• Czekam na tę jedną chwilę... Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    ... trala, la, la, la:)
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Uwaga . Dzisiaj Polna poda kolejny komunikat o zakupie przez osobę zobowiązaną pakietu akcji po cenie sporo wyższej od wezwania . Co ciekawe wszyscy zainteresowani o tym wiedzą , a media nie są zainteresowane spółką o tak małym wolumenie...
    ..I tu koło się zamyka...
    O swoje dochody jestem pewny w 100% jednak fajnie by było mieć to już za sobą .
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    no przyznam Ci pijok, że też wolałbym mieć zleconka zrealizowane; choć teraz szukać innego takiego "czarnego konia" to już sztuka;
    ja swoje wyczekam na Polnej, a i też swoje ZADZIAŁAM w kwestii przyspieszenia przywrócenia jej właściwej ceny;
    za chwilę :)
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: ~pijok [79.191.91.*]
    Ciekawe że mimo rewelacyjnych informacji podanej w TiVi , nadal Ktoś chce sprzedać polną poniżej dwudziestu złotych . ... Panie Zakonek , czy pan coś o tym wie..?
    a coś już dzisiaj mówili w tv?
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: slonce_karpat [83.4.131.*]
    bolo :)....rozumiem, że czekasz dalej :)...dzisiaj to tylko przymiarka...:)
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: bolo7 [89.78.121.*]
    dzisiaj to jest to, co pisałem niedawno w poście o tym, że Polna nie wybije z żadnej takiej linii, tylko "ni stąd, ni zowąd" :)
    masz rację, to jeszcze nie to - to na razie szarpnięcia - jutro jest szansa, że pójdzie ponad 19 zł (chyba nie będzie miało siły, żeby pójść ponad 20 zł) i w następnych dniach - schładzanie, wyciszanie... wystarczy parę dni posuchy, że zaczęli oddawać pięknie akcje po 19 - 19,5 i jak już się nasze "rybieńki" zapakują do końca (możliwe, że przeciągną to przez sporą część października) - to wówczas zacznie się regularne wspinanie na 70 zł
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: pablo7 [91.94.22.*]
    narazie cosik drgnelo ja cierpliwie poczekam na 70zl pozdr
    za 70 zł puszczę tylko 12K, resztę potrzymam z rok, a raczej dłużej - jak dobrze się rozwinie sytuacja na Polnej - a wszystko się na to zanosi - to sprzedaż pozostałych akcji po przykładowe 120-150 zł da mi wystarczający, brakujący kapitał na wcześniejszą emeryturę i realizację planów prywatnych :)

a teraz niech dojdzie ponad 19 zeta i tam kiszonka (ale żadna duża korekta, w żadnym razie, kolejna konsolidacja w dosyć wąskim kanale)
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: pablo7 [91.94.22.*]
    jak pokisi troszke przy 19 to dobieram jeszcze bo bede mial naplyw gotowki niedlugo
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: ~kris [79.184.42.*]
    Panowie czy aby pokisi sie ponizej 20 zlotych.Teraz to juz trzeba szybko dzialac bo mozna przegapic sprawe.Wieksza kiszonka bedzie przy cenie 50 z groszami.Osobiscie ciesze sie ze dokupilem dzisiaj .Obecny poziom cenowy to ciagle promocja .Mysle ze warto wyjsc z co niektorych spolek i dokupic Polna ja tak uczynie.pozdrawiam
    kris, według mnie pokisi na tym poziomie...
    nie martw się, to nic strasznego, dzięki temu kilkanaście tygodni później sprzedasz swoje akcje bez problemu po 70 zł, a jak nie będziesz mógł już wytrzymać, to przynajmniej spokojnie, bez pośpiechu, opchniesz je pomiędzy 50 a wspomnianym 70 zł;
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: fan06 [83.4.150.*]
    witajcie! Byłem sobie ja w delegacji i nie miałem dostępu do neta. Teraz patrzę i "oczy przecieram ze zdziwienia". Ładnie nasza Polcia zaszalała! Tak trzymać!
  • Re: Czekam na tę jedną chwilę... Autor: ~szymek9 [92.244.45.*]
    Przeżyłem dziś to samo. Raczej codziennie udaje mi się w miarę śledzić notowania, a dziś miałem młyn w robocie więc odpuściłem. O 16 załączam notowania i kopara mi opadła. Od razu przyszedł żal, że ostatnio miałem brak kapitału na dalsze dokupowanie:) no ale powód do radości w końcu jest po tylu miesiącach wyczekiwania ruszyło i na Polnej. Więc z tej okazji wieczorkiem uczczę sobie kieliszeczkiem jakiegoś trunku tą naszą cierpliwość. Pozdrawiam stałych jak i nowych akcjonariuszy.
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.