• dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~demaskatorski [85.222.70.*]
    Dziś wieczorem przedstawie Wam wzór pisma do KNF,chciałbym żebyśmy się zorganizowali w tym temacie,jeśli ktoś będzie miał jakieś sensowne pomysły. Pismo będzie oczywiście dotyczyło próby wyprowadzenia majątku ze spółki oraz niegospodarność i działania na szkodę spółki.Pismo będzie dotyczyło zarządu 14 NFI ,moim celem na chwilę obęcną jest to żeby kara tych ludzi nie omineła.

Pozdrawiam
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~nani [87.205.84.*]
    Miło, czekam na takie pisemko.
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~jo [88.156.19.*]
    może parytet wymiany jest już znany? I jest na korzyść 14zach? Co ty na to?To wtedy ci co mają 4progres będą mieli obiekcje że ich majątek sie łaczy. Nie zadowolisz wszystkich!
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~nani [87.205.84.*]
    Tylko co tracą Ci z 4PRO? dwa lata temu wsadziłem w Łacha 70tyś akcje były po 5zł. Dla mnie ok niech przeliczą akcję na swój 4.pro po cenie zakupu z danego dnia, nie jestem zadowolony ponieważ nie mam realnej szansy na odrobienie, czekać ponad dwa lata żeby wyjść na frajera 14tys akcji z których teraz zrobi się 6tys.
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~Jacek W [83.3.109.*]
    Podpisuję się pod wnioskiem pisma do KNF.
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~cccccccccccccccccccc [85.222.104.*]
    nic nie zrobicie knf przecież to juz ustalone wierzycie w dobrą wolę knf wy w to wierzycie nikt wam nie pomoże a pisma .....z góry skazane na niepowodzenie
  • Re: dziś wieczorem wzór pisma do KNF. Autor: ~oloch [91.145.139.*]
    Też nie wierzę w to, że KNF zechce ruszyc palcem w tej sprawie. Bo oni tylko udają, że po coś są. Pierdzą w stołki, biorą pensyjki i czy się stoi, czy się leży kasa się należy.
    Kiedyś już zwróciłem sie do nich jako pokrzywdzony przez bank. Nieprawiłowości były jasne, lecz oni ich nie widzieli. Sprwę opisywałem na forum.

Jednak mimo tego pismo z sprawie Zacha wyślę, bo taka kolej rzeczy.
    Wyślę choćby, by KNF nie twierdziła kiedyś, że sprawa taka nie wpłynęła do nich :-)

Im więcej osób wyśle, tym bardziej obciążymy ich sumienia.
[x]
14ZACH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.