• Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Sunexix [89.64.67.*]
    12.37 zł to dopiero początek :)
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~reinman [5.173.196.*]
    Pełna zgoda 20 zł będzie formalnością
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~kokosz [78.10.107.*]
    Dnia 2024-05-24 o godz. 10:07 ~reinman napisał(a):
    > Pełna zgoda 20 zł będzie formalnością

Ipopema przewiduje stratę -3,7mln za 1Q2024 co wskazują w analizie.
    Ciekawe czy się sprawdzi, ale generalnie wskazują, że rynek już to zdyskontował. Co ciekawe, za cały 2024 wskazują na ok 7mln zysku. Tak czy inaczej, nie jest źle.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~mini24 [37.47.252.*]
    Czym tu się jarać? 12 zł? Rok temu o tej porze po 30 chodziło. A wy podnieceni 12zl? Ten rok jest na straty i nie pisze tego złośliwie. Za 1q24 strata jak nic. Kilka milionów zł. Za 2q lepiej nie będzie sama austria nic nie daje. Na moje to przy dobrych wiatrach dopiero 2025 moze zacząć się coś dziać. Do tego czasu boczniak. Rząd tez pół roku przespał nie ma taryfy dla pomp, lista zum też ma tyły. Także taka sytuacja. Pomóc tu może przyjść ale z zupełnie innej strony tj. Ceny gazu jak wystrzela a już poszły o 50% od dołka w górę tyle że z niskich poziomów to może się okazać że ludzie jednak stwierdza ze panele na dachu plus pompa to jednak dobry temat i się rzuca jak w 2022. Zobaczymy na razie nic z tego nie będzie i zapomnijcie o 20zl. Prędzej spadnie poniżej 10 po raporcie za 1q i przychodach za 2q niż 20zl. Aha, koszty finansowe spółka mocno zadłużona plus mocny złoty. Kolejne dwie rzeczy które ciąża
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~MYTH [37.248.174.*]
    Spółka będzie walczyć o pozycję na rynku. Czekają nas miłe zaskoczenia. Cena z reko jest formalnością. Nawet wprost napisali o przyznaniu grantu w niedługim czasie. Do miłego.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    https://www.isbtech.pl/2024/05/sunex-wchodzi-w-technologie-wodorowe/
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~olo [91.212.223.*]
    Niestety masz kupę racji w tym ustępie.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Gość [46.113.8.*]
    Tak też wynika z rekomendacji, że na ten moment jest słabo, ale spodziewane jest odbicie w drugiej połowie roku. Oczywiście, żeby nie byłoby zadłużenia i sprzedaż nie siadła to cena byłaby w innym miejscu, ale czy wtedy brałbyś ją pod uwagę jako inwestycje trudno zgadnąć. Raport za kilka dni to dowiemy się czegoś więcej.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~zen_on [83.242.87.*]
    Ciężko się wstrzelić w moment kupna przed "wystrzałem". Ja wolę zbierać dłużej i zrealizować za rok czy dwa (jak będą dobre wyniki i ludzie będą kupować).

Taka rekomendacja to +5 do obrony kursu, więc moim zdaniem jest pozytywnie jeśli ktoś szuka akcji w cenie 8-11 zł i jest cierpliwy (no i oczywiście wierzy w spółkę i dalszy rozwój + brak spekulacyjnego spadku).

Na minus przewidywany zysk, chciałbym żeby było więcej w 2026. Bo to co podali przy C/Z=10 da nieco ponad 11 zł. Dlatego nie dziwie się że niektórzy chcieliby kupić po 7 zł lub pewnie taniej, pytanie czy tam zejdzie.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Sc_Pr [178.36.200.*]
    A mnie zastanawia, czy ci mądrzy, którzy czekają na 7 zł, sami byliby gotowi po tyle sprzedawać. Trudno jest mi sobie wyobrazić kogoś, kto już wiedząc o wynikach od pół roku, byłby teraz po wynikach wywalać po takiej cenie. Tak, że profesory i inne, kibicuje wam by tak spadło, sam dokupię jeszcze... Albo już nie, bo co za dużo w jednej spółce to niezdrowo.
  • Re: Zgadzam się z rekomendacją Ipopemy Autor: prof_wiatr [79.185.36.*]
    Niewiarygodne?
    Ale tak jest.!!!
    Czasami, aby przeczytać rekomendację (tylko 10 stron !!!), potrzeba trochę czasu.
    Tak już mam.
    I dlatego mam to co mam.
    Proponuję dokładnie przeczytać np.
    tabela str: 1
    tabele str 2
    cała strona 5
    Racjonalnego, studiowania życzę.
    Naprawdę warto czasami poczytać, popijając kawkę, a nie .......

• Re: Zgadzam się z rekomendacją Ipopemy Autor: ~Hehe [46.204.106.*]
    Jak ktoś kieruje się rekomendacjami w inwestycjach to naprawdę podziwiam, zwłaszcza w firmie, która się mega rozwija. Ja raczej patrze na Sunex pod kątem tego, że w 2025 może to być już całkiem inna spółka. Przejęcia w Niemczech i dostęp do spółki instalacyjnej podniesie marże, mogą wtedy sprzedawać do klienta końcowego, a nie przez pośredników. Generalnie za kilka dni dowiemy się co to za kolejna spółka w Austrii, a wiadomo, co dają przejęcia i jak można to wykorzystać, kto wie jak taka praktyka rozwija biznes to wie, zwłaszcza, że już tam mają jedną spółkę, która wygenerowała w 23 mega przychody jak na pierwszy rok działalności(zwłaszcza że musieli przepisywać certyfikaty etc) W styczniu ruszyła nowa linia produkcyjna która ma zwiększyć moce produkcyjne o 80%, zatem koszt wytworzenia wg też zmaleje. Raczej byłbym ostrożny z jakimikolwiek szacunkami
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~zen_on [83.242.87.*]
    Też mnie często zastanawia kto sprzedaje np. na selling climax. Co innego przy fundamentalnie złym info i braku szans na rozwój, ale tutaj czegoś takiego nie ma. No ale hieny czyhają i chichoczą.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Hehe [46.204.106.*]
    Ktoś tam kiedyś merytorycznie pisał, że realny ff tu może być bardzo niski, zgadzam się z tym. Zwłaszcza po takich akcjach jak syn prezesa zamieniał stołek na lepszy. 30 min po wrzuceniu espi improwizowana panika, sporo się wtedy przemieliło ale ktoś i tak to zgarnął. Takich zejść było kilka, a raczej to jedyny sposób, żeby zgarnąć większą ilość, bo w sumie nie ma jak zgarnąć więcej nie windując ceny.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~FanSNX [31.61.246.*]
    Piszecie bzdury . A większość nawet nie czytała rekomendacji.
    I niech tak zostanie .
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: prof_wiatr [79.185.39.*]
    Dnia 2024-05-24 o godz. 23:54 ~FanSNX napisał(a):
    > Piszecie bzdury . A większość nawet nie czytała rekomendacji.
    > I niech tak zostanie .
    -------------------------------------------------------------------
    Właśnie skończyłem czytać poprzednią rekomendacje Ipopemy z 13 października 2023r.
    Warto porównać obie, rekomendacje.
    Ciekawa lektura.
    Szczególnie zwróciłem uwagę na EBIT na 2026r.w obu rekomendacjach.

• Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: prof_wiatr [79.185.35.*]
    Dnia 2024-05-26 o godz. 21:14 prof_wiatr napisał(a)
    > Szczególnie zwróciłem uwagę na EBIT na 2026r.w obu rekomendacjach.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Szczególnie zwróciłem uwagę na EBIT na 2025r.w obu rekomendacjach.
    przepraszam, za błąd.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Hehe [46.204.106.*]
    Nie ma co się zbytnio rozczulać nad tą reko, bo gdy dojdzie do kolejnego przejęcia w Austrii to już będzie nieaktualna lekko.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-05-27 o godz. 11:29 prof_wiatr napisał(a):
    > Dnia 2024-05-26 o godz. 21:14 prof_wiatr napisał(a)
    > > Szczególnie zwróciłem uwagę na EBIT na 2026r.w obu rekomendacjach.
    > ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    > Szczególnie zwróciłem uwagę na EBIT na 2025r.w obu rekomendacjach.
    > przepraszam, za błąd.

No i co byś rekomendował, gdybyś był licencjonowanym maklerem ; )
    Kupić czy sprzedać.
    Ja siedzę na Lubawie, i tak sobie bez akcji teoretycznie rozmyślam, co tutaj będzie.
    > No i co byś rekomendował, gdybyś był licencjonowanym maklerem ; )
    > Kupić czy sprzedać.
    > Ja siedzę na Lubawie, i tak sobie bez akcji teoretycznie rozmyślam, co tutaj będzie.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. raczej czekałbym.
    2. moim zdaniem, czekanie będzie dość długie zakładam, ze do przyszłych wyników za 3Q
    3.Ipomemy nie znam, ale poczytałem obie rekomendacje dla Sunexu, pisałem powyżej, ale nie było chętnych do dyskusji.
    4. Po raz "n-ty" powtarzam, zmieni się trend będę myślał, a tak to ruletka, lub włożenie kasy na długi czas.

• Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-05-27 o godz. 12:36 prof_wiatr napisał(a):
    > > No i co byś rekomendował, gdybyś był licencjonowanym maklerem ; )
    > > Kupić czy sprzedać.
    > > Ja siedzę na Lubawie, i tak sobie bez akcji teoretycznie rozmyślam, co tutaj będzie.
    > --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    > 1. raczej czekałbym.
    > 2. moim zdaniem, czekanie będzie dość długie zakładam, ze do przyszłych wyników za 3Q
    > 3.Ipomemy nie znam, ale poczytałem obie rekomendacje dla Sunexu, pisałem powyżej, ale nie było chętnych do dyskusji.
    > 4. Po raz "n-ty" powtarzam, zmieni się trend będę myślał, a tak to ruletka, lub włożenie kasy na długi czas.
    >

Też tak myślę, po tym, co tutaj się wyprawia i ile czasu ten walor leży na dnie, to nie ma sensu się spieszyć.
    Można kupić i potem czekać tygodniami, albo miesiącami, żeby jakiś zysk ugryźć.
    Ogólnie zbyt męczący walor, tym bardziej, że jest hossa, i stosunkowo łatwo wyhaczyć coś innego, co odczuwalnie wzrasta.
    > Też tak myślę, po tym, co tutaj się wyprawia i ile czasu ten walor leży na dnie, to nie ma sensu się spieszyć.
    > Można kupić i potem czekać tygodniami, albo miesiącami, żeby jakiś zysk ugryźć.
    > Ogólnie zbyt męczący walor, tym bardziej, że jest hossa, i stosunkowo łatwo wyhaczyć coś innego, co odczuwalnie wzrasta.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dzisus, nie no nie, nie wierzę.
    Czyżby Duch Święty, zstąpił na forum SUNEXU!!!!
    Ale:
    Omnis litigator victus debet impensis.
    Tak, tak moi mili.

• Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Jest rekomendacja
    to kupiłem
    dzisiaj po 10,50
    ---------------------------
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Koniec paniki
    kurs zaczyna iść do góry
  • Re: ~obserwator Autor: prof_wiatr [79.185.29.*]
    Autor: ~obserwator [31.11.208.*] 2024-05-28 09:11
    Opublikowano przy kursie:  10,50 zł , zmiana od tamtej pory: -1,71%
    Re: Mamy rekomendację Ipopemy - ku
    Jest rekomendacja
    to kupiłem
    dzisiaj po 10,50
    --------------------------------------------------
    Pyk i już jesteś -2,8% w plecy.
    Myślałem, że ty przynajmniej coś kumasz.
    Ale, bez złośliwości
    MIŁEGO
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Bartolero [188.146.234.*]
    Czy z rekomendacją czy bez, zasadniczo SUNEX to top topów z naszego giełdowego podwórka. Skup trwa, nie idzie zbyt szybko bo obroty, ale dobrze dusimy cytrynkę. Obroty pojawią się pojawią w okolicy 14zł i tam się dłużej pobujamy i odfiltrujemy. A potem już droga na 20zł na dobry początek. I to ten rok na moje. A w ciągu 15-20 miesięcy okolice 35zł

W Topach giełdowych jeszcze CYFROWY z zasięgiem 22-23zł, ORANGE z dywidendą 0,48 lada moment i zasięgiem kursu 14-15zł, ENERGA z zasięgiem kursu 28-30zł i mało płynny PAMAPOL - tutaj kapitalizacja 90mln przy miliardowych przychodach jak ruszy to kilkaset %. No i jeszcze POLIMEX się czai. Tutaj jak cytrynka się skończy to kierunek 6-7zł
  • Re: Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: prof_wiatr [79.185.24.*]
    Dnia 2024-06-11 o godz. 15:52 ~Bartolero napisał(a):
    > Czy z rekomendacją czy bez, zasadniczo SUNEX to top topów z naszego giełdowego podwórka. Skup trwa, nie idzie zbyt szybko bo obroty, ale dobrze dusimy cytrynkę. Obroty pojawią się pojawią w okolicy 14zł i tam się dłużej pobujamy i odfiltrujemy. A potem już droga na 20zł na dobry początek. I to ten rok na moje. A w ciągu 15-20 miesięcy okolice 35zł
    >
    > W Topach giełdowych jeszcze CYFROWY z zasięgiem 22-23zł, ORANGE z dywidendą 0,48 lada moment i zasięgiem kursu 14-15zł, ENERGA z zasięgiem kursu 28-30zł i mało płynny PAMAPOL - tutaj kapitalizacja 90mln przy miliardowych przychodach jak ruszy to kilkaset %. No i jeszcze POLIMEX się czai. Tutaj jak cytrynka się skończy to kierunek 6-7zł
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. skup trwa?
    Masz ciekawe wnioski.
    2. Gratuluje TOPU giełdowych spółek, czegoś takiego jeszcze nie czytałem, a staram się dużo czytać.
    Ale Twój wybór twoje pieniądze.
    ( Cyfrowy, Energa, Orange, .Polimex... 10 lat temu Ok ale nie teraz. To tak jakbym napisał , że Mercator "leci" na 700zł).

• Re: Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Bartolero [188.146.234.*]
    To wypada się wziąć za czytanie jeśli dla Ciebie nowością jest typowanie spółek jako najsmakowitsze kąski. Każdy inwestor tak robi.

"10 lat temu ok, ale nie teraz " - wrong answer :D:D:D 10 lat temu to się z tych spółek O, C, E wychodziło jak były rozgrzane, albo prawie rozgrzane tuż przed rynkowymi znakami zapytania, które jak łatwo zobaczyć się ziściły i sprowadziły spółki nisko, bardzo nisko. Jeśli wszystko tak na opak robisz to słabo. Wtedy trzeba było kasować sowite pieniądze, być zarobionym, a teraz wchodzić z powrotem. Hossa się rozkręca dopiero, a spółki ORANGE i CYFROWY znów wchodzą w rynkowy perspektywiczny hajp. Tak jak kiedyś była moda na telekomy, potem wiadomo dlaczego upadła, to teraz kolejne lata znów era mobile, telco i milionami umów na warunkach dyktowanych przez telekomy, zagęszczenie kart do każdego urządzenia, a do tego wchodzą w AI jako wielkie korpo, inteligente media itd itp. mają know how i how how :) A taki CYFROWY to ma jeszcze 5 dodatkowych gałęzi.

ENERGA cóż jakieś 4 krotne nieodwartościowanie - wiadomo dleczego - cwaniactwa Orlenowe i zaniżanie na życzenie, żeby skupić tanio spółkę i znieść z giełdy, podczas gdy sami na bilansie ją zdecydowanie wyżej kwotowali :) Teraz normalizacja i powrót do wartości godziwej.

SUNEX cóż ten kto zna branże, zna spółkę sprzed 15, 10, 5 lat ten wie jaka solidna i konsekwentna jest realizacja strategii, inwestycji i zdobywania rynków. Jak ktoś ma polot to przeobraża firmę, zwilelokrotnia zasoby i możliwości co widzimy po każdym roku. Do tego nowości. A do tego kolejne lata top branż. TOP TOPów bez dwóch zdań.

Także jeśli Twoja filozofia żeby kupować jak jest wysoko po latach wzrostu i w końcówkach hoss to współczuję. Kupuje się spółki, które są przecenione, jeszcze nie zostały szeroko docenione, albo są specjalnie trzymane, zbierane, żeby nie wybijały i mają solidne perspektywy rynkowe do których są operacyjnie przygotowane.

• Re: Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Bartolero [188.146.234.*]
    A co do MERCATORA to jest jakieś ludzkie opętanie tą jedną spółką, każdy ją odmienia w każdej możliwej sytuacji próbując jakoś uwypuklić przykład solidnych spadków i dyskredytować inne spółki. Każdy kto ma olej w głowie wie, że to nie jest w ogóle miarodajna spółka bo każdy kto miał olej też w głowie wiedział, że pandemia nie będzie wieków trwała tylko chwilowy zryw i to był typowy gambling na krótki dystans. Takich spółek gdzie koniec sztucznego rynku jest do przewidzenia się nie tyka na górkach. Jeśli ty tak jak tutaj sugerujesz ze 10 lat temu trzeba te moje rzeczone spółki ORANGE CYFORWY ENERGA było kupować to mnie nie dziwi, że paplasz też o MERCATORZE :D:D:D Nawet taki banał kupuj tanio sprzedawaj drogo widać, że nie chwycił u ciebie ;) skoro takie przykłady dajesz.
    Ale każdy robi jak chce.
  • Re: Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Kron [5.185.105.*]
    w punkt
    jak słyszę o mercatorze gdziekolwiek przy czymkolwiek to mnie na mdłości już zbiera
    wiadomo jak wołają, że armagedon, że źle, że słabo, jak próbują zniesmaczyć sięgając po kompletnie nieadekwatne przykłady typu mercator to tylko po to żeby kupić.
    chyba tak bez powodu dla narodu by nie wyli :
    )
    ja tam sunexu nie oddam tym łowcom i jeszcze im co jakiś czas podbieram po trochu.
    każdy głowę swoją ma i wie co robić i jak i gdzie zarabiać, a takimi wrzutkami o mercatorze albo zagładach świata na bardzo dobrych spółkach to tylko pośmiać się można.

Dnia 2024-06-12 o godz. 14:20 ~Bartolero napisał(a):
    > A co do MERCATORA to jest jakieś ludzkie opętanie tą jedną spółką, każdy ją odmienia w każdej możliwej sytuacji próbując jakoś uwypuklić przykład solidnych spadków i dyskredytować inne spółki. Każdy kto ma olej w głowie wie, że to nie jest w ogóle miarodajna spółka bo każdy kto miał olej też w głowie wiedział, że pandemia nie będzie wieków trwała tylko chwilowy zryw i to był typowy gambling na krótki dystans. Takich spółek gdzie koniec sztucznego rynku jest do przewidzenia się nie tyka na górkach. Jeśli ty tak jak tutaj sugerujesz ze 10 lat temu trzeba te moje rzeczone spółki ORANGE CYFORWY ENERGA było kupować to mnie nie dziwi, że paplasz też o MERCATORZE :D:D:D Nawet taki banał kupuj tanio sprzedawaj drogo widać, że nie chwycił u ciebie ;) skoro takie przykłady dajesz.
    > Ale każdy robi jak chce.

• Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Marcel [37.248.253.*]
    Kolego Arc hossa jest powiadarz? A na czym jest ta hossa na kilku spółkach? Kolega hossy nie widział. Nie ma na Wigach żadnej hossy. Kręcimy się od ponad 12 lat w przedziale cirka 1900-2400 pkt. To nie jest hossa a potworny boczniak. Hossa to była w 2005-2007 roku.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Ted [87.248.76.*]
    Mocne kupuj
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: prof_wiatr [79.185.24.*]
    Dnia 2024-06-12 o godz. 13:40 ~Ted napisał(a):
    > Mocne kupuj

---------------------------------------------------------------
    No to mocno kupuj ja będę Ci kibicował
    Nie czekaj, nie pisz, a KUPUJ !!!

xD
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~zen_on [31.0.36.*]
    Kupisz po 13 jak będziesz miał już wyraźną zmianę trendu? Mniejsze ryzyko umniejszy zysk? Ja ciągle na to inaczej patrzę, ale już nie zwiększam powyżej 10.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    Dzisiaj zmiana publikacji, zgodnie z załączoną informacją.

Jednak tabelarycznie widać, że po 2024 roku następować będzie znaczne ożywienie. Przyśpieszenie wyników i wyjście na prosta.
    Co zatem zrobi rynek w II połowie bieżącego roku? Przekonamy się. Myślę jednak, że możemy przejść pozytywne zaskoczenie i podejście. Zgodnie z trendem o "wyprzedzaniu faktów". Wiele też wskazuje, że od połowy 2025 to już spokojnie możemy znowu zmierzać w kierunku nowego ATH.

A co jeżeli ostatnia dotacja i projekt zbiorników kompozytowych okażą się dobrym zaskoczeniem i sprzedaż ruszy z kopyta?

Tu cierpliwość przyniesie efekt.
  • Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: prof_wiatr [79.185.33.*]
    Dnia 2024-06-28 o godz. 12:02 ~MYTH napisał(a):
    > Dzisiaj zmiana publikacji, zgodnie z załączoną informacją.
    >
    > Jednak tabelarycznie widać, że po 2024 roku następować będzie znaczne ożywienie. Przyśpieszenie wyników i wyjście na prosta.
    > Co zatem zrobi rynek w II połowie bieżącego roku? Przekonamy się. Myślę jednak, że możemy przejść pozytywne zaskoczenie i podejście. Zgodnie z trendem o "wyprzedzaniu faktów". Wiele też wskazuje, że od połowy 2025 to już spokojnie możemy znowu zmierzać w kierunku nowego ATH.
    A co jeżeli ostatnia dotacja i projekt zbiorników kompozytowych okażą się dobrym zaskoczeniem i sprzedaż ruszy z kopyta?
    Tu cierpliwość przyniesie efekt.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jeśli przysłowiowy GRUBY zwęszy dobry interes, ZWALI KURS NA 8-8ZŁ I ZROBI POWAŻNIEJSZE ZAKUPY.
    O ile spółka nie wypadnie do tego czasu z WIG80.
    I nic nie poradzicie, bo tak najczęściej się dzieje.

• Re: Mamy rekomendację Ipopemy - kupuj Autor: ~Aki2021 [5.173.192.*]
    Dzisiaj ktoś bawił się automatem, z ciekawości ustawiłem małe zlecenie po 10,34 i tylko po jednej akcji wchodziło. Tutaj niewielka ilość akcji może bujnąć kursem tak w jedną jak i w drugą stronę.
[x]
SUNEX -1,75% 2,80 2026-05-22 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.