Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BLUETAX NA WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dnia 2009-08-21 o godz. 18:04 ~drzemich napisał(a):
> Gdybyś myślał, to pojąłbyś, że
> "zostaniecie" nie oznacza
> "zostaniemy".
Raport przecież mnie nie
> zaskoczył ( przewidywałem nawet nieco większą stratę )(
> choć kompletne roztrwonienie kasy ze sprzedaży FFI już
> owszem ).
Nie powieściopisarza - bo scenariusz do spektaklu
> pod tytułem "BTG" napisali inni fachowcy
> od horrów. Do tego nieuczciwi.
Na forum wypowiadam się
> jedynie wtedy, gdy kolejny idiota przekręca moje
> wypowiedzi.

Ps. "zresztą po co jeszcze się
> wypowiadasz na forum, po takiej gafie"
A to już
> szczyt bezczelności, zważywszy jak naganiałeś na zakupy
> BTG, gdy był powyżej 20 groszy. Też pisałeś wiele o rozumie
> - można mieć tylko nadzieję, że inni mieli go zdecydowanie
> więcej i nie dali się nabrać.

Jeżeli nie masz akcji, to nie naganiaj innych do ich sprzedaży, bo to jest właśnie szczyt bezczelności. Ciekawe jak czują się Ci co Cię posłuchali i sprzedali je po 7 groszy. Ja również mam nadzieję, że inni mieli więcej rozumu i nie dali się nabrać.Czy ja naganiałem, to chyba Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem czyichś wypowiedzi.

Jeżeli nie masz akcji to nie odgrywaj roli przewodnika dla zagubionych bo jak widać się do tego nie nadajesz

Na forum wypowiadam się tylko wtedy gdy ten sam idiota po raz kolejny manipuluje innymi.
Co do kasy z Fast Finance, to spójrz na zobowiązania

"Myślę, że
> zakończyłeś już swoją powieść"
Też mam taką
> nadzieję. Liczę na obietnice, jakie Prezes złożył na WZA,
> liczę na jego uczciwość i zdolności. Pewnie jestem również
> głupcem, czas to pokaże. Obym nie miał o czym pisać w
> przyszłośi - tego życzę i sobie i Wam również.

No nie ta wypowiedż jest bardzo ciekawa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BELEAF -21,05% 2,70 2025-10-28 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.