• INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: dre222 [91.208.78.*]
    Witam

Dominik D. złożył wniosek o zabezpieczenie i uchylenie uchwał walnego, był też drugi "aparat", ale wniosek odrzucono,
    bo go nie opłacił, ogólnie bronią się na stołkach jak mogą. Dominikowi D. w/w oddalono, ale się odwołał i czekamy na decyzję
    sądu.

Odwiedziłem niedawno z przewodniczącym rady nadzorczej Jakubem siedzibę Hawe S.A. Pawła Piotra P. i Dominika D. i Panią Ewę pozdrawiam:) nie było im miło.
    Moje odwiedziny określili jako "napaść" oznajmiłem im, żę jestem u siebie jako prezes, ale dokumentów i tak mi nie wydali,
    wezwałem policję, ale wiecie jak, to wygląda przyjechali i pojechali, nic nie mogą, to nie mandat do wypisania:)

Czekamy na wyrok sądu i wpisy do KRS.

pozdrawiam

Grzegorz Kuriata
    prezes Hawe S.A.

• Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: ~pa [31.61.161.*]
    Dziękuję za informacje.
    pozdrawiam
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: ~Jogi [95.142.241.*]
    Dziękuję za informację
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: rysszy [83.11.62.*]
    Panie Grzegorzu.
    jestem posiadaczem akcji Hawe.
    W jaki sposób można przystąpić do PAH?
    Pozdrawiam
    Ryszard
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: dre222 [91.208.78.*]
    Proszę napisać do:
    Jakub Ciborowski <jc@kancelaria-ciborowski.pl>
  • Wracamy na gpw Autor: ~Asap [91.225.135.*]
    Kierunek 1zł za akcję..... 2......3....
  • Może więcej info do mediów Autor: ~Asap [91.225.135.*]
    Jakiś art opisujący bieżący stan dla szerokiego odbioru w biznesie
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: ~zdzichu [83.26.191.*]
    Kiedy i czy otrzymam od Hawe S.A. zaświedczenie o posiadanych tam moich akcjach? Na trzy moje wnioski i żądania od zarządu takiego zaświadczenia, kompletny brak zainteresowania i odpowiedzi, przypomnę że spółka usunięta z GPW, ma miesiąc czasu by takie zaświadczenia wydać wszystkim posiadaczom akcji, z wszystkich akcji. Kto za to odpowie? Czy nowy prezes, zrealizuje obowiązek wynikający z przepisów prawa i doprowadzi do ukarania osoby, które tego obowiązku nie dopełniły już przez 6-ty rok. Powiniem mieć świadomość i pewność, że mam udział w spółce Hawe S.A., taką pawność daje mi dokument papierowy od spółki a takiego nie mam, dlaczego? Czy muszę składać następny i następny? Dużo pytań prawda i nikt tam się niczego i nikogo nie boi?
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ Autor: ~Er [188.147.10.*]
    Czekamy na wpis do rejestru KRS i zaczynamy jak nikt się nie odwoła
    Nie sypać piachu w tryby
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ ! Autor: dre222 [91.208.78.*]
    Szanowny Panie Zdzichu
    Stary zarząd i inni odpowiedzialni za działania na szkodę grupy kapitałowej Hawe S.A. odpowiedzą karnie,
    PAH tego dopilnuje, innego wyjścia nie mamy.

Na chwilę obecną uzurpator Paweł Piotr Paluchowski myśli, że jest prezesem Hawe S.A. i nie wyda Panu odcinka zbiorowego akcji.
    KRS nie wpisuje mnie jako prezesa, napisałem wniosek o przyspieszenie, ale wszyscy wiemy jak sądy działają.

Paweł Piotr Paluchowski nie odpowie Panu na nic, na żadne pismo, bo ma, to w dalekim poważaniu. Według mnie i informacji z gazet, to "golas" bez majątku, nic mu nikt nie zabierze prócz wolności, a to już blisko, proszę o cierpliwość.
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ ! Autor: ~drobny15 [195.43.143.*]
    Dnia 2024-05-27 o godz. 22:57 dre222 napisał(a):
    > Szanowny Panie Zdzichu
    > Stary zarząd i inni odpowiedzialni za działania na szkodę grupy kapitałowej Hawe S.A. odpowiedzą karnie,
    > PAH tego dopilnuje, innego wyjścia nie mamy.
    >
    > Na chwilę obecną uzurpator Paweł Piotr Paluchowski myśli, że jest prezesem Hawe S.A. i nie wyda Panu odcinka zbiorowego akcji.
    > KRS nie wpisuje mnie jako prezesa, napisałem wniosek o przyspieszenie, ale wszyscy wiemy jak sądy działają.
    >
    > Paweł Piotr Paluchowski nie odpowie Panu na nic, na żadne pismo, bo ma, to w dalekim poważaniu. Według mnie i informacji z gazet, to "golas" bez majątku, nic mu nikt nie zabierze prócz wolności, a to już blisko, proszę o cierpliwość.

Czy my, jako akcjonariusze, możemy coś zrobić, żeby przyspieszyć ten wpis do KRS? napisać pismo do sądu, zadzwonić, cokolwiek...

Sąd Rejonowy
    Dla m.st. Warszawy w Warszawie 
    XIII Wydział Gospodarczy 
     Krajowego Rejestru Sądowego
    Ul. Czerniakowska 100
    00-454 Warszawa

Dot. Sygnatura sprawy WA.XIII Ns-Rej.KRS 64911/23/968     

Wnioskodawca: GRZEGORZ KURIATA, Prezes Zarządu HAWE SA w Warszawie   (KRS Nr 0000121430), Adres do korespondencji:  PRZEDMOŚCIE 4 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA                    

WNIOSEK O PRZYŚPIESZENIE ROZPOZNANIA SPRAWY
    I DOKONANIE WPISU DO AKT REJESTROWYCH SPÓŁKI
    Witam
    Macie sygnaturę i wzór, możecie ich naciskać.
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ ! Autor: ~zdzichu [83.26.189.*]
    Witam, dziękuję za odpowiedź! Dzieje się na naszych oczach coś, co wydawałoby się niemożliwe a jednak bezkarność władzy idzie z góry, teraz przyspieszyło, prędkością światła. Mam tylko nadzieję, że koniec końców dostaniemy co nasze. Z tego co wiem, to narazie stary zarząd nie naruszył naszych akcji, nie miał prawa zadysponować nawet choćby jedną akcją, bo wtedy popełniono by przestępstwo, taką interpretację otrzymałem od znajomego prawnika. To dlatego prokuratura, do której też wnosiłem o ściganie, nie mogla znaleźć zarzutu, reszta to ewentualne indywidualne procesy cywilne a to kosztuje! Dlatego, możemy liczyć tylko na to że akcjonariusze, prawowici właściciele Hawe obejmą zarząd spółką i przywrócą tam porządek. A to, że Paluchowski to golas, między bajki włożyć nikt nie niszczy spółki za darmo a ten pan to jest wybitny specjalista i na tym zarabia. A chowanie pieniędzy to też wybitna specjalność jak narazie bezkarna?
  • Re: INFORMACYJNIE -SŁOWO NA SOBOTĘ ! Autor: ~student [169.155.242.*]
    Panie i Panowie akcjonariusze połaczmy siły wszystkich poszkodowanych przez pseudo prezesów spółek,akcja ,, Pomóżmy Prezesom,,na Petrolinwescie jest tez problem z prokuraturą, za chwilę zaczna się wakacje, wszyscy się rozjadą, ostatnia szansa 27 czerwca, potrzeba min 200 osób poszkodowanych z Hawe, tyle samo z Petrola, spotkanie w Prokuraturze Głównej, niech szef prokuratorów którzy nam nie pomagali przez lata zrobi z tym porządek, żadamy natychmiastowego działania, teraz albo nigdy, 27 czerwca, ostatni czas na zwarcie się w szeregach, połaczmy siły, po co nam nie działające prawo, wszystkich poszkodowanych zapraszam na 27 czerwca, chcemy sprawiedliwości i kary dla złodziei, zapraszam wszystkich poszkodowanych, czas na głos poszkodowanych, teraz albo nigdy
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.