Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ?
Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ?
Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać.
Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ...
Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ...
Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle.
Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb.
Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...