Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  61,66 zł , zmiana od tamtej pory: 61,64%

Re: Za chwilę infa równoważące ABB.

Dnia 2024-09-07 o godz. 13:59 ~strateg napisał(a):
> Intelektem nie grzeszysz, ale na jasnowidza się kreujesz ?
> > Wiesz jak przebiegala moja rozmowa z gościem z xtb? Co Ty robisz na giełdzie jak z Twoimi zdolnosciami non stop możesz "szostki" trafiac ?
> > Czym wprowadzam ludzi w błąd "geniuszu" ? Gdzie ja napisałem, że gościu mi powiedział , że na pewno w III kwartale lub jeszcze w tym roku wprowadza ike/ikze bądź też na pewno nie wprowadzą ? Nie wiem z jakiego konkretnie działu był ten gościu i nie chce mi się tego sprawdzać.
> > Czytania ze zrozumieniem uczą już na poziomie podstawówki ...
> > Morał jest taki ... że jak na produkt który miałbyc wprowadzony najpierw w II kwartale, a później przełożony na III kwartał tego roku ... mając już praktycznie końcówkę III kwartału Pan nie chciał potwierdzić 100% nawet tego czy w ogóle ike/ikze zostanie wprowadzone w tym roku ...
> > Więc po prostu albo nie jest do tego upoważniony albo nie jest wcale pewne to, że ike/ikze wejdą w tym roku i tyle.
> > Jeśli nie wejdą w III kwartale to wpadka xtb. Jeśli w ogóle miałyby nie wejść w tym roku to dla mnie jednak utrata wizerunku i renomy dla takiej spolki jak xtb.
> > Skoro się coś od dłuższego czasu zapowiada to wypada dotrzymać słowa, albo po prostu nic nie komunikować i mile zaskoczyć klientów jak cos juz jest pewne...

Ściana tekstu która nic nie wnosi "intelektualisto" forumowy

Jak zadzwoniłeś na infolinię to logiczne że rozmawiałeś z pracownikiem działu obsługa klienta , no bo chyba nielogiczne jakby sam prezes Omar od ciebie telefon infolinii odebrał

Napisałem ci że obsługa nie udziela jakichkolwiek informacji dotyczących nowych produktów bo oni nawet nie są w temacie ( częśc wręcz po prostu się nie interesuje tym ) . Te tematy prowadzi inny dział a spółka jest hermetyczna i pracownicy nie mogą udzielać tajemnic handlowych bo jak w każdej korporacji mają podpisane Nda ( w tym w domyśle ludziom z innych działów )

Ike/Ikze ma sie pojawić w III kwartale na przełomie z IV i na razie nie ma co histeryzować bo jesteśmy w jego trakcie . Jak produkt będzie dopieczony wtedy go wypuszczą , choćby dlatego żeby ludzie twego pokroju nie stękali potem po forach że niedopracowany wypuścili

Na dzień dzisiejszy się pojawiło 2fa ktróre prezes obiecał czatowi podczas jednego ze spotkań tego roku a od którego dużo grubych porteli uzależniało przeniesienie kont z innych biur maklerskich do Xtb . Następne portfele przejdą gdy się pojawią powyższe produkty

Kupiłeś jedną akcję Xtb a histeryzujesz jakbyś co najmniej te 4 mln akcji za 250 mln zł przytulił

https://m.bankier.pl/forum/temat/15177101

Xdddd

Luz człowieku .....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 0,68% 99,67 2026-05-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.