. Od 2018r zarząd Hawe nie wykonał obowiazku wydania akcjonariuszom odcinków zbiorowych że wszystkich posiadanych przez nich akcji, popełniali przestępstwo z artykułów spółek handlowych! Według prokuratury, dopóki nie naruszają naszej własności, tzn, nie wykonują transakcji naszymi akcjami, nie można im postawić zarzutu a ja tu słyszę że majątek Hawe rozkradziono? Rosdysponowano bez mojej wiedzy? Czy to możliwe?
Dnia 2025-04-30 o godz. 23:31 dre222 napisał(a): > Hawe S.A. jest właścicielem Mediatela, a Mediatel Hawe telekom. > Hawe telekomem zarządza zarządca p.Ostrowski
Witam,
Jestem akcjonariuszem mniejszościowym Mediatela potwierdzonym wpisem do rejestru akcji prowadzonym przez BDM . Jeśli potrzebowali byście pełnomocnictwa w moim imieniu jako mniejszościowego akcjonariusza bezpośredniego właściciela a nie pośredniego Hawe Telekom w celu blokady działań ARP to proszę o podanie jakiegoś namiaru do kontaktu z porozumieniem Hawe.