bolo... jethro...i inni tam...najpierw prawili jai to będzie odpał po wynikach 1 qw....chwilę później pisali, że nie wynik istotny, ale to co się pisze o spółce...kila razy obrócili akcjami....miedzy 12 a 14 pln...oni sa już arobieni...a Wy?.... jak potulne baranki....były bankiery na Krośnie..tak są bola i jakieś wieśniackie jethro na polnej...towarzystwo wzajemnej adoracji...przewalanie z rąk do rąk...jak myslicie?...po co sobie wzajemnie maile wysyłają???... ja już złożyłem wniosek do KNF...by sie przyglądneli tejże spółdzielni.....jak.mnie wykasują...to już wiecie co jest grane....kupujcie wg bola i jethro i ich nałożnic...mariolki i pabla....Polna rośnie na 2000 pln...albo sprzedajcie...niebawem Wielki Jakubas dokupi od Was po 6,60 pln...miłego weekendu ze stratami na maksa:)
Żal mi ciebie Chłopie, Tobie to i lekarz nic nie da.
Żebyś znał AT to bys wiedział pare rzeczy:
- była cały czas akumulacja
- nie było sprzedaży na dużych obrotach i tym samym pozbywania akcji
- Cały czas był brak podazy w dół , to że spadł to na małych nic nieznaczacych obrotach
Nie wiem jak można byc taką tępą osobą.
Ubyło cos z akcji 25 ?? bo ja nie zauważyłem
była dystrybucja ???
Papier jest cały czas akumukowany a nie wywalany
Widać że nie zadałeś sobie trudu poczytania raportu, a rozumiem że nie panimajesz tych cyferek- dosłownie idiota, poprostu brak mi słów
Złóż wniosek do KNF-u juz dziś, nie mogę poprostu ...brak określenia dla Twojej inteligencji (zastanawiam się czy wiesz co to za słowo), w odróżnieniu od Twoich gołosłownych pomówień mam możliwość by dać Ci dobrze po łapach za rozpowszechnianie takich oszczerczych informacji. Powodzenia, czekam Panie mało inteligentny.
Polna da zarobić i to dobrze , a Ty możesz wywalać ja odkupię i jak moi znajomi, którym polecam jako jedną ze spółek. A zreszto co Ci bedę tłumaczył co to jest inwestycja na podstawie fundamentów spółki.
Jeżeli słuchasz forum i szukasz wzrostów po 1000% i to od razu to idź matole na takie spółki smieciowe jak Fon, Mewa, bo niemasz własnego zdania i rozumu.
Zostaw poważnych inwestorów w spokoju z Twoimi debilnymi tekstami.
Do widzenia.
Przepraszam ludzi z Polnej, bo staram się w życiu nikogo nie obrażać , ale tutaj na takie debilne teksty ręce mi opdają.
Przepraszam Wszystkich których obraziłem ...chciałem pisać wytłumaczenie o nocnej imprezie...ale to nie ma sensu..... jak sam dzisiaj to przeczytałem to zapadłem się ze wstydu pod ziemię....Redgraw...masz rację...to jest poniżej jakiegokolwiek poziomu...
Jeszcze raz Wszystkich PRZEPRASZAM....moderatora proszę by usunął ten debilny wpis...a ja znikam....po prostu się wstydzę..:(
słońce, nie znikaj, pisz sobie, po prostu wczoraj eległeś najzwyklejszym emocjom na rauszu - mimo wszystko po tym raporcie spodziewałem się gorszych wypowiedzi co po niektórych osób...
słonce myslałem ze jestes p;owazniejsza osoba a zmieian zdanie poniewaz stwierdziłem ze jestes debilem to ze cie wydymali na krosnie to wiemy ale kretynie nigdy nie analizuj papiera pod wzgledem forum tylko rozumu uwazam cie za ddddddddddddddeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiilllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa
germany, przez niego tylko przebija niewielkie doświadczenie na giełdzie...
zawsze to będzie dla niego kolejna lekcja, a jak przetrzyma ciśnienie, które nam funduje ten s....yn Jakubas, to zarobi na tym krocie...
Oj słońce, nieźle mnie dzisiaj wkurzyłeś. Ale tylko krowa (nikogo nie chciałem obrazić - krowa jako stworzenie) nie zmienia zdania. Do tego zakrapiana imprezka i mieszanka wybuchowa gotowa. Kiedys też tak miałem na innej spółce, co prawda nie do tego stopnia, ale się zdażyło (jeden, jedyny raz).
Jeżeli to szczere przeprosiny, to ja przyjmuję :)
germany...jest tak wstyd, że nie wiem co mam ze sobą zrobić....każda inwektywa użyta w stosunku do mnie jest jak najbardziej uzasadniona....pozostaje mi po jeszcze raz napisać PRZEPRASZAM....tłumaczył sie nie będę, bo każde tłumaczeni będzie po prostu żenujące...
A tak na marginesie, co tu taki ruch w sobotę rano... Ja spadam, idę z psem na spacer, a potem dwudniowy odpoczynek.
Co miałem napisać napisałem.
Teraz pragnę pożegnać towarzystwo. Do poniedziałku... no chyba, że się skuszę to może dzisiaj wieczorkiem zerknę... Pa.
bela, to póki co zarobiłaś ponad 30%, gdyby tylko tak dalej "słabo" szło, to po roku miałabyś około 200% !!!
jeśli samodzielnie jesteś w stanie zarobić w ciągu roku tyle, na giełdzie, to gratuluję;
a propos - co zrobiłaś dla akcji, jakiś istotny wkład? jakiś mail gdzieś wysłałaś? zachęciłaś inną osobę, żeby zakupiła akcje Polnej (odbiór paliwa słupom), czy tylko kolejna życzeniowość?
No to słońce dałeś czadu. Podoba mi sie że potafisz przynać do błędu. Będzie z ciebie człowiek.
Teraz wszystko ok.
Nie znasz się na analizach a chcesz coś w pigułce na temat spółek- pełne analizy po polsku i przejrzyście co tydzień, to polecam n/w . Sam korzystam od lat. Profesjonalne i przystępne nawet dla laika.
Naprawdę warto. Zapłacisz abonament , nie drogi a później masz zniżkę dla stałego. Zastanów się.