No i wszystko układa się jak dobrze zaplanowane puzzle. Krok po kroku, bez zbędnego szumu, ale konkretnie. Doświadczenie i kontakty prezesa to nie jakaś teoria, tylko realna wiedza i praktyka. Widać, że to nie pierwszy lepszy projekt, tylko coś, co ma ręce i nogi.
A trolle? Były, są i będą. Wiecznie coś im nie pasuje, zawsze znajdą powód do narzekania. Jaki oni mają cel? Tego chyba nikt nie wie, może sami nie wiedzą. Ale niech sobie siedzą i marudzą, ja robię swoje.
Mam akcje MBF, mam też parę innych spółek. Nie stresuję się codziennymi wahaniami, bo wiem, że jak się sieje, to przyjdą plony. A tutaj wygląda to jak solidne zasiewy – wystarczy trochę cierpliwości.
Czas robi swoje, a kto wie, może w przyszłości ci wszyscy krzykacze będą mówić, że „zawsze wierzyli” w MBF. No cóż, zobaczymy, kto miał rację. Ja czekam spokojnie.
Tu nie ma codziennych wahań. To jest jeden wielki zjazd od czasów covidu.
Ty pewnie nawet nie wiesz przez 4 m-ce tą spółka była zawieszona kilkanaście miesięcy temu . Poza tym gdybyś czytał komunikaty to wiedziałbyś że GPW musiało ich w lutym pogonić żeby podali z jaką giełdą towarową (Buce jak się okazało ) podpisali umowę . Pamiętaj też że jest XXI wiek a oni przed 2tyg mieli telefon popsuty ? Czaisz ??? W dziś czasach mieć telefon „popsuty „ ?????
Oni tak mieszają ?
Po co weszli na giełdę ????
Żeby pisać po 5 espi w miesiącu z których nic od 4 lat nie wyniknęło ???
Gdzie tu logika ??
Co to jest za firma ????
Pewnie też będzie przesunięte .
Albo napiszą: „ Porozumienie nr 1”
Ze względu na ciężki rynek dostaw …przesunięty termin na 30.5.2025
Jak można handlować mocznikiem albo chcieć tym handlowac i nie mieć nawet jednego big baga na magazynie
Chcą handlować amunicja i zająć się przemysłem zbrojeniowym ? Znając ich tempo to dawno będzie po wojnie . Już są na straconej pozycji . Myślą że podpiszą kontrakt a później dadzą porozumienie że dostarcza broń owszsen ale za miesiąc . Bo mają problemy hehehee
Mamy marzec 2025
Podali kilka espi w tym:
Espi 31-1-2025 - miała być dostawa w połowie lutego - cisza
Espi 20-2-2025 54 tys e oleju moc zakup - przesunięte do 31.3.2025
Może czas zmienić taktykę i podać jedno espi na kwartał które będzie od a do zet ?
Zrealizowane . Bez porozumień . Przesuwania itp.
To chyba nie tutaj .
Zdjęcie z lotniska …