A w miejsce obigacji i ike będzie inny produkt. Obstawiam krypto i nowy ambasador. Chyba w ostatnim wywiadzie zasugerowal prezes ze moze to byc ktos z Barcelony, osobiście jestem fanem Barcelony i Zlatana, ma pukładane w głowie i jest przedsiębiorczy why not?
Pytałem wczoraj dzwoniąc na infolinię xtb w sprawie dywidendy z develii o ike/ikze to Pan powiedział, że w III kwartale (wrzesień) będzie ciezko wprowadzić, ale może się uda ... natomiast do końca roku powinno być wprowadzone chociaż nie chciał dać 100% gwarancji ...
Był bardzo ostrożny w deklaracjach.
Wiadomo, że jest tylko pracownikiem i nie on odpowiada za politykę spółki i wprowadzane produkty.
De facto wiec kwestia wprowadzenia ike/ikze w tym roku dalej nie jest klarowna...
Pozdrawiam inwestorów.
Dnia 2024-09-07 o godz. 08:26 ~strateg napisał(a): > Pytałem wczoraj dzwoniąc na infolinię xtb w sprawie dywidendy z develii o ike/ikze to Pan powiedział, że w III kwartale (wrzesień) będzie ciezko wprowadzić, ale może się uda ... natomiast do końca roku powinno być wprowadzone chociaż nie chciał dać 100% gwarancji ... > > Był bardzo ostrożny w deklaracjach. > > Wiadomo, że jest tylko pracownikiem i nie on odpowiada za politykę spółki i wprowadzane produkty. > > De facto wiec kwestia wprowadzenia ike/ikze w tym roku dalej nie jest klarowna... > > Pozdrawiam inwestorów.
Bzdury prawisz .
Kiedyś jak pytałem o nowe produkty na infolinii, to dostałem odpowiedź ,jak cytuje "BOK nie został upoważniony do udzielania odpowiedzi na temat nowych produktów i rozwoju spółki . Wdrożeniami nowych produktów zajmuje się inny dział, a BOK jest głównie od spraw bieżących związanych z obsługa klientów".
Specjalnie wprowadzasz w błąd ? Jaki masz w tym cel ?
Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ?
Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ?
Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać.
Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ...
Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ...
Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle.
Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb.
Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...
Dnia 2024-09-07 o godz. 13:59 ~strateg napisał(a): > Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ? > > Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ? > > Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać. > > Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ... > > Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ... > > Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle. > > Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb. > > Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...
Ściana tekstu która nic nie wnosi "intelektualisto" forumowy
Jak zadzwoniłeś na infolinię to logiczne że rozmawiałeś z pracownikiem działu obsługa klienta , no bo chyba nielogiczne jakby sam prezes Omar od ciebie telefon infolinii odebrał
Napisałem ci że obsługa nie udziela jakichkolwiek informacji dotyczących nowych produktów bo oni nawet nie są w temacie ( częśc wręcz po prostu się nie interesuje tym ) . Te tematy prowadzi inny dział a spółka jest hermetyczna i pracownicy nie mogą udzielać tajemnic handlowych bo jak w każdej korporacji mają podpisane Nda ( w tym w domyśle ludziom z innych działów )
Ike/Ikze ma sie pojawić w III kwartale na przełomie z IV i na razie nie ma co histeryzować bo jesteśmy w jego trakcie . Jak produkt będzie dopieczony wtedy go wypuszczą , choćby dlatego żeby ludzie twego pokroju nie stękali potem po forach że niedopracowany wypuścili
Na dzień dzisiejszy się pojawiło 2fa ktróre prezes obiecał czatowi podczas jednego ze spotkań tego roku a od którego dużo grubych porteli uzależniało przeniesienie kont z innych biur maklerskich do Xtb . Następne portfele przejdą gdy się pojawią powyższe produkty
Kupiłeś jedną akcję Xtb a histeryzujesz jakbyś co najmniej te 4 mln akcji za 250 mln zł przytulił
Dnia 2024-09-07 o godz. 14:40 ~strateg napisał(a): > Nawet wiesz ile akcji mam ... Kaczanodamus ... > > Ty zas chociaż miałbyś i milion szacunku u mnie miał nie będziesz "cwaniaczku" gieldowy. > > The End.
Trzymaj ciśnienie bo widzę popuszczasz i zamiast merytorycznie cokolwiek mi odpowiedzieć schodzisz na inwektywy
Jak napisałem wcześniej nie będę sie zniżał do twojego poziomu pomimo obrażania mnie i prowokowania
Twoje wpisy potraktuje jako humorystyczne i posumuję to zwykłym
Ty jesteś merytoryczny z ta "tajemnica handlowa" ... Wszyscy wiedzą, że ikze/ike w xtb miało/ma wejść w III kwartale tego roku, ale pracownik, nie może o tym mowic/ tego potwierdzić (i to we wrzesniu...) bo konkurencja nie spi ...
Konkurencja zapewne jeszcze o tym nie wie ...
Żeby tylko przypadkiem nie weszła na forum bankiera bo cały misterny plan pójdzie w p....
Normalnie logika Mensy ...
Pracownik nie jest od udzielania informacji na temat produktu który ma dopiero wejść o tym dowiemy się oficjalną drogą tak jak dotychczas to się odbywało więc nie piszmy farmazonów tutaj
strateg, no odebrali z biura obsługi a to nie jest dział który udziela informacji na temat wejścia produktów, których daty nawet spolka w oficjalnych komunikatach podaje w przedziałach czasowych rocznych, półrocznych, kwartalnych. często nawet ci pracownicy z infolini nie interesują się tym, co ich nie dotyczy. dobrze ci napisał przecież a ty dalej męczysz bułę, pomimo że zakończyłeś wyżej dyskusje i znowu wracasz żeby dywagowac, bo widać ciężko ci przyjąć prawdę i cie to boli mocno.
słaba psycha, nie wróżę ci powodzenia w inwestycjach, ale to dobrze jak takie jednostki zwane dawcy kapitału są w akcjonariacie XTB. jest od kogo kupować akcje
strateg, no odebrali z biura obsługi a to nie jest dział który udziela informacji na temat wejścia produktów, których daty nawet spolka w oficjalnych komunikatach podaje w przedziałach czasowych rocznych, półrocznych, kwartalnych. często nawet ci pracownicy z infolini nie interesują się tym, co ich nie dotyczy. dobrze ci napisał przecież a ty dalej męczysz bułę, pomimo że zakończyłeś wyżej dyskusje i znowu wracasz żeby dywagowac, bo widać ciężko ci przyjąć prawdę i cie to boli mocno.
słaba psycha, nie wróżę ci powodzenia w inwestycjach, ale to dobrze jak takie jednostki zwane dawcy kapitału są w akcjonariacie XTB. jest od kogo kupować akcje
"Bystrzaku" nawet jednej akcji jeszcze nie sprzedałem ... Kolejny jasnowidz "wyznawca" profitodamus. Wierzę w tą spółkę choć "święta" niestety nie jest i póki nie wydarzy się nic tragicznego nie mam zamiaru pozbywać się jej akcji, ale w przeciwieństwie do was jestem inwestorem, a nie "pseudowyznawcą" ... albo człowiekiem spółki ? Z byle pierdoły zrobiliście aferę i to pokazuje jaką "psychę" macie Wy "pseudowyznawcy" spółki. XTB już raz niestety mnie zawiodło, a na giełdzie jak w każdym biznesie liczy się merytoryka, rzetelność i profesjonalizm.
Giełda to dla mnie odskocznia i "hobby", a nie całe życie, a widzę, że wy wierni "wyznawcy" uczyniliście z obrony dobrego imienia XTB życiową krucjatę i ogólnie sens życia ?
Tylko, że ja nic złego o spółce nie piszę bo sam mam ją w portfelu więc obierzcie sobie inny "cel" i dalej się dowartościowujcie w kółku wzajemnej adoracji ...