leszcze, zwałaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uciekać pekaceeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idioci, ale daliście się nabrać tej bandzie, przecież oni dawno sprzedali swoje akcje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mega zwałaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedziemy na 1 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polna to bankrut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RedFox, jest nieźle ! jednak poprzestanę przy swoim zdaniu, że Jethro jest zbyt surowy w swoich ocenach (np. uważa, że Polna jest warta tylko 40 zł za akcję ...)
i jak Ciebie ocenił niedawno, to aż mnie zmroziło, brrrrrrr...; a tu niespodzianka - pojawiło się dosyć trudne zadanie do rozwiązania, gdzie były 3 odpowiedzi do wyboru, a Ty co, tarfiłeś !!! odpowiedziałeś na wątek z Twojej grupy docelowej !!! a więc jest spora szansa, że już za 3, 4 lata zaczniesz zarabiać na giełdzie !!! brawo !!!
cieszy mnie, że nasza akcja edukacyjna zaczyna przynosić tak wymierne skutki :)
dopowiem za germanym: buhahahahahahaahaha, skoro już wszedłem między wrony ...
bolo7 pora byś zrozumiał, że ja nie mam nic do Polnej. Ba powiem więcej - już od kilku tyg. skubnąłem nieco papierka.
Poprostu osobiście czuję niesmak do sposobu prowadzenia Waszej akcji, zwłaszcza w ostatnim czasie.
Nie szukam 'zwady' lecz najzwyklej w świecie wyrażam swoje zdanie :]
Sukcesów życzę. Pozdro
super, akcja mogłaby mieć zupełnie inny charakter, ba, normalnie wcale jej by nie musiałoby być, gdyby ...
a, że jest jak jest, każdy to widzi i rozumie (no, może nie każdy rozumie), to i metody działania drobnych muszą być takie, a nie inne ...