Skoro zyski spadną , spólka idzie na dno, to nie będzie pewnie 43-45 , a " piczi włos" będzie ciągnął sie latami. Po co truć sobie czymś takim swój wybitny, niedościgniony analitycznie i doświadczony inwestycyjnie umysł , mając pewność co się dalej stanie.Po co konwersować z jednostkami z niższej półki regału z certyfikami IQ ? Brakuje motywu w tej układance ! I nikogo nie zmuszam. żeby się tlumaczył ! I tak prawdy nikt nie usłyszy. Spółka podobno jest nierozwojowa, obarczona wieloma ryzykami , to po co kitę sobie i innym zawracać ? Hobby? Nie wierzę
Dnia 2025-01-22 o godz. 21:35 ~as napisał(a): > Skoro zyski spadną , spólka idzie na dno, to nie będzie pewnie 43-45 , a " piczi włos" będzie ciągnął sie latami. Po co truć sobie czymś takim swój wybitny, niedościgniony analitycznie i doświadczony inwestycyjnie umysł , mając pewność co się dalej stanie.Po co konwersować z jednostkami z niższej półki regału z certyfikami IQ ? Brakuje motywu w tej układance ! > I nikogo nie zmuszam. żeby się tlumaczył ! I tak prawdy nikt nie usłyszy. > Spółka podobno jest nierozwojowa, obarczona wieloma ryzykami , to po co kitę sobie i innym zawracać ? Hobby? Nie wierzę
Jestem tu tylko i wyłącznie dla Twoich wybitnych postów, nie dla spółki. Rozśmieszasz mnie jak najlepszy kabaret, a stratę jakoś przełknę, Bogdanka to może ze 3% moich inwestycji.
Ezopem nie będziesz. Miej litość i daruj sobie ! Zacząłeś tutaj nieźle ladnych parę m-cy temu. Wg mojej skromnej oceny płyniesz ku mieliźnie, a już brzydkie słowne wyjazdy to niepachnące błoto !
Dnia 2025-01-22 o godz. 22:10 ~as napisał(a): > Ezopem nie będziesz. Miej litość i daruj sobie ! Zacząłeś tutaj nieźle ladnych parę m-cy temu. Wg mojej skromnej oceny płyniesz ku mieliźnie, a już brzydkie słowne wyjazdy to niepachnące błoto !
A Ty gdzie płyniesz? Z większością newsów wyssanych z palca? Twoja skromna ocena kompletnie mnie nie interesuje, może oszczędź sobie zbędnej pisaniny. "Niepachnące błoto" to Twoje informacje o dopiętych transakcjach, skupujących funduszach etc. Ja Ezopem może nie będę, ty Andersenem już jesteś.
I płynąć będę do wyznaczonego celu ! A Ty dokąd , skoro nie iwdzisz sensu ? Do odwołania rozkazów ? Bo z własnej woli po-pl-u-ć na forum nie przychodzisz. Nikomu tego nie wmówisz . Ale próbuj ! Tylko panuj nad emocjami ! Dżentelmenowi nie przystoi. Powodzenia w zdobywaniu runa
Kochani macie ode mnie zadanie. Wiecie zapewne co to jest wizualizacja? No to kto nie wie to wyjaśniam. Wszyscy co mają akcje Bogdanki wizualizują sobie co najmniej 10-krotny wzrost ceny akcji i widzą się w tym, że realizują ogromne zyski. Pozytywne myślenie ma moc zmian. Miłych sesji wzrostowych życzę wszystkim.