• Do dre 222. Ważne Autor: ~kenaj52 [188.146.149.*]
    Po zapoznaniu się z Pana wpisem Prezesie Grzegorzu nasuwa się ważne pytanie.
    Jakie jest oficjalne stanowisko Hawe SA w sprawie porozumienia między ARP i Hawe Telekom oraz czy wymienione podmioty zostały o nim powiadomione ? Jeśli sprawę układu nadzoruje KRS to czy on został o tym stanowisku powiadomiony ?
  • Re: Do dre 222. Ważne Autor: ~kenaj52 [188.146.149.*]
    Pojawia się też pytanie co dokładnie oznacza sformułowanie, że "Na giełdę nie wrócimy przez lata, to pewne". Dlaczego to takie pewne i ile tych lat: 2 czy 8 ?!
  • Re: Do dre 222. Ważne Autor: ~kenaj52 [188.146.154.*]
    Nie chodzi o to aby krążyć na orbicie wokół Hawe Telekom i udawać, że się nie zauważa, że się jest ignorowanym przez ARP. Trzeba coś robić aby firma coś sobą prezentowała finansowo i merytorycznie poza wspomnieniami że światłowodowej przeszłości. Może należałoby nawiązać współpracę z firmami dystrybucyjnymi sprzętu ( AB, Asbis) i usług informatycznych (Comarch, Asseco). Trzeba coś robić a nie żyć wspomnieniami i marzeniami, że coś korzystnego się wydarzy !
  • Re: Do dre 222. Ważne Autor: dre222 [91.208.78.*]
    Dzięki za podpowiedzi, ale z całym szacunkiem kenaj52 ja wiem, co mam robić i jak.

Powrót na giełdę, to 5-8 lat, to realne dane, szybszy powrót, to pobożne życzenia i głupota, przy obecnej sytuacji sprzedasz wszystko za 0.02 za 1 akcję.

Najpierw musimy naprawić, to co zostało zepsute przez lata. Restrukturyzacja przyniosła poprawę finansów,
    ale efekt nie jest dla mnie zachwycający. Nie, to chciałbym widzieć na kontach firmy z tak wielkimi możliwościami i po tak wielu latach procesu restrukturyzacji. ARP nie pomogła w rozwoju firmy, tylko przeszkadzała i przeszkadza.

Najważniejsze kenaj52, to przejęcie zarządów i rad nadzorczych grupy, aby usunąć ludzi którzy szkodzą firmie i całej grupie.
    26.05.2025 będzie ważna sprawa w Warszawskim sądzie o unieważnienie uchwał na mediatelu.

z poważaniem Grzegorz Kuriata
    prezes HAWE S.A.

• Re: Do dre 222. Ważne Autor: ~Zoriana [83.24.176.*]
    Ale jakich ich usunąć??!! Przecież są już powołani, a sąd ich wpisał do KRS, więc mogą działać. Panie Grzegorzu, może zwoła Pan zgromadzenie akcjonariuszy byśmy przedyskutowali sprawe? Może prezes Paluchowski mógłby jakoś pomóc, słyszałam ze wcionz chce działać na rzecz rozwoju Hawe
  • Re: Do dre 222. Ważne Autor: ~kenaj52 [188.146.155.*]
    Dzięki Prezesie za konkretną odpowiedź, ale czy masz wystarczające wsparcie fachowe (księgowość itp) oraz prawne ?
    Witam
    Dwie kancelarie nas obsługują, Kraków i Warszawa. Księgowa moja ze mną składa, co trzeba, czyli niewiele, nie prowadzimy działalności operacyjnej, a dokumentacja księgowa jest z przed wielu lat, szczątkowa jej część.
  • Re: Do dre 222. Ważne Autor: ~Matoznaczenie [79.184.214.*]
    Do Dre
    W jakim sądzę w dniu 26.05.2025r odbędzie się sprawa?
    Z jakiego powództwa?
    Jaki ( imię i nazwisko ) sędzia będzie przewodniczył?
    Sędzia przewodniczący: SSA Łukasz Klimowicz
    Pozostali sędziowie: SSA Jolanta de Heij-Kaplińska i SSA Przemysław Feliga

Hawe S.A. pozywa Mediatel S.A. o stwierdzenie nieistnienia uchwał

Sąd Apelacyjny w Warszawie, wydział VII Gospodarczy i Własności Intelektualnej

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.