w punkt
jak słyszę o mercatorze gdziekolwiek przy czymkolwiek to mnie na mdłości już zbiera
wiadomo jak wołają, że armagedon, że źle, że słabo, jak próbują zniesmaczyć sięgając po kompletnie nieadekwatne przykłady typu mercator to tylko po to żeby kupić.
chyba tak bez powodu dla narodu by nie wyli :
)
ja tam sunexu nie oddam tym łowcom i jeszcze im co jakiś czas podbieram po trochu.
każdy głowę swoją ma i wie co robić i jak i gdzie zarabiać, a takimi wrzutkami o mercatorze albo zagładach świata na bardzo dobrych spółkach to tylko pośmiać się można.
Dnia 2024-06-12 o godz. 14:20 ~Bartolero napisał(a):
> A co do MERCATORA to jest jakieś ludzkie opętanie tą jedną spółką, każdy ją odmienia w każdej możliwej sytuacji próbując jakoś uwypuklić przykład solidnych spadków i dyskredytować inne spółki. Każdy kto ma olej w głowie wie, że to nie jest w ogóle miarodajna spółka bo każdy kto miał olej też w głowie wiedział, że pandemia nie będzie wieków trwała tylko chwilowy zryw i to był typowy gambling na krótki dystans. Takich spółek gdzie koniec sztucznego rynku jest do przewidzenia się nie tyka na górkach. Jeśli ty tak jak tutaj sugerujesz ze 10 lat temu trzeba te moje rzeczone spółki ORANGE CYFORWY ENERGA było kupować to mnie nie dziwi, że paplasz też o MERCATORZE :D:D:D Nawet taki banał kupuj tanio sprzedawaj drogo widać, że nie chwycił u ciebie ;) skoro takie przykłady dajesz.
> Ale każdy robi jak chce.