w sumie też dobrze, przecież o to chodzi, żeby nie wystawiać zakupionych akcji na tych żałosnych poziomach, to wtedy szybciej powóci do swej naturalnej wyceny;
nie dziwię się Tobie, że chcesz skupić walor jak najtaniej, normalne;
dużo już Ci się udało zebrać tego skarba?
no to nie tak słabo... i jak jeszcze chcesz dokupić paręnaście kilo i nie puszczać tego na chybcika, po taniości, to trzymam kciuki za Twoje zakupy i jestem w stanie bez problemu przetrzymać parę dni bez mocniejszych wzrostów :)
więcej takich "kryzysów" i szybciutko istotna część ff znalazłaby się w odpowiednich rękach...
Nie ukrywam . Wystawiłem K na 12 zł i jeszcze mi brakuje 33szt do realizacji... Szabas będę miał udany i w związku z tym zamówiłem sobie pó literka i golonko ,
oczywiście koszerne...:)
panie pijok, to ja się w tej sytuacji pana zapytchowuje, kiedy my przestaniemy tchrrracić na ta polna, więcej zarrrabchiając? ja myślę o 300-500 pchrrrocentach... ja nie lubie zarrrabiać tylko trzydzieści parrrę prrrocentów... bo co to za geszeft... aj, aj-waj, aj-jaj-jaj... aj-waj!
psied tym miłym siabasem z kosierną wiepsiowinką pan posłucha sobie zapchroszenia do tańca przez młoda, kosierna, niewiasta:
http://www.youtube.com/watch?v=wgdHjWPuCrI
P.S. Wyrzucili mnie z kolejnego składu makulatury, bo miałem nie poukładane gazety...
Ja do Bydgoszczy pojadę, a zarobię na dokupienie Polnej !!!
no, udało mi się sprzedać lokalnym żulikom 2 kilo gazet...
panie pijok, po udanym siabasie, pan posłucha tego w niedzielę wieczorem, żeby dobrze się nastawić na "czarny" poniedziałek, którego ma już nie być:)
http://www.youtube.com/watch?v=P50AkWqh4fg
tylko należy w okrzyku bojowym zamienić literki "sk" na "n" :)
czas kończyć to usypianie i zacząć wreszcie zarabiać :)
kryzys, chyba za dużo Ci nie wpadnie po 11,7 zł...
żebyśmy nie zasnęli na polance, to zapraszam wszystkich do siebie na "małego" - pijok mi zrobił smaka :)
może dla zachęty puszczę Wam film z mojej ostatniej imprezki rodzinnej:
http://www.youtube.com/watch?v=lpJ44NV6m-E
też tak usypialiśmy do pewnego momentu...
jak ktoś ma ochotę, to serdecznie zapraszam:) a polanka wtedy nam się mocno zazieleni!
ciekawe, czy ściągną na koniec kurs na czerwoną stronę...
Osoba która wystawiła s=1,84 jest głupia . Po nagrodę głupka tygodnia proszę o kontakt ze mną , lecz nie osobiście ,gdyż istnieje niebezpieczeństwo zarażenia...
musieli zakończyć na czerwono! No bo niby czemu nie? Ja mam tą satysfakcję, że udało mi się kupić na samym dzisiejszym dołku - po 11,80 zł. Wprawdzie to tylko 100 szt., ale akurat tyle mi brakowało do pewnej bardziej okrągłej liczby:) Teraz można otworzyć jakąś buteleczkę i cieszyć się weekendem!
Widać, że Polanka musi się teraz poobijać o 12 zł, żeby mieć siły na kolejne wybicie w granice 20 zł. No cóż przy 9 złociszach też tak było, a potem sru do góry...
Dzisiaj nie dokupiłem Polanki bo zapisałem się na Bogdankę za 20k.
Ładnie się będzie rymowało Polanka - Bogdanka :)
Widzę, że wszyscy szykują sie na małe co nieco w weekend, a więc NA ZDROWIE !!!!
Spokojnego końca tygodnia :) Pozdrawiam.
podziwam Twoją cierpliwość do spokojnego skupowania małymi pakiecikami z lewej; niby może jeszcze chwilę się pokisić, ale ostre branie może zacząć się bardzo niespodziewanie - póki co, korzystasz na tym spokoju na polance całkiem nieźle :)