• Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Wiemocogram [37.225.92.*]
    Czekajcie cierpliwie max do końca września, jak grubaski zapakują koszyki to wtedy XTB podniesie semafor. Zalecam wtedy być w pociągu.
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~cdn [46.112.104.*]
    Wróci na 75 kiedy objawi się ten który kupił.
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    Tak jest rozdawane, żeby nikt nie przekroczył na tyle, by zrobić pompę. Nudne to, ale lepsze niż urwanie gruntu pod nogami.
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Xtb [31.179.80.*]
    Np. Że niestety rezygnują z ike tak jak obligacji
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Wiemocogram [37.225.92.*]
    A w miejsce obigacji i ike będzie inny produkt. Obstawiam krypto i nowy ambasador. Chyba w ostatnim wywiadzie zasugerowal prezes ze moze to byc ktos z Barcelony, osobiście jestem fanem Barcelony i Zlatana, ma pukładane w głowie i jest przedsiębiorczy why not?

https://youtube.com/shorts/zLyrkpUtNfY?si=Gf7gikThn4MNo81_
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~strateg [188.117.184.*]
    Pytałem wczoraj dzwoniąc na infolinię xtb w sprawie dywidendy z develii o ike/ikze to Pan powiedział, że w III kwartale (wrzesień) będzie ciezko wprowadzić, ale może się uda ... natomiast do końca roku powinno być wprowadzone chociaż nie chciał dać 100% gwarancji ...
    Był bardzo ostrożny w deklaracjach.
    Wiadomo, że jest tylko pracownikiem i nie on odpowiada za politykę spółki i wprowadzane produkty.
    De facto wiec kwestia wprowadzenia ike/ikze w tym roku dalej nie jest klarowna...
    Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2024-09-07 o godz. 08:26 ~strateg napisał(a):
    > Pytałem wczoraj dzwoniąc na infolinię xtb w sprawie dywidendy z develii o ike/ikze to Pan powiedział, że w III kwartale (wrzesień) będzie ciezko wprowadzić, ale może się uda ... natomiast do końca roku powinno być wprowadzone chociaż nie chciał dać 100% gwarancji ...
    > > Był bardzo ostrożny w deklaracjach.
    > > Wiadomo, że jest tylko pracownikiem i nie on odpowiada za politykę spółki i wprowadzane produkty.
    > > De facto wiec kwestia wprowadzenia ike/ikze w tym roku dalej nie jest klarowna...
    > > Pozdrawiam inwestorów.

Bzdury prawisz .

Kiedyś jak pytałem o nowe produkty na infolinii, to dostałem odpowiedź ,jak cytuje "BOK nie został upoważniony do udzielania odpowiedzi na temat nowych produktów i rozwoju spółki . Wdrożeniami nowych produktów zajmuje się inny dział, a BOK jest głównie od spraw bieżących związanych z obsługa klientów".

Specjalnie wprowadzasz w błąd ? Jaki masz w tym cel ?
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    Mogłeś go spytać jeszcze o wynik za lip+wrz i jaki fundusz kupuje. Aha, i o pogodę w Rzeszowie na grudzień
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Łukasz [31.0.51.*]
    Hahaahah Oj tam ,mógł zapytać o numery w toto !
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~strateg [37.47.80.*]
    10, 27, 30, 37, 42. 49
    Dnia 2024-09-07 o godz. 11:10 ~strateg napisał(a):
    > 10, 27, 30, 37, 42. 49

Grałeś ? Nie
    Wygrałeś ? Nie bo nie grałeś

Oczywiście tylko przepisałeś te które już były i znają je wszyscy zainteresowani

Czyli niczym nowym na forum nie zaskoczyłeś

Podobnie jak twoje pisanie na forum XTB
    Ty na poważnie ? Widzę intelektem nie grzeszysz.
    Dnia 2024-09-07 o godz. 12:57 ~strateg napisał(a):
    > Ty na poważnie ? Widzę intelektem nie grzeszysz.

Wybacz ale celowo to robię żeby nie zniżać się do twojego poziomu
    Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ?
    Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ?
    Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać.
    Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ...
    Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ...
    Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle.
    Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb.
    Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~puma [188.147.8.*]
    Ile i IKZE od początku miał
    Być wprowadzony w 3 kwartale a nie 2 więc kolejny raz wprowadzasz ludzi w błąd
    Dnia 2024-09-07 o godz. 13:59 ~strateg napisał(a):
    > Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ?
    > > Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ?
    > > Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać.
    > > Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ...
    > > Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ...
    > > Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle.
    > > Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb.
    > > Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...

Ściana tekstu która nic nie wnosi "intelektualisto" forumowy

Jak zadzwoniłeś na infolinię to logiczne że rozmawiałeś z pracownikiem działu obsługa klienta , no bo chyba nielogiczne jakby sam prezes Omar od ciebie telefon infolinii odebrał

Napisałem ci że obsługa nie udziela jakichkolwiek informacji dotyczących nowych produktów bo oni nawet nie są w temacie ( częśc wręcz po prostu się nie interesuje tym ) . Te tematy prowadzi inny dział a spółka jest hermetyczna i pracownicy nie mogą udzielać tajemnic handlowych bo jak w każdej korporacji mają podpisane Nda ( w tym w domyśle ludziom z innych działów )

Ike/Ikze ma sie pojawić w III kwartale na przełomie z IV i na razie nie ma co histeryzować bo jesteśmy w jego trakcie . Jak produkt będzie dopieczony wtedy go wypuszczą , choćby dlatego żeby ludzie twego pokroju nie stękali potem po forach że niedopracowany wypuścili

Na dzień dzisiejszy się pojawiło 2fa ktróre prezes obiecał czatowi podczas jednego ze spotkań tego roku a od którego dużo grubych porteli uzależniało przeniesienie kont z innych biur maklerskich do Xtb . Następne portfele przejdą gdy się pojawią powyższe produkty

Kupiłeś jedną akcję Xtb a histeryzujesz jakbyś co najmniej te 4 mln akcji za 250 mln zł przytulił

https://m.bankier.pl/forum/temat/15177101

Xdddd

Luz człowieku .....
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Chochoł [146.70.28.*]
    Taaa, na pewno, 4 mln akcji za 250 mln zł wzięte w ABB przez wielonikowca, który spamuje w weekend jakimiś bzdurami...
    Nie obrażaj ludzi którzy tutaj piszą już parę lat i mają wiedzę większą od Ciebie bo Ty pojawiłeś się na forum po ABB ostatnim
    Nawet wiesz ile akcji mam ... Kaczanodamus ...
    Ty zas chociaż miałbyś i milion szacunku u mnie miał nie będziesz "cwaniaczku" gieldowy.
    The End.
    Dnia 2024-09-07 o godz. 14:40 ~strateg napisał(a):
    > Nawet wiesz ile akcji mam ... Kaczanodamus ...
    > > Ty zas chociaż miałbyś i milion szacunku u mnie miał nie będziesz "cwaniaczku" gieldowy.
    > > The End.

Trzymaj ciśnienie bo widzę popuszczasz i zamiast merytorycznie cokolwiek mi odpowiedzieć schodzisz na inwektywy

Jak napisałem wcześniej nie będę sie zniżał do twojego poziomu pomimo obrażania mnie i prowokowania

Twoje wpisy potraktuje jako humorystyczne i posumuję to zwykłym

Xddd
    Ty jesteś merytoryczny z ta "tajemnica handlowa" ... Wszyscy wiedzą, że ikze/ike w xtb miało/ma wejść w III kwartale tego roku, ale pracownik, nie może o tym mowic/ tego potwierdzić (i to we wrzesniu...) bo konkurencja nie spi ...
    Konkurencja zapewne jeszcze o tym nie wie ...
    Żeby tylko przypadkiem nie weszła na forum bankiera bo cały misterny plan pójdzie w p....
    Normalnie logika Mensy ...
    Pracownik nie jest od udzielania informacji na temat produktu który ma dopiero wejść o tym dowiemy się oficjalną drogą tak jak dotychczas to się odbywało więc nie piszmy farmazonów tutaj
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~profit [15.220.169.*]
    strateg, no odebrali z biura obsługi a to nie jest dział który udziela informacji na temat wejścia produktów, których daty nawet spolka w oficjalnych komunikatach podaje w przedziałach czasowych rocznych, półrocznych, kwartalnych. często nawet ci pracownicy z infolini nie interesują się tym, co ich nie dotyczy. dobrze ci napisał przecież a ty dalej męczysz bułę, pomimo że zakończyłeś wyżej dyskusje i znowu wracasz żeby dywagowac, bo widać ciężko ci przyjąć prawdę i cie to boli mocno.
    słaba psycha, nie wróżę ci powodzenia w inwestycjach, ale to dobrze jak takie jednostki zwane dawcy kapitału są w akcjonariacie XTB. jest od kogo kupować akcje
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~profit [185.216.35.*]
    strateg, no odebrali z biura obsługi a to nie jest dział który udziela informacji na temat wejścia produktów, których daty nawet spolka w oficjalnych komunikatach podaje w przedziałach czasowych rocznych, półrocznych, kwartalnych. często nawet ci pracownicy z infolini nie interesują się tym, co ich nie dotyczy. dobrze ci napisał przecież a ty dalej męczysz bułę, pomimo że zakończyłeś wyżej dyskusje i znowu wracasz żeby dywagowac, bo widać ciężko ci przyjąć prawdę i cie to boli mocno.
    słaba psycha, nie wróżę ci powodzenia w inwestycjach, ale to dobrze jak takie jednostki zwane dawcy kapitału są w akcjonariacie XTB. jest od kogo kupować akcje
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~strateg [188.117.184.*]
    "Bystrzaku" nawet jednej akcji jeszcze nie sprzedałem ... Kolejny jasnowidz "wyznawca" profitodamus. Wierzę w tą spółkę choć "święta" niestety nie jest i póki nie wydarzy się nic tragicznego nie mam zamiaru pozbywać się jej akcji, ale w przeciwieństwie do was jestem inwestorem, a nie "pseudowyznawcą" ... albo człowiekiem spółki ? Z byle pierdoły zrobiliście aferę i to pokazuje jaką "psychę" macie Wy "pseudowyznawcy" spółki. XTB już raz niestety mnie zawiodło, a na giełdzie jak w każdym biznesie liczy się merytoryka, rzetelność i profesjonalizm.
    Giełda to dla mnie odskocznia i "hobby", a nie całe życie, a widzę, że wy wierni "wyznawcy" uczyniliście z obrony dobrego imienia XTB życiową krucjatę i ogólnie sens życia ?
    Tylko, że ja nic złego o spółce nie piszę bo sam mam ją w portfelu więc obierzcie sobie inny "cel" i dalej się dowartościowujcie w kółku wzajemnej adoracji ...

• Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Łukasz [31.0.51.*]
    Najlepsze będzie jak takie wpadną, pozdrawiam Łukasz
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~Gerd [5.8.110.*]
    Kto jeszcze nie kupił akcji po taniosci ...?!
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: ~XTB [31.179.80.*]
    Oj tanio dopiero pewnie będzie, na razie dalej napompowany balon
  • Re: Za chwilę infa równoważące ABB. Autor: dimmu3 [109.243.130.*]
    Daj namiar na tę spółkę
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.