• BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~inwestor [85.221.236.*]
    J.W
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~aqwe [91.94.162.*]
    jest branie ;)
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~blu [83.25.197.*]
    raczej było i zdechło;-(
    a górne widły czekają;-)
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~qwer [87.105.45.*]
    Mnie zadowalało 0,12 ale muszę zakopać i na urlop po urlopie pewnie będę mega zadowolony zamieniłem na 0,21. Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Arek [83.25.222.*]
    Albo 8 gr, bo za jakiś czas znowu pojawi się nijaki Pan drzemich i posracie w majki. Oczywiście zadziwiajace jest to, że ten ktoś pojawia się i leci w dół, sypie infami i to konkretnymi. Innymi słowyto podstawiony klient to mieszania i popłochu. Naskupowano w ten sposób po 7-8 gr spoto papiera. Pytanie tylko czy już wyrzucono czy zakup po to aby trzymać. Jeśli to drugie to możliwe ze bedzie kurs rósł, jeśli nie to znowu stoczy sie w okolice 7-8 gr.
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~drzemich [83.27.35.*]
    Jestem na forum cały czas.
    Wypisujesz banialuki - strach nie płynął z moich postów - tylko z "osiągnięć" spółki.
    To zasadnicza różnica.
    Jesteś? i co zatkało kakao kurs rośnie
    Bez fundamentów - nie urośnie.

... ale rośnie i wyglada na to, że sie twoi koledzy tanio zatankowali i już nie będą blokować i zaniżać kursu.
    tzn. licze na to bo z tym mułem się woże już blisko 9 m-cy i tylko straty widze.
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Futrzak [86.111.96.*]
    "Jeżeli po raporcie za I półrocze 2009 zostaniecie z akcjami BTG w portfelu, to ja już nic nie rozumiem...." Słowa powieściopisarza powieści grozy niejakiego drzemicha. Wywaliłeś akcje po 7 groszy, tylko pogratulować. Może i kurs spadnie, bo widać że jest ustawiany, ale zobaczymy.

A druga sprawa to rzeczywistość rzeczywistością, a giełda giełdą. I nie pisz , że nie urośnie, bo nie jesteś jasnowidzem. I w końcu przestań być tak chwiejny jak kobitka, raz tak, a raz siak, zresztą po co jeszcze się wypowiadasz na forum, po takiej gafie i po sprzedaniu akcji. Myślę, że zakończyłeś już swoją powieść.
    Gdybyś myślał, to pojąłbyś, że "zostaniecie" nie oznacza "zostaniemy".
    Raport przecież mnie nie zaskoczył ( przewidywałem nawet nieco większą stratę )( choć kompletne roztrwonienie kasy ze sprzedaży FFI już owszem ).
    Nie powieściopisarza - bo scenariusz do spektaklu pod tytułem "BTG" napisali inni fachowcy od horrów. Do tego nieuczciwi.
    Na forum wypowiadam się jedynie wtedy, gdy kolejny idiota przekręca moje wypowiedzi.

Ps. "zresztą po co jeszcze się wypowiadasz na forum, po takiej gafie"
    A to już szczyt bezczelności, zważywszy jak naganiałeś na zakupy BTG, gdy był powyżej 20 groszy. Też pisałeś wiele o rozumie - można mieć tylko nadzieję, że inni mieli go zdecydowanie więcej i nie dali się nabrać.

"Myślę, że zakończyłeś już swoją powieść"
    Też mam taką nadzieję. Liczę na obietnice, jakie Prezes złożył na WZA, liczę na jego uczciwość i zdolności. Pewnie jestem również głupcem, czas to pokaże. Obym nie miał o czym pisać w przyszłośi - tego życzę i sobie i Wam również.
    Dnia 2009-08-21 o godz. 18:04 ~drzemich napisał(a):
    > Gdybyś myślał, to pojąłbyś, że
    > "zostaniecie" nie oznacza
    > "zostaniemy".
    Raport przecież mnie nie
    > zaskoczył ( przewidywałem nawet nieco większą stratę )(
    > choć kompletne roztrwonienie kasy ze sprzedaży FFI już
    > owszem ).
    Nie powieściopisarza - bo scenariusz do spektaklu
    > pod tytułem "BTG" napisali inni fachowcy
    > od horrów. Do tego nieuczciwi.
    Na forum wypowiadam się
    > jedynie wtedy, gdy kolejny idiota przekręca moje
    > wypowiedzi.

Ps. "zresztą po co jeszcze się
    > wypowiadasz na forum, po takiej gafie"
    A to już
    > szczyt bezczelności, zważywszy jak naganiałeś na zakupy
    > BTG, gdy był powyżej 20 groszy. Też pisałeś wiele o rozumie
    > - można mieć tylko nadzieję, że inni mieli go zdecydowanie
    > więcej i nie dali się nabrać.

Jeżeli nie masz akcji, to nie naganiaj innych do ich sprzedaży, bo to jest właśnie szczyt bezczelności. Ciekawe jak czują się Ci co Cię posłuchali i sprzedali je po 7 groszy. Ja również mam nadzieję, że inni mieli więcej rozumu i nie dali się nabrać.Czy ja naganiałem, to chyba Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem czyichś wypowiedzi.

Jeżeli nie masz akcji to nie odgrywaj roli przewodnika dla zagubionych bo jak widać się do tego nie nadajesz

Na forum wypowiadam się tylko wtedy gdy ten sam idiota po raz kolejny manipuluje innymi.
    Co do kasy z Fast Finance, to spójrz na zobowiązania

"Myślę, że
    > zakończyłeś już swoją powieść"
    Też mam taką
    > nadzieję. Liczę na obietnice, jakie Prezes złożył na WZA,
    > liczę na jego uczciwość i zdolności. Pewnie jestem również
    > głupcem, czas to pokaże. Obym nie miał o czym pisać w
    > przyszłośi - tego życzę i sobie i Wam również.

No nie ta wypowiedż jest bardzo ciekawa.
    Nigdy się nie wypowiedziałem na temat, czy mam aktualnie akcje i co z nimi robię/zrobię.
    Tak pozostanie.
    Nie namawiałem do sprzedaży po 7 groszy - wręcz przeciwnie - zalecałem nieśmiało i przedwcześnie ich zakup po 8 groszy ( w czerwcu ). Do sprzedaży namawiałem w marcu - zalecając przesiadkę na ( jak się okazało ) bardzo obiecujące walory ( między innymi MCI po 3 zł ). Poza tymi dwoma przypadkami, nie udzielałem żadnych rekomendacji. To jest giełda - czasem nawet akcje bankrutów rosną po kilkaset procent.
    Do ich sprzedaży na pewno nie namawiam dziś, kiedy coś niewyraźnie zaczyna się rysować, a sporo złych scenariusze już się zrealizowało lub właśnie realizuje. Nie twierdzę przez to, że będzie lepiej, ale szanse na to, że tak jednak będzie, są dziś wieksze niż jeszcze dwa miesiące temu.

Ps. Twoja agresja jest zastanawiająca. Od tygodnia napisałem jedynie, że Zarząd MUSI wyrazić zgodę na sprzedaż akcji imiennych oraz że ŻADEN wzrost bez fundamentów nie będzie trwały. Obie wypowiedzi są prawdziwe i rzetelne. Trzeba było przesiąść się na Starka, zamiast na mnie wyładowywać swoje frustracje.
    A może to Ty opchnąłeś swój cieńki pakiet po 7 groszy ? To akurat możliwe ( skoro jednak czytasz moje posty - bardzo wnikliwie i bez znaczącego zrozumienia ). Nie musisz odpowiadać. W ogóle mnie to nie interesuje :))

Dnia 2009-08-22 o godz. 00:52 ~drzemich napisał(a):
    > Nigdy się nie wypowiedziałem na temat, czy mam aktualnie
    > akcje i co z nimi robię/zrobię.
    Tak pozostanie.
    Nie
    > namawiałem do sprzedaży po 7 groszy - wręcz przeciwnie -
    > zalecałem nieśmiało i przedwcześnie ich zakup po 8 groszy (
    > w czerwcu ). Do sprzedaży namawiałem w marcu - zalecając
    > przesiadkę na ( jak się okazało ) bardzo obiecujące walory
    > ( między innymi MCI po 3 zł ). Poza tymi dwoma przypadkami,
    > nie udzielałem żadnych rekomendacji. To jest giełda -
    > czasem nawet akcje bankrutów rosną po kilkaset procent.
    Do
    > ich sprzedaży na pewno nie namawiam dziś, kiedy coś
    > niewyraźnie zaczyna się rysować, a sporo złych scenariusze
    > już się zrealizowało lub właśnie realizuje. Nie twierdzę
    > przez to, że będzie lepiej, ale szanse na to, że tak jednak
    > będzie, są dziś wieksze niż jeszcze dwa miesiące temu.

Ps.
    > Twoja agresja jest zastanawiająca. Od tygodnia napisałem
    > jedynie, że Zarząd MUSI wyrazić zgodę na sprzedaż akcji
    > imiennych oraz że ŻADEN wzrost bez fundamentów nie będzie
    > trwały. Obie wypowiedzi są prawdziwe i rzetelne. Trzeba
    > było przesiąść się na Starka, zamiast na mnie wyładowywać
    > swoje frustracje.
    A może to Ty opchnąłeś swój cieńki pakiet
    > po 7 groszy ? To akurat możliwe ( skoro jednak czytasz moje
    > posty - bardzo wnikliwie i bez znaczącego zrozumienia ).
    > Nie musisz odpowiadać. W ogóle mnie to nie interesuje :))

He, he niezły jesteś, piszesz o czytaniu ze zrozumieniem Twoich tekstów, a sam chyba nie rozumiesz co piszesz. Wypierasz się tego co napisałeś, nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak Ty. Moja agresja jest zastanawiająca, ciekawe. Zastanawiające jest Twoja działalność na tym forum. Niejednokrotnie czytałem wypowiedzi podobne do Twoich, ale muszę przyznać , że przebiłeś wszystkich. O moje decyzje inwestycyjne się nie bój. Jak napisałem nie opieram je na wypowiedziach chorych na schizofrenię. Widzę, że dyskusja z Tobą nie ma sensu, gdyż nawet nie potrafisz przyznać się do tego co napisałeś. Gdzie zostawiłeś swój honor, znasz chociaż takie słowo i wiesz co ono oznacza. Również nie musisz mi odpowiadać, bo wypowiedż z pewnością będzie taka sama jak poprzednie, wykrętna i cyniczna. Mimo wszystko życzę powodzenia w inwestycjach na giełdzie i skoncentruj się na tym, zamiast manipulować ludzmi, którzy niejednokrotnie dopiero rozpoczynają inwestycje na giełdzie. Nie chciałbym Cię znać w rzeczywistości, bo nie mam wątpliwości, że dla własnych korzyści zrobiłbyś wszystko. Pamiętaj szanowny kolego, że pieniądze to nie wszystko i tak naprawdę nie mają znaczenia bo według jednej rzeczy jesteśmy równi. To moja ostatnia wypowiedż na tym forum, w najbliższym czasie( i to naprawdę ,nie w złodziejskim rozumieniu Wesołowskiego i Twoim). A spółki , które ja polecam oprócz BTG, ciągle IDM, Centrozap i spekulacyjnie Atlantis. Czyż nie będziemy mieli do czynienia z hossą ekologiczną.
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~drzemich [83.27.15.*]
    Spodziewałem się większego steku obelg w odpowiedzi :))
    Honor ? Zwróć chłopie kasę inwestorom, których nagoniłeś do trzymania akcji BTG w silnym trendzie spadkowym i wtedy mów o honorze.

Ps. Dobrze, że kończysz z pisaniem. Nigdy z niego nic nie wynikało dobrego.
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Detox [79.162.81.*]
    BLUETAX to księgowy trupex

VISION - tam są fundamenty a cena niska jak jasny pieron :)
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: investeo.pl [78.8.91.*]
    trupex trupexem, na trupach sie kreci %%%%

0,16 powinno byc z palcem w oku, tylko trzeba cierpiwie zbierac

zostawiam czasem spostrzezeniaAT na atforum.investeo.pl

i wygladacie calkiem niezle

http://atforum.investeo.pl/viewtopic.php?f=4&t=17&start=0
  • Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~coleman [83.26.171.*]
    New/Connect nie ma nic wspólnego z rozumem ,więc nie starajcie się być zbyt ambitni
[x]
BELEAF -1,96% 3,00 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.