• Co sie dzieje z Jethro? Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    Zaczynam się niepokoić o niego, może miał po prostu jakiś wypadek? Przecież wszystko jest możliwe...
    Albo po prostu, jako Przemyślanin, przeprowadza prywatne śledztwo dotyczące Polnej - jako mieszkaniec tego nie za dużego miasta raczej na pewno zna i to nie jednego pracownika ZA POLNA ... Niewykluczone, że sam jest pracownikiem tego skarba, nie może o wszystkim pisać (KNF), ale z tego wynika jego niezachwiana pewność co do wartości tej firmy, podobnie jak i moja (choć nie jestem pracownikiem...).

I wierzę, że się pojawi znów, z potwierdzeniem lub zaprzeczeniem pewnych informacji:)
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: germany12 [86.63.90.*]
    oj bolo jestes swietnym prowokatorem 0)))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: germany12 [86.63.90.*]
    ja wiem gdzie jest))))))))))))))))
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    no bo chcę, żeby zajął też i swoje stanowsko, skoro posiada z nas największą wiedzę na temat samej spółki i może na bieżąco weryfikować pewne rzeczy (mi to zajmuje trochę więcej czasu...)
    a gdzie on jest?
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: ~bela [91.94.145.*]
    co z ta polna bedzie to roslo czy nie , bo mysle aby sie z tego wysypac , mam troche tego ale nie wiem co zrobic mala jest plynosc jak sie zaczne wysypywac to was zawale a niechce tego robic wiec napiszcie cos co zrobic
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: ~profesor [62.152.151.*]
    w du...e ,wszystkich was zrobił w bambuko żeby sprzedać na górce
    to chyba profesor nie wiesz, co jest górką dla Polnej...
    teraz stoimy - troszkę wyżej już wprawdzie, ale cały cały przed bardzo dużą górą
    bela przeanalizuj wszystkie posty, a decyzję musisz podjąć sama - to są Twoje pieniądze, Twoja cierpliwość będzie wystawiana lub nie na próby itd.
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: ~bela [91.94.145.*]
    no ale ja wszytko zacznie spadac to co myslisz ze to nie walnie w dol a gdzie widzisz ta duza gorke? zwali sie i co bedzie znowu czekanie
    nic się tu nie będzie zwalać, na Polnej siedzi wyjątkowo twardy akcjonariat, który przez parę miesięcy przeszedł parę prób...
  • Re: Co sie dzieje z Jethro? Autor: ~js [77.254.248.*]
    Jethro to oszust, łajdak i naganiacz. Wydaymał wszystkich nas Polnej!
    to jesteś niezłym frajerem, jeśli dajesz się innym dymać i to poprzez forum, człowieku życzę Ci powodzenia, jeśli nie umiesz samodzielnie podejmować decyzji;
    na Polną nie potrzeba naganiać - na nią można wskazywać, informować o jej faktycznych walorach, a każdy kto ma rozum, decyzję jednak podejmuje sam;
    no, dobra, nie umiałeś sam ocenić sytuacji i ktoś mówił: kupuj, to kupiłeś, ok; akurat Polna trafiła Ci się wówczas jak ślepej kurze ziarno; lecz jeśli jesteś tak krótkowzroczny, że teraz panikujesz po jakimś bzdetnym rapocie kwartalnym, to życzę Ci powodzenia w dalszych decyzjach inwestycyjnych i chciałbym zobaczyć Twój bilans zysków z giełdy na dzień 31-12-2009 za 2009 rok;

ile jeszcze ....
    Co do Jethro, żyje i to jest najważniejsze!

Każdy ma prawo zabierać tutaj głos. Każdy ma też prawo nie zabierać tutaj głosu. Jethro postanowił wybrać czasowo to drugie. Uważam, że należy uszanować tą decyzję. Szkoda, ale prawda jest taka, że Jethro nie jest pajacykiem i nie będzie skakał, jak ktoś mu zagra. Rozumiem to. Po prostu będę teraz częściej czytał forum Parkietu...

Jeśli ktoś bardzo pragnie go poczytać, to proszę wejść na forum Parkietu. Zresztą za chwilę wkleję tu na Bankiera jego stanowisko dotyczące raportu.
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.