• BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Zysków tylko na POLNEJ ,
    I to nie są puste słowa ....
    Na pytania gości odpowiemy GRZECZNIE na każde pytanie.
    Nawet naszej BASI...

........Prawda Jethro...?
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~krowa [83.10.0.*]
    was juz wali w dekle dosłownie...ja swoje wczoraj i dzisiaj troszke podsypałem...polecam innym tą czynność
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Za dwa dni będą odkupować, szkoda słów...
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~PABLO [87.96.125.*]
    no prosze jakis jakis niecierpliwiec sypnal i wpadlo troszke pozdr
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    krowa, sprzedaj wszystkie akcje Polnej;
    pijok, cieszę się, że jesteś - moderator wyciął posty, a tam się wciąłem i zapytałem, czy na drugim slajdzie z tego zjazdu weekendowego to Ty jesteś?

a Jethro i inni to żyją? brakuje mi ekipy...
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~pijok [83.21.82.*]
    bolo. nie .........0023 ..tak
    fajna sprawa, dobrze się prezentujesz:)

dla przypomnienia wkleję i tu:

http://www.h31.pl/H31/2009/MUTT1.html
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    <........Prawda Jethro...?>

Cześć Pyzdra! No no ... coraz bardziej się rozkręcasz i spoufalasz. A jaki protekcjonalny ton wypowiedzi ... Coś ci gościu poradzę: Nie wywyższaj się tak, a nie zostaniesz poniżony. Zajmij swoje miejsce w szeregu i czytaj to, co mają do powiedzenia mądrzejsi. Pozdrawiam - choć na razie czynię to znakiem środkowego palca:)

P.S. Wiesz, tak się jeszcze zastanawiam ... czy aby ciebie ktoś nie zmachał po pijoku?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.49.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Pijok, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje:-)
    Mam co do tego bezwzględną pewność.
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~do bolo7 [83.24.40.*]
    Ale się uśmiałem. Cięte macie Panowie Języki. Lubię to forum.
    Bolo się nie odzywa - chyba mu załatwię wejście do Mennicy.
    Zrobimy tak: W interesie tego forum jak i samej Polnej ja stąd odchodzę. Ty sobie pisz co chcesz. Bez odbioru.
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~do bolo7 [83.24.40.*]
    Nieeee....Jethro, nie wygłupiaj się. To nie będzie to samo forum.
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Jethro , nie obrażaj się jak dziecko . W końcu to ty jesteś górą...
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: diver1955 [83.29.81.*]
    Hmmm,wróćmy może do bezwzględnej pewności bo mi jej brakuje.Obsunie się jeszcze troszkę czy przeciwnie?Miałbym chęć dokupić pakiecik.
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: diver1955 [83.29.81.*]
    Cierpliwość,jak widać,nie zawsze popłaca.Obroty małe,może trend się odwróci?
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~TOM [213.227.74.*]
    To TY tak kupujesz w końcu? Myśle że do odwrócenia trednu nie dojdzie ( przy tym obrocie juz dawno moglibysmy byc poniżej 12zł , jednak ktoś skupuje w promocji papier - dzisiaj mamy tez w końcu lekkie ożywienie jak na 2,5h handlu). Cały cza widze 12,30 jako wsparcie, które dzisiaj zostało jakos wybroniony.
    Dotychczas na giełdzie brak cierpliowści nie pozwolił mi zarobić:), wiec warto spróbowac cos nowego:P.

Cierpliwie czekam i mam nadziej, że to z Jethro-Tull tylko (we need YOU !!!)
    tak, mogę z dużą dozą pewności, że na tym etapie Polną interesują się na razie najwytrawniejsi, którzy nie przejmują się wahaniami kursu, tylko wiedzą, że zarabia się, jak się sprzedaje kilka razy drożej (nib y to takie oczywiste powinno być, a jednak...);
    a że znalazło się tu też na pewno paru mniej doświadczonych po ostatnim wzrostach, to nie wytrzymują i oddają (raczej ze stratą...), a później i tak wejdą, tyle że wyżej... oby nie dużo wyżej...
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~mariolka [83.26.217.*]
    pijok nie sluchaj Jethro ;)...............jak spaśc z konia to z dobrego :)))

ps. Jethro sie nie obrazil bo jest usmiech na koncu wypowiedzi............poza tym facet ktory slucha dobrej musik sie nie obraza;)))
    pijok spasuje bo zaczepiam go 3. raz i nie odpowiada buahahaha -nie lubi kobiet?
    dzięki mariolka za "łagodzenie obyczajów", jednak wrażliwość kobieca jest skuteczniejsza:)
    obydwaj goście są ok:)
    bolo dzięki:) mogę tu zostac? Jethro poprosimy o AT bo to wykształcony facet ,pijok doswiadczeny a ja intuicja...............zarabiaja wszyscy:)))
    pozdrawiam :) milego dnia wszystkim :)
    nie musisz się mnie pytać, każdy ma dostęp do forum:) ja tylko nie trawię mącicieli i ich będę tępił za szerzenie kłamstw, niedomówień, które mają niepotrzebnie zniechęcać itd....
    a jeśli pojawiają sie pozytywne teskty, to tym bardziej popieram; mamy przecież innych przeciwników (ogólnie: grubasków) i nie powinniśmy tracić energii na wzajemne najazdy, tylko się jednoczyć - wtedy zarobimy wszyscy i to solidnie:) a nie tylko grubaski...
    masz racje bolo.!- nie wiemy czy grubas ma skosne oczy czy pejsy ;)
    pozdrawiam
    a nie mowilam :) --pijok passsssss
    a ich metody zawsze są takie same: zasiać panikę, robi się zwałka, oni w tym czasie, jak masy oddają, skupują ślicznie, a potem pompowanko;
    2 miesiące temu, jak SP500 przebił ważne opory zaczęła się już siać panika, że teraz to się dopiero zacznie; byłem wtedy jedną z nielicznych osób, które mówiły, że to jest zwykły numer, żeby znów się tanio mogli wielcy obkupić; i rzeczywiście od tamego czasu usańcy (a WIG z nimi) pięknie odjechaliśmy:)
    podobnie mamy teraz na Polnej - zniechęcić kogo się da, zebrać w tym czasie itd...
    przepraszam, przebił ważne wsparcia oczywiście:)
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~PABLO [91.94.124.*]
    i taka jest prawda bolo a kto tak wywala na takich obrotach niecierpliwcy a ja jak cash mamj to dokupuje bo mam czas i cierpliwosc pozdr
    a tych dwoch to chyba sie pozabija kto nizej sprzeda jeden 99szt a drugi 129szt:)))
    pablo ! no sorki! "tych dwoch"- to kto ? twoj szwagier i tesc ? do piet Jethro nie dorastasz
    ma byc konkretnie a nie glupota .co wnosi twoj wpis ? nawet nie jest smieszny .........
    nie rob tego wiecej
    mariolka, po co te nerwy, nuda na polanie, to se facet pisze, przecież nie szkodzi nikomu

ja wpadnę znów wieczorem, a kupujący poczekajcie na koniec sesji, żeby nie pozwolić spychaczom na małych obrotach znów tak zwalić kurs...
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: germany12 [86.63.90.*]
    kobieto oco tobie chodzi cos cie boli czy co niech pablo pisze co chce jestes tutaj 1 raz i myslisz ze bedziesz nas ustawiac
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Hehe.... poziom nerwowości wzrósł, ale popieram, każdy ma prawo do własnej wypowiedzi, a już w ogóle stali bywalcy i przede wszystkim kółko wspólnej adoracji (S25) ;)

Czy wszyscy gotowi na ostateczne odliczanie?
    dzieki chlopaki juz niechce mi sie z kobieta klocic bo i po co to nie oto chodzi ale strasznie nerwowa a ja bede pisal pozdr stala ekipe
    do "do bolo7 - jestem dziś chyba jakiś mało kumaty, bo nie rozumiem o co chodzi z tym, że załatwisz mi wejście do mennicy?

nie odzywam się, bo czekam na konkretny, zbliżający się dużymi krokami (według mnie bardzo pozytywny) rozwój wydarzeń na Polnej i nie chcę chyba już przeszkadzać dwóm Panom; moje zdanie jest takie, że chciałbym i jednego i drugiego na forum i w akcji Polnej, bo każdy z nich wnosi swój istotny wkład: Jethro bardziej analizami tu na forum, a pijok więcej poza naszym forum (nie wiem, czy ktoś go pokonał w pracy informacyjnej na zewnątrz...); cały czas mam nadzieję, że staną ponad własnymi urazami - no bo co, padło parę słów, trudno, szkoda, świat się nie zawalił; zapomnieć i co najwyżej pisać nie w bezpośredniej konfrontacji; a jak Polna wystrzeli w końcu to już nikomu się nie będzie chciało gniewać:)
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~pijok [83.21.85.*]
    mariolka . PABLO opisał sytuację na parkiecie po stronie sprzedaży , a ty mu naubliżałaś.
    I ty się zastanawiasz dlaczego pijok ci odpuścił . Uważasz że nie lubi kobiet. A co ma wspólnego BABA z kobietą...?
    pijok dokladnie to opisalem no ale kobieta ma ciety jezyk ale przemilczalem
    pijok -bronilam cie gdy cie wyzywali od alkoholikow
    to nie byl ciety jezyk :))

ps. nie rozmawiam z wami ,wroce nocką do bolo 7 :))))

chlopaki wyluzujcie:))
    tylko zrob mu ustami dobrze
    gratuluje kultury germany, szanujesz kobiety z poczuciem humoru.
    mariolka ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~pijok [83.21.85.*]
    A sio świntuchy z mojego FORA...:)
    jestem wcześniej, germany nie pobudzaj mojej wyobraźni, jestem przykładnym mężem (albo mi się przynajmniej tak tylko wydaje, ha-ha:)

mariolka po prostu wiedziała, że pojawię się na forum wieczorem, a że często mi się zdarza to robić w porze prawie nocnej, tak też stwierdziła, że się znów zjawi, chcąc na razie tylko ze mną prowadzić dalsze dysputy:) prawda mariolka?
    nie znam jej dobrze, ale zdaje się być fajną kobitką - pobędzie trochę z nami to się zgra ze wszystkimi (chciałem napisać: członkami, ale w tej sytuacji napiszę: uczestnikami) naszej ekipy:)
    a póki co znów tradycyjna ustawk a w dogywce i zjazd na czerwoną stronę...
    ludzie, przecież tu już nie ma kogo zniechęcać - kto miał, to się w czasie obecnej korekty na Polnej już wykruszył, reszta jest nie doruszenia; a, niedługo zjawią się nowi i to więcej ich trochę:)
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: ~rufers [91.204.205.*]
    Witam. jestem z wami od "prawie" początku ale się nie udzielałem na forum. Ale muszę coś dodać. Ostatnie dni to BARDZO MIZERNY OBRÓT i w tych dniach jeśli pan J chciałby nam wmówić że cena wezwania to jest dobra cena już dawno by to zrobił a jednak tak się nie stało. To pokazuje że Polna jest w miarę silna i jak przyjdzie zieleń na indeksach i kilku milionowy obrót to zacznie się dziać u nas. Przykładem były bodajże 3 dni w których był niezły obrót i niezła zieleń. Ja mam ustawione zlecenia sprzedaży po 65zł i 70zł i taniej nie oddam choćbym miał czekać do maja 2010. Pozdro dla ekipy S25
    dokładnie, jak sobie policzyłem, ile zarobiłbym, gdybym wycofał się z akcji, to po roku trzymania papiera, to i tak byłoby to krocie (w sumie, ale też dzieląc to średnio miesięcznie) !!!
    a że jak nie przestaniemy działać teraz, to jest bardzo duża szansa, że zdecydowanie szybciej zobaczymy takie ceny na Polnej i zdążymy w ciągu roku jeszcze z raz, albo i 2 nawet obrócić gotówką porządnie - wtedy po roku chyba wszycy będą usatysfakcjonowani ze zwrotu z inwestycji giełdowych:)
    witaj bolo7:) oczywiscie napisales ,że bedziesz wieczorkiem :)
    przyszłam tu za pijokiem bo sie zataczał......chciałam mu pomoc..ale on pomocy nie chce woli czytac ;) Karolinę ...........
    bolo7.... nic wiecej nie napiszę bo beda ci dokuczac he he he............ale uczciwy jestes ,zaraz mowisz ,że masz zonę -ja nie szukam kawalera - chce zarobic kase tak jak wy chlopaki
    cos male obroty dzisiaj u was byly............zobaczymy jutro
    pozdrawiam dobranoc:)
    ps. ze wszystkimi sie nie zgram :))))))))) ale dysputy o falach , wstęgach chętnie :)
    pisz ile chcesz, jak będą dokuczać to albo zleję, albo wypunktuję, jak będzie co...
    ja też tu dla kasy, a że przy okazji jest, jak to nazwała nas nasza wspomożycielka: "zajefajnie", to tym bardziej miło;
    pisz o falach, wstęgach, w ogóle AT (pamiętaj, że tu AT jest zafałszowane częściowo); ja tam się kieruję nosem handlowym, który raczej mnie nie zawodzi - bardzo dobry i bardzo tani towar się po prostu kupuje i wystarczy potem sprzedać dużo drożej; to jest proste, ale też skomplikowane (większość tego nie chce zrozumieć);
    znam Cię od wczoraj, a już Cię polubiłem:)
    hej:) jako jedyny przyjąles mnie z otwartymi ramionami :) dziekuję :)
    bolo7 zgadzam sie z Toba w 100% !:)
    wszyscy Cię przyjmujemy z otwartymi ramionami, tylko każdy ma inny sposób wyrażania emocji:)
    a jak to się mówi, pierwsze koty za płoty... :)
  • Re: BEZWZGLĘDNA PEWNOŚĆ......... Autor: Redgraw [89.161.12.*]
    Co za ustawki na koniec, i tak od kilku dni - komuś zależy by wykres był brzydki- ale kto patrzy na obroty to widzi prawdziwe ziarno przez plewy
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.